Ole hyvä ja odota

Lainoja ilman vakuuksia

Vakuudeton laina aina edullisesti ja joustavin ehdoin Komplett Bankista

Lainoja ilman vakuuksia

Tarvitsetko lisärahoitusta menoihisi, mutta sinulla ei ole lainan vakuudeksi sopivaa omaisuutta? Ei huolta, onneksi voit hakea lainoja ilman vakuuksia ja takaajia. Komplett Bankin Joustoluotto on laina, jota voit hakea nopeasti ja helposti netissä. Se tarjoaa ainutlaatuisen joustavat maksuehdot, markkinoiden pienimmät kuukausierät sekä aina edullisen nimelliskoron. Voit hakea Joustoluottoa ilman vakuuksia milloin ja missä tahansa.

Mistä voit hakea lainoja ilman vakuuksia

Monet tahot tarjoavat lainoja ilman vakuuksia. Erilaisia käyttöluottoja ja lainoja voi hakea sekä kivijalkapankeista että netistä. Netissä lainoja tarjoavat sekä perinteiset pankit että ainoastaan netissä toimivat lainantarjoajat. Tarjonta on kirjavaa, ja kannattaakin tutustua rauhassa eri lainojen korkoihin ja muihin ehtoihin ennen kuin haet lainaa. Komplett Bankin Joustoluotto on vakuudeton laina, joka tarjoaa joustoa moniin erilaisiin tilanteisiin. Joustoluotto joustaa myös kun maksat sitä takaisin.

Joustoluotto on laina ilman lyhennyspakkoa

Joustoluotto on ns. lyhennysvapaa laina. Se tarkoittaa, että lainalla ei ole kiinteitä, ennalta määrättyjä kuukausilyhennyksiä. Joustoluoton minimierä koostuu vain lainan koroista ja kuluista. Voit itse päättää, kuinka paljon maksat lyhennystä kunakin kuukautena. Voit myös maksaa pelkät korot ja kulut ja pitää lyhennysvapaata niin monta kuukautta kuin haluat. Lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei ole rajoitettu, ja niiden pitämisestä ei tarvitse erikseen sopia. Voit siis maksaa lainaa takaisin, kun se sinulle sopii ja pitää taukoa lyhennyksistä, kun tilanne niin vaatii. Tämä tarjoaa sinulle vapaammat kädet suunnitella kuukausittaista rahankäyttöäsi. 

Joustoluotto toimii seuraavasti: sinulle myönnetään lainalimiitti, eräänlainen lainakatto, jonka puitteissa voit nostaa ja maksaa lainaa ilman muita rajoituksia. Voit nostaa vain osan lainasta tai koko limiitin kerralla. Korot peritään vain nostamastasi summasta. Jos nostat vain osan limiitistä, loput jäävät reserviin odottamaan seuraavaa nostoa. Jos limiittisi on esimerkiksi 7000 euroa ja nostat 4000 euroa, sinulle jää vielä 3000 euroa limiittiin. Voit nostaa tuon 3000 euroa milloin tahansa.

Onko sinulla useita lainoja, jotka haluaisit yhdistää?

Lainojen yhdistäminen on usein kannattavaa. Jos sinulla on useita pieniä lainoja, sinun kannattaa harkita niiden yhdistämistä. Se tarkoittaa, että otat yhden, isomman lainan, jolla maksat pienet lainat pois. Sen jälkeen sinulle jää hoidettavaksi vain yksi laina, yhdet korot ja yhdet kulut. Sinun ei tarvitse muistaa monia kuukausimaksuja ja niiden eräpäiviä, ja säästät selvää rahaa, kun maksat kuluja vain yhdestä lainasta. Säästöä voi kertyä myös koroissa, jotka voivat olla hyvin korkeita, kun kyseessä ovat pikalainat tai pikavipit. Kun yhdistät pikkulainasi yhdeksi Joustoluotoksi, nimelliskorkosi on välillä 4,9 % - 19,9 %. 

Näin haet lainoja ilman vakuuksia Komplett Bankista

Lainan hakeminen Komplett Bankista on helppoa. Joustoluottoa haetaan oheisella nettilomakkeella, ja voit tehdä sen vaikka saman tien. Voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai henkilötakaajia, mikä tekee hakemisesta nopeaa ja vaivatonta. 

Voit hakea Joustoluottoa jos olet täyttänyt 23 vuotta, olet ollut kirjoilla Suomessa vähintään viimeiset 3 vuotta ja sinulla on säännölliset kuukausitulot. Tarkastamme lisäksi, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa. Tarvitset hakemusta varten puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen sekä pankkitunnukset tunnistautumista ja lainasopimuksen allekirjoittamista varten.

Täytä oheinen hakemus ja lähetä se. Saat pian sähköpostiisi vastauksen, joka sisältää alustavan lainatarjouksen sekä listan niistä asiakirjoista, jotka sinun tulee toimittaa meille tarkastettaviksi. Tällaisia asiakirjoja voivat olla esimerkiksi palkkatodistus tai verotuspäätös. Voit lähettää dokumentit verkkopalvelumme kautta tai sähköpostitse. Asiakirjojen tarkastamisen jälkeen lähetämme sinulle lopullisen lainatarjouksen. Kun olet allekirjoittanut sen pankkitunnuksillasi, Joustoluotto on valmis nostettavaksi. Parhaassa tapauksessa pääset nostamaan lainaa jo samana päivänä.