Siirry suoraan sisältöön.

Lainan hakeminen

Miten haen lainaa ja mitä se minulta edellyttää?

Lainan hakeminen Komplett Bankista on helppoa ja nopeaa – hae heti!

Lainan hakeminen perinteisellä tavalla voi olla hankalaa ja aikaa vievää puuhaa. Konttorin sijainti ja aukioloajat, vakuudet ja henkilötakaajat… Voit unohtaa kaikki nämä ja hakea Komplett Bankin Joustoluottoa helposti ja nopeasti netistä. Riittää, että olet hoitanut raha-asiasi hyvin ja sinulla on säännölliset tulot. Kellonajalla, päivällä tai sijainnillasi ei ole väliä, kunhan sinulla on saatavilla toimiva internet-yhteys.

Voit täyttää helpon ja vaivattoman lainahakemuksen nopeasti ja kätevästi verkkosivuillamme. Saat vastauksen saman tien ja rahat ovat tililläsi parhaimmillaan jo saman päivän aikana. Lainan hakeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja mukavaa!

Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa edullisen koron ja markkinoiden ylivoimaisesti joustavimmat takaisinmaksuehdot. Sinä voit vapaasti päättää, milloin ja missä tahdissa maksat lainan takaisin. Kerrankin sinulla on valta päättää omasta lainastasi!

Lainan hakeminen Komplett Bankista

Lainan hakeminen Komplett Bankista on helppoa ja siihen menee vain hetki. Voit täyttää tämänkin sivun oikeasta reunasta löytyvän nettihakemuksen missä ja milloin tahansa. Tee hakemus vaikka kotisohvallasi lepäilllen pitkän työpäivän päätteeksi, tai kun näet upean tarjouksen unelmiesi lomasta tai haluat ostaa auton rahoituksella yksityiseltä.. Tarvitset vain toimivan internetin ja voit jättää lainahakemuksesi mihin kellonaikaan tahansa, lisäksi lainan hakeminen edellyttää ainoastaan sitä, että sinulla on voimassaoleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Lähetä hakemus, niin saat vastauksen hetkessä ja lähetämme lainatarjouksemme sinulle sähköisesti. Myös lainan allekirjoittaminen tehdään sähköisesti, jotta koko prosessi tapahtuu mahdollisimman jouhevasti, juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Unohda kankeat pankkitapaamiset ja paperipinojen haaliminen, jotta pääsisit odottamaan lainatarjousta. Sen lisäksi, että itse lainan hakeminen on nopeaa, ei rahojakaan tarvitse odotella pitkään. Laina on nimittäin nostettavissa parhaimmillaan jopa saman päivän aikana, heti kun olemme tarkistaneet palkka- ja verotietosi.

Kuka voi hakea lainaa Komplett Bankista?

Hakeaksesi lainaa Komplett Bankista sinun tulee täyttää muutama ehto. Voit hakea Komplet Bankin Joustoluottoa, jos olet täyttänyt 23 vuotta, asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta ja sinulla on säännölliset tulot. Tarkistamme lisäksi luottotietosi ja edellytämme, ettei niissä ole merkintää jotta voimme myöntää lainan.

Hakemista varten sinulla täytyy olla toimiva sähköpostiosoite ja puhelinnumero, jotta voimme lähettää lainatarjouksen nopeasti luettavaksesi. Komplett Bankin Joustoluoton hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Enää sinun ei siis tarvitse vaivata ystäviäsi tai asettaa omaisuuttasi lainan vakuudeksi, minkä sijaan voit hoitaa asian huomattavasti helpommin. Lainatarjouksen saatuasi, luethan sen huolella läpi. Tämän jälkeen voit allekirjoittaa tarjouksen sähköisesti, minkä jälkeen laina astuu voimaan. Helppoa ja vaivatonta, eikö totta?

Joustoluotto tarjoaa tilaa elämälle

Komplett Bankin Joustoluottoa sinun ei ole pakko lyhentää joka kuukausi, etkö ole sidottu tiukkoihin laina-aikoihin ja suuriin kuukausieriin. Voit itse päättää, milloin maksat lainan takaisin. Joskus on vain mukavaa pitää kevyempi kuukausi ja ottaa huoletta lyhennysvapaata lainan maksamisesta, kuten vaikkapa joululahjoja hankkiessa. Voit jatkaa lainan lyhentämistä kun akuutti tilanne on ohi. Lisäksi voit sinulle myönnetyn lainalimiitin puitteissa nostaa ja maksaa lainaa haluamallasi tavalla. Voit esimerkiksi halutessasi nostaa jo kertaalleen takaisin maksamasi osuuden lainasta uudelleen. Lainan tarkoitushan on helpottaa elämää eikä vaikeuttaa sitä, vai mitä?