Siirry suoraan sisältöön.

Luotettava ja turvallinen laina

Komplett Bankin Joustoluotto on turvallinen, nopea ja aina joustava rahoitusratkaisu

Mistä luotettava laina? Tutustu Joustoluottoon!

Erilaisten pikalainojen maailmassa moni saattaa pohtia, miten luotettava ja nopea kulustulaina mahtaa olla. Vaihtoehtoja on jo niin monia, että vähemmästäkin menee pää pyörälle, eikä kaikkien eri tuotteiden lupauksista ja vaatimuksista pysy millään perillä. Tästä syystä kulutuslainaa hakiessa kannattaa tutustua hyvin lainaehtoihin, ettei esimerkiksi lainan korkotaso tai takaisinmaksusuunnitelma pääse yllättämään. Komplett Bankin Joustoluotto on luotettava ja turvallinen rahoitusratkaisu, joka tarjoaa edullisen koron ja ainutlaatuista joustoa lainan takaisinmaksuun ja oman talouden suunniteluun.

Käytännöllinen vaihtoehto pienlainalle - luotettava Joustoluotto

Käyttölainojen, pikalainojen ja kulutusluottojen pyörityksessä voi olla hankalaa päättää, mikä on oikeasti luotettava laina. Kulutusluoton ottamista harkitessa kannattaakin olla tarkkana ja perehtyä huolella sopimuksiin ja sen liitteisiin ennen allekirjoittamista. Markkinoilla tarjolla olevissa käyttölaina-, pikavippi- ja kulutusluottovaihtoehdoissa on hyvinkin vaihtelevia lainaehtoja, ja niiden korot voivat vaihdella suurestikin.

Komplett Bankin Joustoluotto on nopea ja luotettava rahoitusvaihtoehto. Joustoluoton hakuprosessi on sekä tehokas että avoin, ja asiakasta informoidaan selkeästi niin, että hän tietää, mihin ryhtyy ja mitä se maksaa. Joustoluoton edullinen korko ja joustavat maksuehdot tekevät siitä varteenotettavan vaihtoehdon.

Korkean koron laina vai Joustoluotto kohtuullisella korolla

Monelle luotettava lyhyen ajan laina tarkoittaa ennen kaikkea kulutusluottoa, jonka korkotaso ja takaisinmaksuaika ei riistä rahoitusvaihtoehdon joustavuutta – joustavuus on kuitenkin usein juuri se asia, mitä kulutusluotolta odotetaan. Komplett Bankin korkotaso on kohtuullinen: Joustoluoton korko vaihtelee luottokohtaisesti ja on aina 4,9 % - 19,9 % välillä. Oman korkoprosenttisi saat selville lopullisesta lainatarjouksesta saman tien kun olemme käsitelleet hakemuksesi.

Komplett Bank myöntää Joustoluottoa 1000 eurosta aina 50 000 euroon saakka, mikä tekee Joustoluotosta sopivan ratkaisun monenlaisiin tarpeisiin ja arjen projekteihin. Joustoluotto on fiksu ja luotettava rahoitusratkaisu moniin eri tarpeisiin: toisen on saatava rahoitus autoon, kun taas toinen kaipaa kunnon lomamatkaa mahdollisimman kauas töiden ja kodin kiireistä. Joustoluotolla kumpikin pystyy toteuttamaan suunnitelmansa murehtimatta liian suurista lyhennyksistä ja nopeasta ja kiinteästä takaisinmaksuaikataulusta.

Joustoluotto on kulutusluotto, johon ei sisälly tiukkaa takaisinmaksusuunnitelmaa tai kiinteää minimikuukausierää. Ainoat kuukausittaiset maksut ovat nostetulle summalle erääntyvät korot ja muut kustannukset. Itse lainanlyhennyksistä asiakas voi päättää itse ja maksaa Joustoluottoa takaisin sellaisissa erissä kuin itselle sopii. 

Jatkuva Joustoluotto on luotettava rahoitusratkaisu

Haettuasi Joustoluottoa saat käyttöösi luottolimiitin, joka asettaa luotollesi raamit. Sinun ei kuitenkaan ole pakko nostaa kerralla koko luottoa vaan voit hyödyntää sinulle myönnettyä limiittiä osissa ja käyttää Joustoluottoa vain niin paljon, kuin tarvitset. Korkoa peritään vain luotolta nostamastasi summasta – ei myönnetystä luottolimiitistä kokonaisuudessaan.

Joustoluottoa on mahdollista myös nostaa uudelleen lyhennysten maksamisen jälkeen. Jos olet esimerkiksi saanut lainaa 3000 euroa ja nostanut siitä 1500 euroa jonka maksat takaisin, niin saat taas käyttöösi koko 3000 euron limiitin. Tällä tavoin Joustoluotto on jatkuvasti voimassa ja valmiina käytettäväksi, kun tarvitset ylimääräistä rahaa ja taloudellista joustavuutta arkeen. 

Hae Joustoluottoa Komplett Bankista

Komplett Bankin lainanhakuprosessi on tehty helpoksi ja mahdollisimman sujuvaksi. Joustoluoton hakeminen tapahtuu sivun oikeassa laidassa olevalla sähköisellä hakulomakkeella. Sen täyttämiseksi tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron, sekä verkkopankkitunnukset järjestelmään tunnistautumista ja sähköistä allekirjoitusta varten.

Täytä ja lähetä hakemus, saat saman tien sähköpostiisi Komplett Bankin alustavan lainatarjouksen, jossa on selkeästi ilmoitettuna kaikki tiedot luottoa koskien. Komplett Bank saattaa esimerkiksi ennen lopullista lainatarjousta pyytää liitteitä hakemuksesi tueksi. Voit toimittaa nämä asiakirjat joko Komplett Bankin sähköisen järjestelmän kautta nettisivuillamme, tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse. Tämän jälkeen saat vielä lopullisen lainatarjouksen, josta selviää mm. lopullinen sinulle myönnetty korko. Sopimuksen allekirjoittaminen onnistuu kätevästi omilla verkkopankkitunnuksilla.

Lisätietoja Komplett Bankin Joustoluotosta saat näiltä sivuilta, tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme jonka yhteystiedot löydät sivun yläreunassa olevan linkin takaa.