Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Lainarahaa heti

Lainan hakemisen ei enää tarvitse olla vaikeaa ja mutkikasta

1000 - 50 000 euroa lainarahaa heti Komplett Bankista

Tarvitsetko lainarahaa heti? Komplett Bankista voit hakea 1000 - 50 000 euroa lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Hakeminen on nopeaa ja saat vastauksen heti. Nopeimmillaan lainaraha on tililläsi jo saman päivän aikana. Komplett Bankin korko on aina edullinen 4,9 % - 19,9 %. Lue lisää ja täytä oheinen hakemus vaikka saman tien.

Lainarahaa heti netistä ilman vakuuksia

Joskus rahantarve yllättää äkillisesti, eikä aikaa ole pitkiin hakuprosesseihin, tai vierailuihin pankkikonttoriin. Kun tarvitsee lainarahaa heti, kannattaakin kääntyä internetin puoleen. Komplett Bankin Joustoluottoa voit hakea ajasta ja paikasta riippumatta. Riittää, että käytössäsi on nettiyhteys. Hakemuksen tekeminen onnistuu kätevästi niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin. 

Sinulla ei tarvitse olla suuria tuloja tai vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta lainaa hakeaksesi. Riittää, että täytät muutaman ehdon:
- Olet vähintään 23-vuotias.
- Olet asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kk.
- Sinulla on säännölliset tulot.
- Luottotietosi ovat kunnossa.
- Sinulla on pankkitunnukset (tunnistautumista ja sopimuksen allekirjoittamista varten).
- Sinulla on voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Täytä oheiseen hakemukseen toivomasi lainasumma, sekä omat tietosi. Lähetä hakemus ja tunnistaudu pankkitunnuksillasi. Saat vastauksen lainapäätöksestä saman tien.
Alustavasta lainatarjouksesta selviää sinulle tarjottu lainasumma ja korko, sekä tarvittavat dokumentit jotka sinun tulee toimittaa meille lopullisen lainatarjouksen tekemistä varten. Voit toimittaa asiakirjat meille verkkopalvelumme kautta, tai sähköpostin liitteenä.

Kun olemme tarkastaneet asiakirjat, lähetämme sinulle lopullisen lainatarjouksen. Allekirjoitettuasi sen verkkopankkitunnuksillasi, pääset nostamaan lainarahaa heti tilillesi. Parhaassa tapauksessa rahat maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Joustavaa lainarahaa

Komplett Bankin Joustoluotto on uudenlainen laina, joka mukautuu ainutlaatuisella tavalla erilaisiin elämäntilanteisiin. Joustoluotto joustaa paitsi nostettaessa myös takaisin maksettaessa. Voit nimittäin lyhentää sitä täysin omaan tahtiisi. 
Kun haet Joustoluottoa, sinulle myönnetään lainalimiitti. Se kertoo, kuinka paljon voit maksimissaan nostaa lainaa. Sinulla on limiittisi puitteissa oikeus nostaa ja maksaa lainaa aivan kuten itse parhaaksi katsot. Voit nostaa koko limiitin tai vain osan siitä, ja nostaa loput myöhemmin. Jos nostat vain osan lainasta, maksat korkoa vain nostamallesi summalle. 

Joustoluoton lyhentäminen poikkeaa totutusta. Mitään ennalta määrättyjä kuukausilyhennyseriä ei ole. Joustoluoton minimikuukausierät muodostuvat lainan koroista ja kuluista, ja ne ovat siten todella pienet. Sinun päätettäväksesi jää, kuinka paljon kulloinkin lyhennät lainaa. Laina-aika elää sen mukaan, kuinka suuria lyhennyksiä teet.
Jos haluat, voit myös jättää kuukausilyhennyksen kokonaan tekemättä ja maksaa pelkät korot ja kulut. Voit pitää lyhennysvapaita kuukausia rajoittamattoman määrän ja niin usein kuin haluat. Lyhennysvapaista jaksoista ei myöskään tarvitse ilmoittaa tai sopia erikseen. Lyhennysvapaus tarjoaa sinulle vapauden suunnitella rahankäyttöäsi joustavammin ja täysin omien tarpeidesi mukaan.

Nosta takaisin maksettu laina uudestaan

Joustoluotto on ns. jatkuva laina. Se tarkoittaa, että voit nostaa lainaa uudestaan heti, kun olet maksanut sitä takaisin. Jos olet esimerkiksi ottanut 7000 euron lainan, nostanut sen kokonaan ja maksanut ajan kuluessa 2000 euroa takaisin, voit nostaa jälleen lainaa 2000 euroon asti ilman uutta hakemusta. Tällä tavalla saat käyttöösi lainarahaa heti, kun tarve tulee.

Miksi kannattaa hakea lainarahaa Komplett Bankista

- Lainarahaa heti netistä – nopea hakemus ja vastaus saman tien
- Edullinen, kiinteä nimelliskorko 4,9 - 19,9%
- Vakuudeton laina – et tarvitse omaisuutta vakuudeksi tai henkilötakaajia
- Joustava takaisinmaksu – päätä lyhennysten suuruudesta itse
- Ei maksimilaina-aikaa – lainan maksuaika riippuu lyhennystahdistasi
- Lyhennysvapaus – pidä niin monta lyhennysvapaata kuukautta kuin haluat
- Jatkuva laina – voit nostaa takaisin maksetun lainan uudelleen ilman uutta hakemusta