Lainaa verkkopankkitunnuksilla jopa 50 000 euroa | Komplett Bank
Ole hyvä ja odota

Lainaa verkkopankkitunnuksilla

Nyt voit hakea lainaa Komplett Bankista kätevästi verkkopankkitunnuksilla

Lainaa verkkopankkitunnuksilla Komplett Bankista
Hae lainaa verkkopankkitunnuksilla Komplett Bankista vaikka saman tien. Voit hakea lainaa netistä ja allekirjoittaa sopimuksen helposti omilla verkkopankkitunnuksillasi. Komplett Bankin Joustoluotto on lainaa, joka on aina täysin lyhennysvapaata. Kuukausittain voit maksaa ainoastaan lainan korkoja ja kuluja niin usein kuin haluat, lyhennyksen määrästä voit päättää itse.

Joustava laina on suosittu rahoitusratkaisu varsinkin suurempia hankintoja tehtäessä. Moni ostaa joustolainalla esimerkiksi auton, uusia kodinkoneita tai vaikkapa unelmiensa lomamatkan. Lainalla on kätevää rahoittaa myös esimerkiksi kodin remontteja silloin, kun säästössä ei ole tarpeeksi isoa budjettia. Komplett Bankista voit hakea joustavaa lainaa 1000 - 50 000 euroa. Komplett Bankin lainalla rahoitat kaikki suunnitelmasi fiksusti, koska täysin lyhennysvapaata lainaa voit lyhentää haluamissasi erissä oman suunnitelmasi mukaan. Kuukausittain on maksettava ainoastaan lainan korot ja kulut.

Näin haet lainaa verkkopankkitunnuksilla Komplett Bankista
Komplett Bank edellyttää lainan hakijalta vain muutaman ehdon täyttymistä. Voit hakea lainaa Komplett Bankista, jos olet vähintään 23-vuotias ja asunut Suomessa viimeiset 36 kuukautta. Lisäksi luottotietojesi on oltava kunnossa ja sinulla täytyy olla säännölliset tulot. Näiden ehtojen täyttymisen lisäksi tarvitset lainahakemusta varten verkkopankkitunnukset, sekä puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen yhteydenpitoa varten.

Voit saada lainaa Komplett Bankista parhaimmillaan vain vuorokauden sisällä hakemuksen lähettämisestä. Hakemuksen voit täyttää netissä juuri silloin kuin se sinulle sopii, sillä päivästä tai kellonajasta riippumatta saat alustavan vastauksen hakemukseesi aina heti. Komplett Bankin lainasopimus allekirjoitetaan helposti ja nopeasti verkkopankkitunnuksilla. 

Lainaprosessissa on vain viisi nopeaa vaihetta
1. Täytä lainahakemus: Hakemuksen löydät tämän sivun oikeasta reunasta. Täytä hakemukseen hakemasi lainalimiitin määrä ja omat henkilötietosi. Voit hakea lainaa 1000 - 50 000 euron väliltä. Hakemuksesi käsitellään heti ja saat alustavan lainatarjouksen saman tien sähköpostiisi. Lainaa varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia.
2. Tutustu alustavaan lainatarjoukseen: Tutustu sinulle lähetettyyn alustavaan lainatarjoukseen. Alustavan lainatarjouksen mukana pyydämme sinua lähettämään tarpeen mukaan vielä tulo- ja verodokumentit.
3. Lähetä hakemuksen liitteet meille: Voit lähettää tarvittavat tulo- ja veroliitteet meille helposti verkkopalvelumme kautta tai sähköpostitse. Tarkistamme lähettämäsi liitteet, ja kun kaikki on kunnossa, saat meiltä lopullisen lainapäätöksen. 
4. Tutustu lopulliseen lainapäätökseen: Lainapäätöksestä löydät myös sinulle myönnetyn lainan koron, joka on aina edullinen ja sijoittuu välille 4,9 % - 19,9 %.
5. Allekirjoita verkkopankkitunnuksillasi: Kun olet hyväksynyt lainapäätöksen, voit allekirjoittaa lainasopimuksen vaikka heti omilla verkkopankkitunnuksillasi. Voit nostaa lainan käyttöösi saman tien, parhaimmillaan jo samana päivänä kun lähetät hakemuksen.

Lainalimiitti, joka joustaa nostettaessa ja takaisin maksettaessa
Komplett Bankin Joustoluotto on laina, joka toimii kuten esimerkiksi luottokortti. Sinulle myönnetään joustava 1000 - 50 000 euron lainalimiitti, jonka rajoissa voit nostaa lainaa haluamissasi erissä. Laina on täysin lyhennysvapaata, joten voit myös lyhentää lainaa silloin, ja sen kokoisissa erissä kuin itse haluat. Kuukausittain on maksettava ainoastaan lainan erääntyneet korot ja kulut. Maksettuasi lainaa takaisin, siirtyy maksettu osuus takaisin osaksi lainalimiittiäsi. Näin voit nostaa jo takaisin maksamaasi lainaa myöhemmin uudelleen ilman eri hakemusta.

Joustoluoton edut pähkinänkuoressa
- Hae lainaa helposti nettihakemuksella, allekirjoita verkkopankkitunnuksilla.
- Nopea vastaus, alustavan lainatarjouksen saat heti hakemuksen lähetettyäsi.
- Aina edullinen nimelliskorko: 4,9 % - 19,9 %.
- Lainalimiitti, joka tarjoaa mahdollisuuden nostaa ja maksaa lainaa haluamallasi tavalla.
- Lyhennysvapaa: lainaa ei tarvitse lyhentää joka kuukausi. Voit halutessasi maksaa vain lainan korot ja kulut.
- Ei määrättyä laina-aikaa, voit itse päättää missä tahdissa maksat lainaa takaisin.
- Voit nostaa jo takaisin maksettua lainaa myöhemmin uudelleen ilman eri hakemusta.

Lainaesimerkki: 10 000 € 5 vuodelle, korko 12,6 %, tod. vuosikorko 14,9 % ja avausmaksu 95 €, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, yht. 13 958 € eli 233 €/kk, 60 kuukauden ajan.
 

Hae lainaa

Summa pyöristettynä
Merkitse luetuksi
Annan toimeksiannon Komplett Bank ASA:lle kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja voimassa olevista luotoistani ja muista sitoumuksistani sisältäen tiedot, jotka olen antanut näille luotonantajille (kuten tiedot tuloistani) käytettäväksi luottohakemuksen käsittelyä varten. Annan suostumukseni sille, että luotonantajat luovuttavat näitä minua koskevia tietoja toisille luotonantajille. Näitä tietoja Komplett Bank ASA kysyy Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän teknisen kyselyjärjestelmän avulla järjestelmään osallistuvilta yhtiöiltä. Lisätietoja löydät täältä
Merkitse luetuksi
Merkitse luetuksi