Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Lainavertailu

Lainojen vertaaminen ennen lopullista päätöstä on viisasta ja listasimme asioita, jotka on hyvä huomioida lainoja vertaillessa

Lainavertailu: näin valitset sinulle sopivan lainan

Elämässä tulee välillä tilanteita, joissa tarvitaan lainaa. Lainavertailu kertoo mikä laina sopii sinun tarpeisiisi. Vertailussa ovat mukana Komplett Bankin suosituimmat lainat. Komplett Bank myöntää lainaa kaikille 23 vuotta täyttäneille henkilöille joilla on säännölliset tulot ja joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi hakijan on täytynyt asua Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta.

Yleisimpiä syitä lainan ottamiseen ovat erilaiset yllättävät tilanteet, kuten auton tai kodinkoneen hajoaminen tai jokin muu yllättävä lasku. Lainaa haetaan myös isompia ostoksia, kuten veneen hankintaa tai kesämökin ostamista varten. Välillä elämässä tulee myös syitä juhlaan ja niiden järjestämiseen tarvitaan usein lisärahoitusta, joten lainan ottaminen saattaa olla tarpeen. Taloutensa hyvin hoitanut tietää, että pieni, tai myöskään suurempi laina ei taloutta kaada, lisämeno vain lasketaan mukaan tulevaan kuukausittaiseen budjettiin. Näin voit hyvällä omallatunnolla tarttua tuumasta toimeen. Olipa tarve mikä vain, on joustava laina varteenotettava rahoitusratkaisu helppoutensa ja nopeutensa ansiosta. Tutustu lainavaihtoehtoihin alla olevassa lainavertailussa.

Komplett Bankin lainat sopivat eri tarpeisiin

Komplett Bankin 1 000 - 10 000 euron laina sopii pienempiin hankintoihin tai lisärahoitukseksi silloin, kun osa rahoituksesta on jo olemassa. 10 000 - 30 000 euron laina sopii suurempiin hankintoihin, kuten isompien remonttien tai uuden auton hankintaan. 30 000 - 50 000 euron lainalla voi rahoittaa jo esimerkiksi talon remontin tai kalliimman veneen. 

Milloin rahat tilille?

Hakemuksen tehtyäsi saat päätöksen lainasta. Mikäli laina myönnetään sinulle, pyydämme lähettämään tarvittavat dokumentit meille sähköisesti. Käsittelemme lähettämäsi dokumentit, jonka jälkeen vastaanotat sinulle räätälöidyn lainatarjouksen. Kun lainatarjous on allekirjoitettu maksamme summan viipymättä kokonaan ja voit nostaa rahat jopa samana päivänä kun teet hakemuksen.
Helppoa ja nopeaa!

Komplett Bankin lainojen edut

Komplett Bankin edut Joustoluotossa tarkoittavat tarkemmin seuraavia, erityisesti Komplett Bankin tarjoamia etuja:
Lyhennysvapaus: lyhennysvapaus tarkoittaa sitä, että lainan voi maksaa takaisin omassa aikataulussaan, ja lainaa ei ole pakko lyhentää joka kuukausi. Kuukausittain on maksettava ainoastaan lainan korot ja kulut.
Joustava lainalimiitti: lainaa voi nostaa tarpeen mukaan lisää myönnetyn luottolimiitin rajoissa, kun olet ensin maksanut osan nostamastasi lainasta takaisin.
Vakuudeton: lainan hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Sinun ei siis tarvitse asettaa asuntoa tai muuta omaisuutta lainan pantiksi tai pyytää ystävää henkilötakaajaksi.
Rahat tilille nopeasti: Komplett Bank on nopea vaihtoehto lainan hakijalle. Rahat ovat tilillä parhaassa tapauksessa jo samana päivänä kun hakemus on lähetetty.

Mikä laina sopii sinun tarpeisiisi parhaiten?

Komplett Bankin lainat ovat varteenotettavia vaihtoehtoja erilaisiin rahoitustarpeisiin, sillä niissä on monta hyvää etua. Kartoita oma lainan tarpeesi yllä olevan lainavertailun esimerkkien tai oman lainan kohteesi hintavertailujen avulla, niin löydät juuri sinulle sopivan lainan. Muistathan lainasummaa päättäessäsi laskea lainan tuoma lisäkustannus kuukausimenoihisi. Näin saat realistisen kuvan siitä, miten pystyt hoitamaan lainaasi ja talouttasi parhaiten, etkä joudu maksuvaikeuksiin. Tiukkoina kuukausina auttaa mahdollisuus lyhennysvapaaseen, jota voit käyttää aina, kun sitä tarvitset. Lähetä lainahakemus sitten tältä sivulta löytyvällä lomakkeella. Saat vastauksen välittömästi ja lainatarjouksen sähköpostitse nopeasti.