Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Lainapalvelu

Komplett Bankin lainapalvelu sopii eri elämäntilanteisiin paremmin kuin useat perinteiset vaihtoehdot. Alla listasimme asioita ja ominasuuksia Komplett Bankin lainasta

Uusi, joustavampi lainapalvelu

Komplett Bank on uusi, aidosti joustava lainapalvelu, joka tarjoaa 1000 - 50 000 euron Joustoluottoja ilman vakuuksia tai takaajia, edullisin koroin ja ainutlaatuisen mukautuvin takaisinmaksuehdoin. Netissä toimiva lainapalvelu mahdollistaa lainan hakemisen missä ja milloin tahansa. Laina on nostettavissa parhaimmillaan jo samana päivänä. Joustoluotto mukautuu kaikkiin elämäntilanteisiin ja lainan takaisinmaksu tapahtuu itse päättämässäsi aikataulussa. Jätä nopea ja helppo lainahakemus jo tänään ja nauti elämästä!

Lainapalvelu, joka sopeutuu muuttuviin elämäntilanteisiin

Komplett Bankin lainapalvelu on yksityislaina, joka mukautuu erilaisiin elämäntilanteisiin paremmin kuin mikään vaihtoehtoinen palvelu. Suunnitteletko unelmiesi lomamatkaa, kodinkoneiden uusimista tai kodin remonttia? Kun sinun on saatava pieni laina heti, Komplett Bankin lainapalvelu auttaa sinua toteuttamaan tavoitteesi. Edullinen laina voi toimia myös erinomaisena vaihtoehtona asunnon käsirahaksi tai autolainana, sillä lainaa voi hakea jopa 50 000 euroa.

Komplett Bankin ainutlaatuisen joustavat maksuehdot mahdollistavat lainan hoitamisen omilla ehdoillasi. Sinulle ennalta määriteltyä laina-aikaa ei ole vaan sen sijaan voit itse valita, missä tahdissa maksat lainan takaisin. Laina-ajan saat itse päättää maksamalla lainaa takaisin joko nopeammin tai verkkaisemmin ja voit nostaa ja maksaa lainaa sinulle myönnetyn lainalimiitin rajoissa oman tarpeesi mukaan.

Joustavan takaisinmaksun ansiosta voit suhtautua luottavaisin mielin tulevaisuuteen myös silloin, kun kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Kun tiedät, että kuukausimaksut joustavat tarvittaessa reilustikin, eivät pienet heilahtelut henkilökohtaisessa taloudessasi aiheuta turhaa huolta. 

Kenelle Komplett Bankin lainapalvelu on tarkoitettu?

Komplett Bankin yksityislainat ovat tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat kohtuuhintaista 1000 - 50 000 euron kulutusluottoa. Et tarvitse korkeita tuloja, lainavakuuksia tai takaajia. Voit hakea Joustoluottoa, jos olet täyttänyt 23 vuotta, olet asunut Suomessa vähintään 36 kk ja sinulla on säännölliset tulot, sekä luottotietosi ovat kunnossa.

Hakeaksesi lainaa sinulla täytyy myös olla sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Lainaa haetaan nettisivuiltamme löytyvällä hakulomakkeella, jonka löydät tämän sivun oikeasta reunasta.

Kuinka haen lainaa Komplett Bankista?

Komplett Bankin Joustoluottoa haetaan internetissä. Lainahakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa, ja voit hakea lainaa netistä missä ja milloin haluat. Sinun ei siis tarvitse varata aikaa pankista, sillä kaikki asiat hoituvat näppärästi verkossa ja sähköpostin välityksellä. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tai lukea lisätietoja verkkosivuiltamme.

  1. Päätä, kuinka paljon lainaa haluat (1000 - 50 000 euroa).
  2. Täytä lainamäärä ja omat tietosi tältä sivulta löytyvään lomakkeeseen.
  3. Lähetä hakemus ja tunnistaudu pankkitunnuksillasi.
  4. Saat vastauksen hetkessä.
  5. Laina on nostettavissa välittömästi, kun tulo- ja verotustietosi on tarkistettu ja olet hyväksynyt ja allekirjoittanut lainatarjouksen. Parhaimmillaan rahat ovat tililläsi jo saman päivän aikana

Kun olet nostanut lainaa, voit itse päättää missä tahdissa ja kuinka paljon lyhennät. Mitä nopeammin maksat lainaa takaisin, sitä lyhyempi on laina-aika, kun taas lyhentäessäsi lainaa verkkaisemmin, on laina-aikakin hiukan pidempi. Jos uusi rahantarve yllättää, takaisin maksetun osan lainasta voi nostaa myös uudelleen, sinulle myönnetyn lainalimiitin rajoissa. Täytä lainahakemus verkkosivuillamme ja toteuta unelmasi!

Komplett Bankin Joustoluottoa voi myös nostaa uudelleen

Komplett Bankin Joustoluoton jousto tarkoittaa myös mahdollisuutta nostaa jos takaisin maksetun luoton uudestaan. Jos olet maksanut esimerkiksi 1000 euroa luottoa takaisin, voit tarpeen tullen nostaa tuon 1000 uudestaan käyttöösi. Voit nostaa ja maksaa luottoa niin monta kertaa uudestaan kuin haluat. Tällä tavalla sinulla on aina rahaa käytössäsi, kun tarve yllättää.