Siirry suoraan sisältöön.

Nopea laina

Lainaa nopeasti tarvitsevan kannattaa tutustua Komplett Bankin Joustoluottoon, joka on nopea  laina sekä käsittelyn että maksamisen osalta

Nopea laina Komplett Bankista

Särkynyt kodinkone, auton remontti, odottamattomat lääkärikulut, spontaani lomamatka, alennusmyynti, jota ei vain voi ohittaa… Elämäntilanteet vaihtelevat joskus nopeasti ja yllättävä rahantarve voi horjuttaa taloutta turhankin rajusti. Nopea laina Komplett Bankista on hyvä ratkaisu tällaisiin tilanteisiin. Lainahakemuksen täyttämiseen menee vain hetki, ja vastauksenkin saat saman tien. Lainahakemuksen voit tehdä missä ja mihin vuorokauden aikaan tahansa, vaikkapa kesken ostosten tai kiireettömän koti-illan. Laina on nostettavissa parhaimmillaan jopa samana päivänä eli heti kun tulo- ja verotiedot on tarkistettu ja olet hyväksynyt ja allekirjoittanut lainasopimuksen.

Nopea laina tasoittamaan elämän ilmakuoppia

Kaikki ei aina mene niin kuin olet suunnitellut. Joskus rahan tarve iskee juuri, kun siihen ei olisi varaa. Pesukone hajoaa, auton huoltovalo syttyy tai koira täytyy viedä eläinlääkäriin. Tällaiset yllättävät tapahtumat saattavat pahimmillaan koetella talouttasi rankastikin ja aiheuttaa turhaa stressiä ja huolta toimeentulosta. Nopea laina voi pelastaa tilanteen, varsinkin kun takaisinmaksu on edullista ja joustavaa. Kun talous on muuten tasapainossa, on lisälainan ottaminen riskitöntä, minkä lisäksi Komplett Bankin laina on joustava ja tarjoaa erinomaiset edut.

Nopeat lainat ovat vakuudettomia

Nykypäivän nopeat lainat ovat vakuudettomia ja haettavissa kokonaan netissä. Lainahakemuksen käsittely nopeutuu huomattavasti kun siihen ei sisälly vakuuksien kelpoisuuden tarkistusta. Verkkopankkitunnistautumisen ansiosta myös laintarjouksen allekirjoittaminen on nykyisin mahdollista hoitaa reilusti aiempaa nopeammin, ilman fyysistä tapaamista paperisopimuksen allekirjoittamiseksi.

Voit hakea Komplett Bankista 1 000 - 50 000 euroa lainaa, nopeasti ilman vakuuksia tai takaajia. Ja mikä parasta, valitessasi Komplett Bankin lainan et ole pakotettu tiukkoihin kuukausieriin tai laina-aikaan! Voit maksaa lainan nopeasti takaisin tai lyhentää sitä omaan tahtiisi, kummin vain haluat – Joustoluotossa on rajoittamaton mahfdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin. Pakollisia kuukausimaksuja ovat ainoastaan lainan korot ja hoitokulut.

Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa markkinoiden edullisimmat kuukausimaksut ja aitoa joustoa lainan takaisinmaksuun. Siten et joudu pulaan myöskään lainan lyhennysten vuoksi. Voi olla, että elämäntilanne muuttuu yhtäkkiä tai postiluukusta kolahtaa yllättävä lasku, jolloin taloutta koetellaan. Koska Komplett Bankin lainalla ei ole kuukausittaista lyhennyspakkoa, voit maksaa lainan takaisin silloin ja siinä tahdissa kuin sinulle sopii. Komplett Bankin Joustoluotto sopeutuu erilaisiin elämäntilanteisiin paremmin kuin mitkään muut nopeat lainat, sillä Joustoluoton kanssa et ole sidottu isoihin kuukausieriin ja tiukkoihin laina-aikoihin.

Nopea laina nopeisiin päätöksiin

Samoin kuin ikävät yllätykset, usein parhaat asiat elämässä tapahtuvat yllättäen. Ohittamaton tarjous, spontaani lomamatka, autokuume tai vaikkapa äkillinen sisustusinspiraatio vaativat rahaa. Jos säästöjä ei ole, nopea laina Komplett Bankista on potentiaalinen ratkaisu. Sen avulla voit toteuttaa äkkiä syntyneet unelmat ja tavoitteet joutumatta ongelmiin korkojen ja kuukausierien kanssa.

Voit lomailla rauhallisin mielin, kun tiedät, että laina joustaa tilanteen mukaan. Usein käytännöllinen ratkaisu on pienlaina jota voi esimerkiksi pitää kaiken varalta matkustaessa tai pienemmissä hankinnoissa, kun kustannusten suuruus ei ole tiedossa. Tarvittaessa voit nostaa lisää lainaa sinulle myönnetyn limiitin rajoissa tai nostaa uudelleen lainaa jonka olet jo maksanut takaisin. Tämä kätevä ominaisuus toimii varabudjettina pidemmällä lomareissulla, silloin jos auto hajoaa uudestaan, tai jos sisustuskärpänen puraisee kunnolla ja on päästävä muokkaamaan muitakin huoneita.

Lainaa jopa samana päivänä

Lainan hakeminen Komplett Bankista on helppoa ja nopeaa, etkä tarvitse vakuuksia tai takaajia. Sinun ei tarvitse kysyä ketään henkilötakaajaksi, vaan voit pitää laina-asiat omana asianasi. Täytä oheinen hakemus ja saat vastauksen saman tien. Joustoluotto on nostettavissa parhaimmillaan jo samana päivänä, eli heti kun palkka- ja verotietosi on tarkistettu ja olet hyväksynyt ja allekirjoittanut lainasopimuksen. Saat lainatarjouksen sähköpostiisi nopeasti ja vaivattomasti.

Luethan tarjouksen tarkkaan ennen allekirjoittamista, tarjous on aina henkilökohtainen jokaiselle hakijalle. Voit lukea tarkemmin lainan eduista ja hinnoista verkkosivuiltamme tai kysyä lisää suoraan asiakaspalvelustamme.

Miksi kannattaa valita Komplett Bankin Joustoluotto?

  • Hakeminen on helppoa ja nopeaa.
  • Voit hakea lainaa missä ja milloin vain.
  • Kuka tahansa 23 vuotta täyttänyt, jolla on säännölliset tulot ja asunut Suomessa vähintään viimeiset 36kk yhtäjaksoisesti. Lisäksi tarkistamme, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa.
  • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia.
  • Rahat voivat olla tilillä jopa samana päivänä.
  • Voit maksaa lainan takaisin siinä tahdissa kuin sinulle sopii.

Nopeat lainat – Usein kysyttyä

Mitä nopeat lainat ovat?

Nopeimpia lainoja hakea ja saada ovat vakuudettomat nettilainat. Ilman vakuuksia ja takaajia haettavissa olevat lainat on mahdollista käsitellä huomattavasti vakuudellisia lainoja nopeammin.

Kuinka nopeasti lainaa voi saada?

Parhaimmillaan nopea vakuudeton laina on nostettavissa jo samana päivänä eli heti kun tulo- ja verotiedot on tarkistettu ja olet hyväksynyt ja allekirjoittanut lainasopimuksen verkkopankkitunnusten avulla.

Kuka voi hakea nopeaa lainaa?

Komplett Bankin Joustoluottoa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet, viimeiset 36kk yhtäjaksoisesti Suomessa asuneet, joilla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa.