Siirry suoraan sisältöön.

Lainahakemus

Komplett Bankin lainahakemuksen täyttäminen on helppoa, nopeaa ja se tapahtuu kätevästi netissä

Tee lainahakemus nopeasti netissä!

Tarvitsetko pientä tai isoa lainaa, ja mielellään nopealla aikataululla ja vähin ponnistuksin? Komplett Bankin uusi laina on nopea, helppo ja turvallinen ratkaisu kun tarvitset joustavuutta talouteesi nopeasti. Tee lainahakemus saman tien! Täytä oheinen hakulomake, klikkaa “lähetä hakemus” ja olet valmis. Enää ei tarvita pitkiä neuvotteluita ja dokumenttipinoja, jotta saat lainahakemuksen alulle. Saat vastauksen hakemukseesi nopeasti, ja voit nostaa rahat parhaimmillaan jopa samana päivänä kun lainatarjous on allekirjoitettu.

Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa ainutlaatuisen joustavat takaisinmaksuehdot, joiden ansiosta sinun on helpompi suunnitella talouttasi ja samalla varautua yllättäviin tilanteisiin.

Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa luottoa netistä joka tarvittaessa tarjoaa myös pidemmän aikavälin ratkaisun, sillä sitä voi nostaa yhä uudelleen sinulle myönnetyn limiitin rajoissa. Kun olet maksanut lainaa takaisin, voit nostaa takaisin maksetun summan verran uudelleen käyttöösi. Kätevä tapa varmistaa, että sinulla on aina tarvittaessa sopivasti rahaa käytettävissäsi.

Täytä lainahakemus missä ja milloin tahansa

Lainan hakeminen perinteisellä tavalla on hidasta ja vaikeaa. Miksi ottaa vapaata töistä pankkiasiointia varten, kiirehtiä konttoriin, seisoa jonossa ja täyttää kaavakkeita, kun on mahdollista tehdä lainahakemus helposti ja nopeasti netissä? Voit hakea 1000 - 50 000 euron lainaa ilman vakuuksia ja takaajia vaikka heti, tältä istumalta. Lainaa ilman vakuuksia voidaan myöntää, mikäli täytät tarvittavat hakuehdot.

Kuka voi tehdä lainahakemuksen?

Lainan hakemiseen ei vaadita suuria tuloja, takaajia tai vakuuksia. Jos olet täyttänyt 23 vuotta, asunut Suomessa vähintään 36 kuukautta ja sinulla on säännölliset tulot, voit hakea lainaa Komplett Bankista. Lisäksi tarkistamme, että luottotietosi ovat kunnossa.

Voit hakea lainaa Komplett Bankista, jos

  • olet täyttänyt 23 vuotta
  • olet asunut Suomessa vähintään 36 kk
  • sinulla on säännölliset tulot
  • luottotietosi ovat kunnossa.

Lainahakemusta varten tarvitset lisäksi voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Hakemuksen liitteeksi voimme pyytää palkkakuitin ja verotiedot, jotka voit toimittaa meille esim. sähköpostilla. Huomaatko, kuinka kätevää, aikatauluista riippumatonta ja helppoa lainan hakeminen ja lisätietojen toimittaminen Komplett Bankille onkaan? 

Kuinka Joustoluottoa haetaan?

Komplett Bankin Joustoluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja voit tehdä sen vaikka saman tien. Täytä lainahakemus kotisohvalla, bussissa tai ruokatauolla, missä ikinä oletkaan ja mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Saat vastauksen hakemukseesi nopeasti, useimmiten saman tien. Voit nostaa lainaa ilman vakuuksia heti, kun tulo- ja verotustietosi on tarkistettu ja lainatarjous on hyväksytty ja allekirjoitettu, parhaimmillaan jopa saman päivän aikana. Sähköpostiosoitteeseesi lähetetään tieto lainahakemuksesta sekä lainatarjous. Luethan lainatarjouksen huolella läpi ennen sen allekirjoittamista, jotta kaikki tiedot ovat varmasti oikein. Lainatarjous on henkilökohtainen.

Kun haet Joustoluottoa, sinulle myönnetään luottolimiitti, jonka rajoissa voit nostaa ja maksaa lainaa haluamallasi tavalla. Sinulle myönnetty limiitti kerrotaan lainatarjouksessa, samoin kuin lainan kulut ja korko, joka on jotain väliltä 4,9 % - 19,9 %.

Komplett Bankin  Joustoluotto joustaa molempiin suuntiin

Komplett Bankin Joustoluotto on nimensä mukaan laina, joka tarjoaa ainutlaatuista joustoa myös lainaa maksettaessa. Voit nostaa ja maksaa lainaa sinulle myönnetyn lainalimiitin puitteissa aivan kuten itse haluat. Voit maksaa lainan takaisin silloin ja siinä tahdissa kuin elämäntilanteesi antaa myöten.

Joskus elämässä tulee äkillisiä muutoksia, kuten sairastuminen tai työttömyys, jolloin talous keikahtaa päälaelleen. Komplett Bankin lainan kanssa et joudu pulaan. Kuukausierät joustavat reilusti, ja maksimilaina-aikaa ei ole. Saat olla lainasi herra, päätät itse laina-ajastasi. Mikäli lyhennät lainaasi joka kuukausi, laina-aika on lyhyempi. Jos taas haluat käyttää lyhennysvapaita kuukausia, on laina-aika hiukan pidempi. Sinä päätät!