Ole hyvä ja odota

Lainatarjous

Hakiessasi lainaa Komplett Bankista, saat lainapäätöksen välittömästi jonka jälkeen räätälöimme sinulle henkilökohtaisen ja joustavan lainatarjouksen

Lainatarjous – hae Komplett Bankin Joustoluottoa

Kun haet lainaa Komplett Bankista, lainatarjous lähetetään sinulle aina välittömästi. Lainan hakeminen onnistuu helposti ja nopeasti netissä, milloin ja missä vain. Ei enää uuvuttavia ja pitkiä tapaamisia pankissa ja lainatarjousten odottelua. Et myöskään tarvitse lainaa varten omaisuuttasi vakuudeksi tai ystäviäsi takaajiksi.
Lainan hakeminen onnistuu tältä sivulta löytyvän lomakkeen avulla helposti, nopeasti ja turvallisesti suojatun yhteyden avulla. Täytät vain lomakkeeseen tietosi ja saat vastauksen heti. Ja ei muuta kuin ostoksia, lomamatkaa tai häitä suunnittelemaan, mikä ikinä unelmasi onkaan. Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa myös markkinoiden joustavimmat takaisinmaksuehdot. Voit itse päättää takaisinmaksun tahdista.

Lainatarjous kaikkiin tarpeisiin

Lainaa voit hakea oman tarpeesi mukaan 1000 eurosta aina 50 000 euroon asti. Tällaisilla summilla voit helposti rahoittaa esimerkiksi uuden tietokoneen, kunnon kylpyhuoneremontin tai vaikka uima-altaan pihalle. Tai ehkä nyt on aika toteuttaa unelma maailmanympärimatkasta, jota olet jo pitkään suunnitellut? Komplett Bankin Joustoluotolla rahoitat kätevästi myös kaikki yllättävät menot. Jos auto tarvitsee remonttia tai pesukone hajoaa yllättäen, tarvitaan lainaa nopealla aikataululla.
Sen lisäksi että saat lainatarjouksen nopeasti, ovat myös rahat nostettavissa nopeasti. Voit vaikkapa hakea lainaa 30000 euroa ja laina maksetaan tilille parhaimmillaan jo saman päivän aikana, kun palkka- ja verotustiedot on tarkistettu ja olet hyväksynyt ja allekirjoittanut lainatarjouksen. Samalla tarkistetaan, että luottotiedot ovat kunnossa, eikä maksuhäiriömerkintöjä ole. Lainaa voi myös nostaa lisää myönnetyn lainalimiitin rajoissa. Verkkosivuillamme täytetty lainahakemus on turvallinen ja suojattu, eivätkä tietosi leviä muille osapuolille tietämättäsi.

Lyhennysvapaa ja vakuudeton laina

Komplett Bankista saat lainaa nopeasti ja vaivattomasti sekä myös joustavin takaisinmaksuehdoin. Komplett Bankin Joustoluotto on lyhennysvapaata. Halutessasi voit siis maksaa ainoastaan myönnetyn lainasumman korot ja kulut kuukausittain. Lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei myöskään ole rajoitettu, vaan voit itse päättää millaisella aikataululla maksat lainasi takaisin. Olet itse lainasi hallinnoija ja sinä myös päätät, kuinka nopealla aikataululla maksat lainasi takaisin. 

Komplett Bankin vakuudeton Joustoluotto tarjoaa turvaa muuttuvien taloudellisten tilanteiden varalle ja tekee näin oman talouden suunnittelusta helpompaa ja stressittömämpää. Vaikka kuinka suunnittelee tulevaa, ei silti voi ennakoida kaikkia yllättäviä tapahtumia, kuten äkillistä sairastumista tai työttömyyttä. Silloin on hyvä tietää, että Komplett Bankin laina on joustava, eikä saata sinua pulaan.
Joustoluoton hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Asunto-osakkeesi ja ystäväsi ovat turvassa, eikä sinun tarvitse koota kansiollista takausdokumentteja. Lainan hakeminen on myös nopeampaa, kun vakuuksia ei tarvitse hankkia tai tarkastaa.

Komplett Bankin laina on helppo ja nopea rahoitusratkaisu moniin tarpeisiin ja se tarjoaa monia etuja:

Et tarvitse vakuuksia tai takaajia lainan hakemiseen.
Lainatarjous lähetetään sinulle heti kun tarvittavat dokumentit on vastaanotettu ja tarkistettu. Rahat voivat olla tililläsi parhaimmillaan jopa samana päivänä.
Laina on lyhennysvapaata, eli voit maksaa sen takaisin juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Ainoastaan lainan korot ja kulut on maksettava kuukausittain.
Lainaa on mahdollista nostaa lisää tarpeen mukaan myönnetyn luottolimiitin rajoissa.

Kuka voi pyytää lainatarjouksen Komplett Bankista?

Komplett Bankin Joustoluottoa voivat hakea kaikki 23-vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat asuneet Suomessa vähintään viimeisen 36 kuukauden ajan. Lainan hakemiseen vaaditaan myös säännölliset tulot. Lisäksi tarkistamme, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa. Lainan hakijalla pitää olla myös voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Nämä siksi, että Komplett Bank voi lähettää lainatarjouksen nopeasti ja vaivatta sekä ottaa sinuun yhteyttä tarvittaessa. Lainapäätös on henkilökohtainen, joten luethan sen huolella läpi ennen allekirjoittamista.
Täytä hakemus ja tilaa lainatarjous heti!