Ole hyvä ja odota

Lainaa verkkohakemuksella

Komplett Bankilla lainan hakeminen on nopeaa, helppoa ja turvallista

Lainaa verkkohakemuksella Komplett Bankista

Voit hakea lainaa verkkohakemuksella Komplett Bankista milloin tahansa sinulle sopii. Saat vastauksen hakemukseesi saman tien. Lainan hakemista varten tarvitset vain tietokoneen tai puhelimen ja toimivan verkkoyhteyden. Komplett Bankin verkkohakemuksella voit hakea lainaa 1000 - 50 000 euroa, voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä kun täytät hakemuksen. Tutustu Komplett Bankin fiksuun lainaan nyt ja lähetä verkkohakemus vaikka saman tien!

Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa lainan hakijalle ainutlaatuisia etuja. Joustoluotto on täysin lyhennysvapaa yksityislaina, josta voit pitää lyhennysvapaita kuukausia aina kun haluat ja niin monta kertaa vuodessa kuin tahdot. Lyhennysvapaa laina antaa ainutlaatuista vapautta oman talouden suunnitteluun, koska voit aina halutessasi käyttää lyhennykseen menevän summan muuhun tarpeeseen. Kuukausittain on maksettava ainoastaan lainan erääntyneet korot ja kulut.

Näin haet lainaa verkkohakemuksella

Komplett Bankin verkkohakemus on nopea täyttää. Hakemukseen tarvitaan vain haettava lainasumma, omat henkilötiedot ja kuukausitulojen määrä. Täytä tietosi hakemukseen ja paina “Lähetä hakemus” -nappia ja saat alustavan lainatarjouksen saman tien sähköpostiisi. Lopullisen lainatarjouksen tekemistä varten pyydämme tarpeen mukaan sinulta vielä palkka- ja verodokumentteja ennen lopullista lainatarjousta. Ota dokumenteista sähköiset kopiot ja toimita ne meille hakemuksen liitteeksi. Liitteet voit lähettää helposti verkkopalvelumme kautta, tai tarvittaessa sähköpostitse. Tämän jälkeen hakemuksesi on valmis käsiteltäväksi.

Käymme läpi lähettämäsi liitteet ja käsittelemme hakemuksesi. Kun kaikki on kunnossa, lähetämme sinulle lopullisen lainatarjouksen. Voit tutustua lainatarjoukseen rauhassa ja hyväksyä sen niin halutessasi. Lainatarjouksen hyväksyminen tapahtuu helposti ja nopeasti verkon kautta ja voit allekirjoittaa sopimuksen omilla verkkopankkitunnuksillasi. Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen maksamme rahat viipymättä ja rahat ovat nostettavissa käyttöösi heti kun tilitapahtuma on valmis.

Joustoluotto on fiksua lainaa kaikkiin tarpeisiin

Odotteleeko keittiöremontti jo toteuttamistaan? Sanoiko vanha pesukone sopimuksensa irti? Vai siintääkö haaveissasi unelmaloma Karibialla? Joustoluotolla toteutat nämä ja kaikki muutkin hankinnat fiksusti ja luotettavasti, sillä lyhennysvapaa luotto joustaa oman taloutesi mukaisesti. Kuukausittain saat laskun ainoastaan koroista ja kuluista, jotka määräytyvät nostamasi luoton mukaisesta summasta, eivät luottolimiittisi koon mukaan.

Voit hakea verkkohakemuksella esimerkiksi 8000 euron Joustoluottoa, mikä tarkoittaa, että sinulle voidaan myöntää oma 8000 euron suuruinen luottolimiitti. Voit nostaa limiitiltä esimerkiksi 1000 euroa pesukonetta varten, 2000 euroa unelmalomaan ja 3000 euroa keittiöremontin kuluihin. Tämän jälkeen sinulle jää jäljelle vielä 2000 euroa limiittiä muita ostoksia varten. Voit maksaa takaisin esimerkiksi 2500 euroa, joka siirtyy jälleen osaksi limiittiäsi. Näin jäljellä olevan limiittisi määrä nousee 4500 euron suuruiseksi, jonka voit nostaa kokonaan tai erissä niin halutessasi. Voit siis nostaa uudelleen jo takaisin maksamaasi lainaa ilman erillistä hakemusta. 

Lainaa edullisella korolla ja erinomaisilla eduilla

Komplett Bankin lainassa on aina edullinen korko, joka sijoittuu välille 4,9 % - 19,9 %. Korko lasketaan erikseen jokaiselle lainan hakijalle. Edullisen koron lisäksi Joustoluotto tarjoaa kaikki nämä edut:
Lyhennysvapaa: Lyhennysvapaa tarkoittaa sitä, että voit maksaa lainaa takaisin omassa aikataulussasi, eikä lainaa ole pakko lyhentää joka kuukausi. Kuukausittain on maksettava ainoastaan lainan korot ja kulut.
Joustava lainalimiitti: Voit nostaa ja lyhentää lainaa oman suunnitelmasi mukaisesti limiittisi rajoissa. Voit nostaa uudelleen jo takaisin maksamaasi lainaa.
Vakuudeton: Lainaa varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Sinun ei tarvitse asettaa omaisuuttasi lainan pantiksi tai pyytää ystäviäsi lainan henkilötakaajiksi.
Lainaa verkkohakemuksella: Voit hakea ja saada vaikkapa 10000€ lainaa nopeasti verkkohakemuksella. Rahat ovat tilillä parhaassa tapauksessa jo samana päivänä kun hakemus on lähetetty.

Kenelle Komplett Bankin laina sopii?

Voit hakea lainaa Komplett Bankista kun:
- Olet vähintään 23-vuotias
- Tulosi ovat säännölliset
- Luottotietosi ovat moitteettomat
- Olet asunut Suomessa viimeiset 36 kuukautta