Siirry suoraan sisältöön.

Mistä pankista helpoiten lainaa?

Raha ei kasva puissa, mutta sitä voi hakea monesta paikasta

Mistä pankista helpoiten lainaa?

Mistä pankista saa helpoiten lainaa? Rahoitusalan markkinoilla on runsaasti toimijoita, joiden hakuprosessit ja lainaehdot vaihtelevat lainantarjoajasta toiseen. Toisaalla ovat perinteiset kivijalkapankit ja toisaalla nettipalvelut, sekä hybridit jotka tarjoavat erilaisia lainoja ja luottoja sekä konttoreissa että netissä. Komplett Bankin Joustoluoton hakeminen, nostaminen ja takaisin maksaminen on tehty mahdollisimman helpoksi ja joustavaksi ja kaikki tapahtuu netissä.

Saako lainaa helpoiten netistä vai pankista?

Perinteinen tapa hakea lainaa on mennä kivijalkapankkiin, jolloin joudut ottamaan huomioon konttorin aukioloajat ja mahdollisesti jopa varaamaan ajan lainaneuvottelulle. Se saattaa viedä paljon aikaa. Netissä toimivat lainantarjoajat mahdollistavat sujuvamman hakuprosessin. Esimerkiksi Komplett Bankin Joustoluottoa voit hakea oheisella hakemuksella milloin ja missä tahansa. Voit tehdä hakemuksen tietokoneella, tabletilla tai vaikka puhelimellasi. Hakeminen on nopeaa ja vastauksenkin saat saman tien. Kysymyksen mistä pankista saa helpoiten lainaa lisäksi pitää siis miettiä, mitä helppous sinulle merkitsee.

Ota nämä huomioon, kun mietit, mistä pankista saa helpoiten lainaa

Se, mikä on helpoin ratkaisu, ja onko se aina samalla paras, riippuu paljon siitä, mitä helppous sinulle tarkoittaa. Yhdelle se on sitä, että voi hoitaa kaiken vaikka kotisohvalta, kun toiselle se merkitsee selkeitä ja helposti ymmärrettäviä ohjeita ja lainaehtoja. Me Komplett Bankissa olemme panostaneet niiden lisäksi myös lainan nostamisen ja hoitamisen helppouteen. Se tarkoittaa, että voit joustavasti nostaa ja maksaa lainaa sinulle sopivaan tahtiin. Et ole sidottu tiukkoihin lyhennyseriin tai laina-aikaan, vaan voit vapaasti suunnitella, kuinka lainaasi hoidat.

Komplett Bankin Joustoluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa

Meidän mielestämme saat helpoiten lainaa, kun haet sitä netistä. Voit tehdä Joustoluottohakemuksen tältä sivulta löytyvällä kaavakkeella. Tarvitset hakemuksen täyttämiseen sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja verkkopankkitunnukset. Lähetettyäsi hakemuksen saat nopeasti sähköpostiisi vastauksen, josta selviää lainapäätös ja alustavat ehdot.

Toimita pyydetyt dokumentit meille tarkastettaviksi lataamalla ne verkkosivuillamme tai lähettämällä ne sähköpostitse. Kun olemme tarkastaneet ko. asiakirjat, saat lopullisen lainapäätöksen, josta selviää mm. lopullinen korko. Kun olet allekirjoittanut sopimuksen verkkopankkitunnuksillasi, Joustoluotto on valmis nostettavaksi.

Voit hakea Komplett Bankin Joustoluottoa, jos olet vähintään 23-vuotias, olet ollut kirjolla Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta ja sinulla on säännölliset tulot. Tarkistamme myös hakuvaiheessa, että luottotietosi ovat kunnossa. 

Joustoluotto tarjoaa ainutlaatuista joustoa takaisinmaksuun

Hakemisen helppouden ja nopeuden lisäksi Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa ainutlaatuista joustoa lainan nostamiseen ja takaisin maksamiseen. Kun haet Joustoluottoa, sinulle myönnetään luottolimiitti, jonka puitteissa voit nostaa ja maksaa lainaa haluamallasi tavalla. Ja kun sanomme haluamallasi tavalla, me tarkoitamme sitä.

Voit nostaa koko limiitin kerralla tai vain osan siitä. Siinä tapauksessa loppuosa liimitistä jää reserviin myöhemmin nostettavaksi. Korko lasketaan vain nostamallesi summalle. Tällä tavoin maksat korkoa vain sille summalle, jonka tarvitset.

Joustoluotto joustaa myös takaisin maksettaessa. Se on ns. lyhennysvapaa laina, mikä tarkoittaa, että minimilyhennyseriä tai maksimilaina-aikaa ei ole, voit vapaasti itse päättää, milloin maksat lainan takaisin. Riittää, että maksat kuukausittain laskutettavat korot ja kulut. Tämä ominaisuus tarjoaa aivan uudenlaista joustoa taloutesi suunnitteluun.

Joustoluoton voit myös nostaa useampaan kertaan. Voit nostaa lainaa aina, kun sinulla on limiitissäsi varaa. Jos siis olet maksanut osan lainasta takaisin, voit nostaa maksetun summan milloin tahansa uudelleen ilman uutta hakemusta. Kätevää ja helppoa!