Siirry suoraan sisältöön.

Lainaa verkkopankkitunnuksilla

Nyt voit hakea lainaa Komplett Bankista kätevästi verkkopankkitunnuksilla

Lainaa verkkopankkitunnuksilla Komplett Bankista

Hae lainaa verkkopankkitunnuksilla Komplett Bankista vaikka saman tien. Voit hakea lainaa netistä ja allekirjoittaa sopimuksen helposti omilla verkkopankkitunnuksillasi. Komplett Bankin Joustoluotto on uusi laina, jossa lyhennyksen määrästä voit päättää itse.

Joustava laina on suosittu rahoitusratkaisu varsinkin suurempia hankintoja tehtäessä. Moni ostaa joustolainalla esimerkiksi auton, uusia kodinkoneita tai vaikkapa unelmiensa lomamatkan. Lainalla on kätevää rahoittaa myös esimerkiksi kodin remontteja silloin, kun säästössä ei ole tarpeeksi isoa budjettia. Komplett Bankista voit hakea joustavaa lainaa 1000 - 50 000 euroa. Komplett Bankin lainalla rahoitat kaikki suunnitelmasi fiksusti, koska lainaa voit lyhentää haluamissasi erissä oman suunnitelmasi mukaan. Kuukausittain tulee maksaa ainoastaan lainan korot ja kulut.

Näin haet lainaa verkkopankkitunnuksilla Komplett Bankista

Komplett Bank edellyttää lainan hakijalta vain muutaman ehdon täyttymistä. Voit hakea lainaa Komplett Bankista, jos olet vähintään 23-vuotias ja asunut Suomessa viimeiset 36 kuukautta. Lisäksi luottotietojesi on oltava kunnossa ja sinulla täytyy olla säännölliset tulot. Näiden ehtojen täyttymisen lisäksi tarvitset lainahakemusta varten verkkopankkitunnukset, sekä puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen yhteydenpitoa varten.

Voit saada lainaa Komplett Bankista parhaimmillaan jopa vuorokauden sisällä hakemuksen lähettämisestä. Hakemuksen voit täyttää netissä juuri silloin kuin se sinulle sopii, sillä päivästä tai kellonajasta riippumatta saat alustavan vastauksen hakemukseesi aina heti. Komplett Bankin lainasopimus allekirjoitetaan helposti ja nopeasti verkkopankkitunnuksilla. 

Lainaprosessissa on vain viisi nopeaa vaihetta

 1. Täytä lainahakemus: Hakemuksen löydät tämän sivun oikeasta reunasta. Täytä hakemukseen hakemasi lainalimiitin määrä ja omat henkilötietosi. Voit hakea lainaa 1000 - 50 000 euron väliltä. Hakemuksesi käsitellään heti ja saat alustavan lainatarjouksen saman tien sähköpostiisi. Lainaa varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia.
 2. Tutustu alustavaan lainatarjoukseen: Tutustu sinulle lähetettyyn alustavaan lainatarjoukseen. Alustavan lainatarjouksen mukana pyydämme sinua lähettämään tarpeen mukaan vielä tulo- ja verodokumentit.
 3. Lähetä hakemuksen liitteet meille: Voit lähettää tarvittavat tulo- ja veroliitteet meille helposti verkkopalvelumme kautta tai sähköpostitse. Tarkistamme lähettämäsi liitteet, ja kun kaikki on kunnossa, saat meiltä lopullisen lainapäätöksen.
 4. Tutustu lopulliseen lainapäätökseen: Lainapäätöksestä löydät myös sinulle myönnetyn lainan koron, joka on aina edullinen ja sijoittuu välille 4,9 % - 19,9 %.
 5. Allekirjoita verkkopankkitunnuksillasi: Kun olet hyväksynyt lainapäätöksen, voit allekirjoittaa lainasopimuksen vaikka heti omilla verkkopankkitunnuksillasi. Voit nostaa lainan käyttöösi saman tien, parhaimmillaan jo samana päivänä kun lähetät hakemuksen.

Lainalimiitti, joka joustaa nostettaessa ja takaisin maksettaessa

Komplett Bankin Joustoluotto on laina, joka toimii kuten esimerkiksi luottokortti. Sinulle myönnetään joustava 1000 - 50 000 euron lainalimiitti, jonka rajoissa voit nostaa lainaa haluamissasi erissä. Laina on täysin lyhennysvapaata, joten voit myös lyhentää lainaa silloin, ja sen kokoisissa erissä kuin itse haluat. Kuukausittain on maksettava ainoastaan lainan erääntyneet korot ja kulut. Maksettuasi lainaa takaisin, siirtyy maksettu osuus takaisin osaksi lainalimiittiäsi. Näin voit nostaa jo takaisin maksamaasi lainaa myöhemmin uudelleen ilman eri hakemusta.

Joustoluoton edut pähkinänkuoressa

 • Hae lainaa helposti nettihakemuksella, allekirjoita verkkopankkitunnuksilla.
 • Nopea vastaus, alustavan lainatarjouksen saat heti hakemuksen lähetettyäsi.
 • Aina edullinen nimelliskorko: 7,49 % - 12,99 %
 • Lainalimiitti, joka tarjoaa mahdollisuuden nostaa ja maksaa lainaa haluamallasi tavalla.
 • Voit tarpeen vaatiessa maksaa vain lainan korot ja kulut.
 • Ei määrättyä laina-aikaa, voit itse päättää missä tahdissa maksat lainaa takaisin.
 • Voit nostaa jo takaisin maksettua lainaa myöhemmin uudelleen ilman eri hakemusta.