Siirry suoraan sisältöön.

Lyhytaikainen laina

Komplett Bankin Joustoluotosta on moneen - niin pidempään, kuin myös tilapäiseen tarpeeseen

Lyhytaikainen laina joustavin ehdoin Komplett Bankista

Tarvitsetko lainaa hetkeksi? Hae lyhytaikainen laina Komplett Bankista! Joustoluotto on joustava pienlaina, jonka laina-ajasta voit päättää itse. Koska Joustoluotossa ei ole ennalta määrättyjä, kiinteitä kuukausilyhennyksiä, sen laina-aika riippuu täysin siitä, millaisia lyhennyksiä maksat. Voit maksaa lainan takaisin nopeasti tai pitää tarvittaessa lyhennysvapaata, jolloin laina-aika on hieman pidempi. Joustoluotto on siis lyhytaikainen laina, joka joustaa, jos suunnitelmiin tuleekin äkillisiä muutoksia. 

Kuinka laina-aika muodostuu?

Lainat ja luotot ovat yleensä sidottuja ennalta sovittuun maksuaikatauluun ja lyhennyseriin. Laina pitää maksaa takaisin esimerkiksi kolmessa vuodessa. Lainan maksaminen takaisin suunniteltua nopeammin onnistuu usein ilman sen suurempia toimenpiteitä, mutta jos lainan ottaja haluaa pidentää laina-aikaa, siitä pitää sopia erikseen pankin kanssa. Lainan lyhennyserät määräytyvät laina-ajan mukaan: mitä lyhytaikaisempi laina, sitä suuremmat lyhennyserät.

Komplett Bankin Joustoluotto toimii hieman toisin. Joustoluotolla ei nimittäin ole ennalta määriteltyä maksimilaina-aikaa, tai kiinteitä kuukausittaisia lyhennyseriä. Lainan ottajana voit itse vapaasti päättää, missä aikataulussa maksat lainasi takaisin ja miten lainan käytät. Jos haluat, voit maksaa lainan nopeasti takaisin, mutta jos tarvitsetkin lisää aikaa lainan maksuun, se onnistuu ilman eri ilmoitusta meille. Maksat vain pienempiä lyhennyksiä ja sillä selvä.

Joustava lyhytaikainen laina

Joustavat lyhennyserät mahdollistavat paitsi lainan lyhentämisen omaan tahtiisi, myös lyhennysvapaiden kuukausien pitämisen silloin kun tarve vaatii. Tällä tavalla lainan lyhentäminen ja laina-aika ovat täysin sinun omissa käsissäsi.

Ajoittaisen lyhennysvapauden lisäksi Joustoluotto tarjoaa muitakin etuja. Voit nimittäin nostaa uudestaan lainan, jonka olet jo ehtinyt maksaa takaisin. Joustoluotto on nimittäin ns. jatkuva laina. Otetaanpa käytännön esimerkki. Olet nostanut sinulle myönnetyn 4000 euron lainan kokonaisuudessaan ja maksanut ajan kuluessa siitä puolet takaisin. Jos uusi rahantarve iskee, voit nostaa takaisin maksetut 2000 euroa uudelleen. Näin yksi lyhytaikainen laina palvelee sinua monta kertaa.

Lyhytaikainen laina moneen tarkoitukseen

Komplett Bankin Joustoluotto on lyhytaikainen laina, joka soveltuu hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Koska voit hakea lainaa 1000 - 50 000 euroa, ei ole väliä, onko suunnitelmissasi uuden pesukoneen osto, keittiöremontti, unelmien lomamatka vai autokuumeen kesytys. Joustoluotto on fiksu tapa rahoittaa monenlaiset menot. Joustoluoton korko on aina edullinen 7,49 % - 12,99 %.

Joustoluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Hakeminen tehdään netissä, etkä tarvitse vakuuksia tai henkilötakaajia. 

Hae lainaa nopeasti netistä – päätä itse, milloin maksat lainan takaisin

Kun hakee lyhytaikaista lainaa, ei todennäköisesti halua käyttää ikuisuutta hakuprosessin läpikäyntiin. Komplett Bankin Joustoluottoa haetaan netissä, tältäkin sivulta löytyvällä lomakkeella. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Saat nopeasti paluupostina alustavan lainatarjouksen. Siitä selviää sinulle myönnetty lainalimiitti eli maksimilainasumma, alustava korko ja muut ehdot sekä asiakirjat, jotka sinun tulee toimittaa meille tarkastettaviksi.

Voit lähettää pyydetyt dokumentit, esimerkiksi palkkatodistuksen ja verotiedot, verkkopalvelumme kautta tai sähköpostin liitetiedostoina. Kun olemme käyneet asiakirjat läpi, saat lopullisen lainatarjouksen. Allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksillasi ja laina on valmis nostettavaksi. Nopeimmillaan rahat ovat tililläsi jo samana päivänä.

Voit hakea Joustoluottoa, jos:

  • olet vähintään 23-vuotias
  • olet ollut kirjoilla Suomessa viimeiset 36 kk
  • sinulla on säännölliset tulot
  • luottotietosi ovat kunnossa.

Miksi kannattaa valita Joustoluotto?

  1. Lyhytaikainen laina kätevästi netistä
  2. Edullinen korko: 6,99 % - 18,99 %
  3. Joustava takaisinmaksu: ei kiinteitä kuukausieriä, ei maksimilaina-aikaa
  4. Voit nostaa takaisin maksetun lainan uudestaan.