Lainapalvelu, joka tarjoaa enemmän joustoa | Komplett Bank
Ole hyvä ja odota

Lainapalvelu

Komplett Bankin lainapalvelu sopii eri elämäntilanteisiin paremmin kuin useat perinteiset vaihtoehdot. Alla listasimme asioita ja ominasuuksia Komplett Bankin lainasta

Uusi, joustavampi lainapalvelu
Komplett Bank on uusi, aidosti joustava lainapalvelu, joka tarjoaa 1000 - 50 000 euron Joustoluottoja ilman vakuuksia tai takaajia, edullisin koroin ja ainutlaatuisen mukautuvin takaisinmaksuehdoin. Netissä toimiva lainapalvelu mahdollistaa lainan hakemisen missä ja milloin tahansa. Laina on nostettavissa parhaimmillaan jo samana päivänä. Lyhennysvapauden ansiosta Joustoluotto mukautuu kaikkiin elämäntilanteisiin ja lainan takaisinmaksu tapahtuu itse päättämässäsi aikataulussa. Jätä nopea ja helppo lainahakemus jo tänään ja nauti elämästä!

Lainapalvelu, joka sopeutuu muuttuviin elämäntilanteisiin
Komplett Bankin lainapalvelu on yksityislaina, joka mukautuu erilaisiin elämäntilanteisiin paremmin kuin mikään vaihtoehtoinen palvelu. Suunnittelitpa unelmiesi lomamatkaa, kodinkoneiden uusimista tai vaikkapa kodin remonttia, Komplett Bankin lainapalvelu auttaa sinua toteuttamaan tavoitteesi.
Laina voi toimia myös erinomaisena vaihtoehtona asunnon käsirahaksi tai autolainana, sillä lainaa voi hakea jopa 50 000 euroa. 

Komplett Bankin ainutlaatuisen joustavat maksuehdot mahdollistavat lainan hoitamisen omilla ehdoillasi. Lyhennyspakkoa ei ole, mikä tarkoittaa, lainaa ei ole pakko lyhentää kuukausittain, vaan kiinteiden kuukausierien sijaan voit itse valita, missä tahdissa maksat lainan takaisin. Laina-ajan saat itse päättää maksamalla lainaa takaisin joko nopeammin tai verkkaisemmin. Voit nostaa ja maksaa lainaa sinulle myönnetyn lainalimiitin rajoissa oman tarpeesi mukaan. Riittää, että maksat kuukausittain erääntyvät korot ja kulut. Lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei ole rajoitettu.

Joustavan takaisinmaksun ansiosta voit suhtautua luottavaisin mielin tulevaisuuteen myös silloin, kun kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Kun tiedät, että kuukausimaksut joustavat tarvittaessa reilustikin, eivät pienet heilahtelut henkilökohtaisessa taloudessasi aiheuta turhaa huolta. 

Kenelle Komplett Bankin lainapalvelu on tarkoitettu?
Komplett Bankin yksityislainat ovat tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat kohtuuhintaista 1000 - 50 000 euron kulutusluottoa. Et tarvitse korkeita tuloja, lainavakuuksia tai takaajia. Voit hakea Joustoluottoa, jos olet täyttänyt 23 vuotta, olet asunut Suomessa vähintään 36 kk ja sinulla on säännölliset tulot, sekä luottotietosi ovat kunnossa.
Hakeaksesi lainaa sinulla täytyy myös olla sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Lainaa haetaan nettisivuiltamme löytyvällä hakulomakkeella, jonka löydät tämän sivun oikeasta reunasta.

Kuinka haen lainaa Komplett Bankista?
Komplett Bankin Joustoluottoa haetaan internetissä. Lainahakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa, ja voit täyttää hakemuksen missä ja milloin haluat. Sinun ei siis tarvitse varata aikaa pankista, sillä kaikki asiat hoituvat näppärästi verkossa ja sähköpostin välityksellä. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tai lukea lisätietoja verkkosivuiltamme.
1.    Päätä, kuinka paljon lainaa haluat (1000 - 50 000 euroa).
2.    Täytä lainamäärä ja omat tietosi tältä sivulta löytyvään lomakkeeseen.
3.    Lähetä hakemus ja tunnistaudu pankkitunnuksillasi.
4.    Saat vastauksen hetkessä.
5.    Laina on nostettavissa välittömästi, kun tulo- ja verotustietosi on tarkistettu ja olet hyväksynyt ja allekirjoittanut lainatarjouksen. Parhaimmillaan rahat ovat tililläsi jo saman päivän aikana

Kun olet nostanut lainaa, voit itse päättää, lyhennätkö sitä joka kuukausi, vai haluatko maksaa pelkät korot ja kulut. Mitä nopeammin maksat lainaa takaisin, sitä lyhyempi on laina-aika, kun taas lyhentäessäsi lainaa verkkaisemmin, on laina-aikakin hiukan pidempi. Jos uusi rahantarve yllättää, takaisin maksetun osan lainasta voi nostaa myös uudelleen, sinulle myönnetyn lainalimiitin rajoissa. Täytä lainahakemus verkkosivuillamme ja toteuta unelmasi!

Komplett Bankin Joustoluottoa voi myös nostaa uudelleen
Komplett Bankin Joustoluoton jousto tarkoittaa myös mahdollisuutta nostaa jos takaisin maksetun luoton uudestaan. Jos olet maksanut esimerkiksi 1000 euroa luottoa takaisin, voit tarpeen tullen nostaa tuon 1000 uudestaan käyttöösi. Voit nostaa ja maksaa luottoa niin monta kertaa uudestaan kuin haluat. Tällä tavalla sinulla on aina rahaa käytössäsi, kun tarve yllättää.

Lainaesimerkki: Korko on henkilökohtainen 4,9 %-19,9 % ja ehdot päätetään luottokartoituksen jälkeen. Todellinen vuosikorko on 14,9 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaikana viisi vuotta, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, avausmaksu 95 € ja korko 12,6 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 958 €, eli 233 €/kk.

Hae lainaa

Summa pyöristettynä
Merkitse luetuksi
Annan toimeksiannon Komplett Bank ASA:lle kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja voimassa olevista luotoistani ja muista sitoumuksistani sisältäen tiedot, jotka olen antanut näille luotonantajille (kuten tiedot tuloistani) käytettäväksi luottohakemuksen käsittelyä varten. Annan suostumukseni sille, että luotonantajat luovuttavat näitä minua koskevia tietoja toisille luotonantajille. Näitä tietoja Komplett Bank ASA kysyy Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän teknisen kyselyjärjestelmän avulla järjestelmään osallistuvilta yhtiöiltä. Lisätietoja löydät täältä
Merkitse luetuksi
Merkitse luetuksi