Siirry suoraan sisältöön.

Pienlaina

Kun tarve on pienempi - Komplett Bankin pienlaina auttaa

arvitsetko rahaa nopeasti, luotettavasti ja ilman erillisiä vakuuksia ja takaajia? Pienlaina on kätevä ratkaisu äkilliseen rahantarpeeseen, mutta lainaajan kannattaa kuitenkin vertailla tarjolla olevia lainoja kattavasti etukäteen. Pienlainojen korot saattavat usein olla kohtuuttoman korkeat ja pienestä lainasummasta aiheutua suuret kustannukset, mikäli ei huomaa lukea rauhassa ja tarkkaan pientäkin tekstiä lainaehdoista. Monesti pienlainoissa on lisäksi kaikenlaisia piilokuluja, joista ilmoitetaan vasta lainahakemuksen jätettyään, ja lainatarjouksen saatuaan. Ikävä on siinä vaiheessa perua hakemaansa lainaa, kun usein lainasummalla hankittava kohde on jo siinä vaiheessa tiedossa. Istu siis hetkeksi alas, lue tämä teksti ja tutustu Komplett Bankin läpinäkyvään, erittäin joustavaan sekä todella järkevän hintaiseen Joustoluottoon.

Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa edullisen tavan ottaa pienlaina. Joustoluottoa voi hakea alkaen 1000 euroa ja sen korko on aina 4,9 % - 19,9 %, eli reilusti edullisempi kuin monien pienlainojen. Lopullinen korko päätetään tapauskohtaisesti. Komplett Bankin Joustoluotolla on lisäksi yksi ainutlaatuinen ominaisuus, joka tekee siitä fiksuimman pienlainan – Joustoluoton lyhennyksestä päätät itse.

Pienlaina, jonka voit maksaa takaisin, kun sinulle sopii

Voit itse vapaasti päättää, milloin ja missä tahdissa maksat lainan takaisin. Olet vapaa tiukoista laina-ajoista ja suurista kuukausieristä, joita monet muut lainantarjoajat sinulle tarjoavat. Sinun ei siis tarvitse pitää kirjaa lyhennyksistä tai stressata siitä että pysyt sovitussa takaisinmaksuaikataulussa. Tällä tavalla taloutesi ei sakkaa silloinkaan, kun lyhennysten maksaminen tuottaa väliaikaisesti vaikeuksia vaan voit tasapainottaa talouttasi omaan elämäntilanteeseesi sopivaksi.

Vaikka kuinka elämää ja taloutta suunnittelisi etukäteen, ei voi aina tietää millaisia yllätyksiä nurkan takaa vastaan astelee. Elämäntilanne voi yhtäkkiä muuttua tai sitten talouden sekoittaa kodinkoneen hajoaminen tai remontin pitkittyminen. Tai ehkäpä haluat vain suunnata kuukausibudjettisi joskus johonkin muuhun tarkoitukseen kuin lainan lyhennykseen. Esimerkiksi lasten juhlat, joululahjahankinnat tai unelmaloma voivat olla näitä tilanteita. Olipa miten päin vain, onneksi Komplett Bankin Joustoluotto on pienlaina, joka mukautuu kaikkiin elämäntilanteisiin kun sitä tarvitset. Komplett Bank ei myöskään koskaan kysele missä ajassa aiot lainan maksaa takaisin– miten fiksua ja asiakkaan yksityisyyttä kunnioittavaa, eikö?

Pienlaina, jonka voit nostaa yhä uudelleen

Entä jos rahantarve iskee uudelleen juuri, kun olet maksanut jo melkein koko lainan takaisin? Keittiöremontissa paljastuikin jotain suurempaa, tai lomamatka pidentyi. Pitääkö sinun hakea jälleen alusta asti uusi pienlaina? Ei hätää – Komplett Bankilta saat lainaa netistä nopeasti. Voit nimittäin nostaa maksamasi osan lainasta uudelleen ilman, että sinun täytyy hakea uutta lainaa. Voit sinulle määrätyn lainalimiitin puitteissa nostaa ja maksaa lainaa juuri haluamallasi tavalla. Siten sinulla on aina rahaa käytössäsi, kun tarvetta on. Korkoja maksat tietysti ainoastaan nostamastasi summasta.

Pienlaina nopeasti ja helposti netistä

Komplett Bankin Joustoluottoa haetaan netissä, ja hakeminen on helppoa, turvallista ja nopeaa. Voit täyttää tämän sivun oikeasta reunasta löytyvän hakemuksen vaikka heti. Et ole sidottu tiettyihin aukioloaikoihin tai päiviin, vaan voit jättää hakemuksesi vaikka keskellä yötä! Saat saman tien vastauksen hakemukseesi saman tien. Kun olet toimittanut tarvittavat liitteet, laadimme sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen jossa kerrotaan sinulle tarjottu lainasumma, korko ja kulut. Lainatarjous ei vielä sido sinua mitenkään vaan suosittelemme tutustumaan siihen rauhassa. Voit allekirjoittaa sopimuksen kätevästi omilla verkkopankkitunnuksilla jonka jälkeen maksamme lainan kokonaan viipymättä.

Voit hakea Komplett Bankin Joustoluottoa, jos olet täyttänyt 23 vuotta, ollut kirjoilla Suomessa vähintään 36 kk ja sinulla on säännölliset tulot. Tarkistamme myös hakijan luottotiedot joissa ei saa olla merkintää, jotta lainaa voidaan myöntää. Hakemiseen tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron sujuvaa kommunikaatiota varten.