Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Luotot ja lainat

Miten Komplett Bankin luotot ja lainat toimivat ja miten voin hakea

Komplett Bankin Joustoluotto vs. muut luotot ja lainat

Toisin kuin useimmat muut markkinoilla tarjottavat luotot ja lainat, Komplett Bankin Joustoluotto joustaa myös takaisin maksettaessa. Komplett Bankin Joustolainan ainutlaatuinen ominaisuus on rajoittamaton lyhennysvapaus, joka tarkoittaa, ettei sinun ole pakko lyhentää lainaa tiukan ja joustamattoman maksusuunnitelman mukaisesti joka kuukausi. Riittää, että maksat kuukausittain erääntyvät korot ja kulut. Voit siis itse vapaasti päättää, milloin maksat lainan takaisin. Sen lisäksi, että Komplett Bankin laina on markkinoiden joustavin, on sen hakeminen myös helppoa, turvallista ja nopeaa. Klikkaa itsesi verkkosivuille ja täytä lainahakemus. Parhaimmillaan saat rahat tilillesi jo samana päivänä, kun tulo- ja verotiedot on tarkistettu, ja pääset toteuttamaan unelmiasi.
Komplett Bankin Joustoluotto on vakuudeton luotto mukautuu erilaisiin elämäntilanteisiin paremmin kuin muut luotot ja lainat

Yleensä luotot ja lainat toimivat siten, että lainan ottaja alkaa välittömästi lyhentää lainaa sovitun suuruisissa kuukausierissä. Laina-aika sovitaan etukäteen, ja lyhennysvapaita kuukausia voi tarvittaessa pitää korkeintaan pari vuodessa. Tämä voi aiheuttaa hankalia tilanteita, sillä usein taloudellinen tilanne saattaa olla tiukka juuri lainan nostamisen jälkeen. Tai elämässä tulee vastaan yllättäviä muutoksia tai laskuja juuri, kun lainapaperit on allekirjoitettu. Taloudellisen tilanteen heikentyminen ja juuri otettu laina voivat aiheuttaa suurta stressiä. Onneksi on vaihtoehtoja! Komplett Bankin vakuudeton laina tarjoaa parempaa joustoa lainan takaisinmaksuun kuin muut luotot ja lainat.
 
Kun otat Komplett Bankin Joustoluoton, et sitoudu tiettyyn laina-aikaan tai kiinteisiin kuukausieriin, jotka voivat olla eri lainan myöntäjillä todella suuriakin, lainamäärästä ja laina-ajasta riippuen. Sinulle myönnetään lainalimiitti, jonka puitteissa voit nostaa ja maksaa lainaa haluamallasi tavalla. Sinun tulee ainoastaan maksaa lainaan kohdistuvat korot ja kulut joka kuukausi. Mikä parasta, voit nostaa lisää lainaa limiittisi rajoissa, kun olet ensin maksanut takaisin entistä. Voi olla, että keittiöremontti ei sujukaan suunnitelmien mukaisesti, vaan yllätykset nostavat kustannuksia. Tällöin on hyvä tietää, että Komplett Bankin Joustoluotolla voit nostaa lisää lainaa jo takaisin maksetun summan verran ja jatkaa remonttia.
 
Lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei ole rajoitettu millään tavalla. Käytännössä se tarkoittaa, että voit pitää halutessasi vaikka 12 lyhennysvapaata kuukautta vuodessa ja maksaa vain lainaan kohdistuvia korkoja ja kuluja. Maksat lainan takaisin silloin kun sinulle sopii. Voit myös koska tahansa nostaa jo maksamasi osan lainasta uudelleen. Tällä tavoin Komplett Bankin Joustoluotto sopeutuu erilaisiin elämäntilanteisiin paremmin kuin muut luotot ja lainat. Sinulla on rahaa käytössäsi silloin, kun sitä tarvitset, etkä joudu pulaan joustamattomien kuukausimaksujen kanssa. Joustoluotto on vihdoin laina, joka toimii sinun hallinnassasi, juuri sinun taloutesi ja haaveidesi mukaisesti. Mikäli haluat rennon asenteen lainan takaisinmaksuun, se onnistuu.
Tai jos haluat maksaa lainan takaisin tiukalla aikataululla, sekin onnistuu. Sinä päätät!
Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua laina-asioissa. Tai täytä vain lainahakemus tällä sivulla ja ala toteuttaa unelmiasi jo tänään!

Komplett Bankin Joustoluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa

Komplett Bankin Joustoluottoa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet, vähintään 36 kuukautta Suomessa asuneet henkilöt, joilla on säännölliset tulot ja joiden luottotiedot ovat kunnossa.
 
Joustoluottoa haetaan netissä, ja hakemiseen tarvitset voimassaolevan puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen. Täytä oheinen hakemus ja paina “lähetä hakemus”, saat vastauksen hetkessä. Myönteisen päätöksen jälkeen pyydämme toimittamaan tarvittavat liitteet. Kun olet vastaanottanut ja hyväksynyt lainatarjouksen, maksamme rahat ja laina on nostettavissa nopeasti.
Rahat ovat tililläsi heti, kun olemme tarkistaneet vero- ja palkkatietosi, parhaimmillaan tämä onnistuu jo saman päivän aikana!