Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Luotettava laina Komplett Bankista

Komplett Bankin laina on helppo, nopea ja aina luotettava

Luotettava laina Komplett Bankista

Onko kiikarissasi luotettava laina fiksuin maksuehdoin? Komplett Bankin Joustoluotto saattaa olla etsimäsi ratkaisu. Se on 1000 - 50 000 euron laina, jonka hakemiseen et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Komplett Bank on norjalainen online-pankki, jonka omistajiin kuuluu pohjoismaiden suurin verkkokauppakonserni Komplett Group. Tarjoamamme Joustoluotto tarjoaa edullisen koron, markkinoiden pienimmät kuukausierät ja mahdollisuuden pitää lyhennysvapaata niin usein ja niin pitkään kuin haluat.

Komplett Bank on luotettava lainantarjoaja

Komplett Bank on norjalainen, vuonna 2014 Norjan finanssivalvonnan luvalla perustettu online-pankki, joka on kotimaassaan saavuttanut suosiota luotettavana, joustavana ja nopeana lainantarjoajana. Komplett Bank on osa Komplett Group -konsernia, joka on myös yksi suurimpia osakkeenomistajia. Komplett Group on Pohjoismaiden suurin verkkokauppayritys, jolla on useita eri verkkokauppoja, esimerkiksi Komplett.no, Blush, Bildeler, ja Comtech. Komplett Bank on myös Norjan pankkien talletussuojarahaston jäsen. 

Komplett Bank tarjoaa 1000 - 50 000 euron vakuudettomia käyttöluottoja moneen tarkoitukseen. Joustoluotto on luotettava laina, jonka nimelliskorko on aina edullinen 4,9 % - 19,9 %. Korko on kiinteä ja määritellään hakemuskohtaisesti. Näet sinulle tarjotut lainaehdot lainatarjouksesta, jonka saat, kun täytät hakemuksen. Komplett Bankin hinnasto on aina nähtävillä kotisivuillamme. 

Tällainen on Komplett Bankin luotettava laina

Komplett Bankin Joustoluotto ei ole mikä tahansa laina. Se on joustava, edullinen ja luotettava laina, joka mukautuu elämäntilanteesi mukaan. Saat Joustoluottoa hakiessasi lainalimiitin, joka on maksimisumma, jonka voit nostaa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse nostaa kaikkea kerralla. Voit limiitin sisällä nostaa ja maksaa lainaasi aivan kuten haluat. Ainoat pakolliset kuukausittaiset maksut ovat lainan kulut ja korot, jotka lasketaan tietysti ainoastaan nostamallesi summalle. 

Joustoluoton minimikuukausierät koostuvat siis vain koroista ja kuluista, mitään ennalta määrättyä minimilyhennystä ei ole. Voit siis itse vapaasti päättää, kuinka paljon lyhennät Joustoluottoasi minäkin kuukautena. Ja jos tilanne vaatii, voit pitää lyhennysvapaata milloin haluat ja maksaa ainoastaan korot ja kulut. Voit pitää lyhennysvapaita kuukausia niin usein ja niin monta kuin haluat. Niiden määrää ei ole rajoitettu, eikä sinun tarvitse erikseen ilmoittaa niistä meille.

Entäpä, jos uusi rahantarve yllättää? Joustoluotto tarjoaa ratkaisun siihenkin. Voit nimittäin nostaa jo takaisin maksamasi osan lainasta uudelleen milloin tahansa. Sinun ei tarvitse tehdä uutta lainahakemusta, vaan voit lainalimiittisi puitteissa nostaa ja maksaa lainaa oman mielesi mukaan. Jos olet esimerkiksi saanut 10 000 euron limiitin, nostanut sen kokonaisuudessaan ja maksanut siitä ajan myötä puolet takaisin, voit nostaa tuon 5000 euroa uudelleen, jolloin koko limiitti on taas nostettu. 

Näin haet lainaa Komplett Bankista

Komplett Bankin Joustoluotto on paitsi luotettava ja joustava, myös nopea laina. Voit hakea sitä missä ja milloin tahansa, kunhan käytössäsi on internet-yhteys. Hakeminen onnistuu niin tietokoneella kuin puhelimellakin. Netin lisäksi tarvitset verkkopankkitunnukset tunnistautumiseen sekä sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. 

Täytä toivomasi lainasumma, omat tietosi ja lähetä hakemus. Saan nopeasti vastauksen, joka sisältää alustavan lainatarjouksen sekä listan asiakirjoista, jotka sinun tulee toimittaa meille lopullista tarjousta varten. Voit ladata asiakirjat sivuillamme tai lähettää ne sähköpostitse. Kun olemme tarkastaneet dokumentit, lähetämme sinulle lopullisen lainatarjouksen. Jos hyväksyt tarjouksen, allekirjoita se pankkitunnuksillasi, ja olet pian valmis nostamaan lainan. Parhaassa tapauksessa saat rahat tilillesi jo saman päivän aikana!

Voit hakea Joustoluottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

- Olet vähintään 23-vuotias.
- Sinulla on säännölliset tulot.
- Olet asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta.
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää.