Siirry suoraan sisältöön.

Lainaa ulkomaisesta pankista

Mitä sinun kannattaa tietää hakiessasi lainaa ulkomaisesta pankista ja miten se toimii

Miten saa lainaa ulkomaisesta pankista?

Haluaisitko hakea lainaa ulkomaisesta pankista, mutta et tiedä miten se käytännössä tapahtuu ja onko se turvallista? Komplett Bank on norjalainen pankki, joka tarjoaa lainaa ilman vakuuksia erinomaisin ehdoin. Pankki on perustettu vuonna 2014 Norjan finanssivalvonnan toimiluvalla ja se on Norjan pankkien talletussuojarahaston jäsen. Komplett Bank on luotettava ulkomainen pankki, joka on aloittanut toimintansa Suomessa vuonna 2017.

Lainan hakeminen ulkomaisesta pankista on helppoa ja nopeaa. Komplett Bankissa voit täyttää lainahakemuksen milloin tahansa, ja saat vastauksen hakemukseen heti. Laina haetaan kokonaan netin välityksellä, joten hakemiseen tarvitaan nettiyhteys, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja verkkopankkitunnukset, joilla voi tunnistautua palveluun. Komplett Bank toimii nykyään myös Suomessa, joten asiakaspalvelua saa suomeksi. Koko lainaprosessiin kuluu parhaimmillaan vain alle vuorokausi ja laina on nostettavissa heti, kun tarvittavat dokumentit on tarkistettu ja lopullinen lainatarjous on allekirjoitettu.

Kuka voi hakea lainaa ulkomaisesta pankista?

Ulkomaiset pankit määrittelevät omat ehtonsa lainan hakijoille yhtä lailla kuin kotimaisetkin pankit. Komplett Bankilla ehtoja on vain muutama. Edellytämme lainanhakijoilta vähintään 23 vuoden ikää ja moitteettomia luottotietoja. Sen lisäksi hakijoilta edellytetään, että he ovat asuneet pysyvästi Suomessa viimeisten 36 kuukauden ajan ja että heillä on säännölliset tulot. Koska lainaa haetaan kokonaan netin välityksellä, tarvitaan yhteydenpitoon toimiva puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Lainasopimuksen allekirjoittamista varten hakijalla on oltava myös verkkopankkitunnukset.

7 hyvää syytä hakea lainaa norjalaisesta Komplett Bankista

Komplett Bank tarjoaa lainan hakijoille erinomaisia etuja, kuten markkinoiden pienimmät kuukausierät ja joustavimmat maksuehdot. Komplett Bankin lyhennysvapaa Joustoluotto on fiksu rahoitusratkaisu kaikkiin arjen kuluihin, koska se antaa vapauden oman talouden suunnitteluun. Kuukausittain laskutamme vain lainan erääntyneet korot ja kulut, joten lainan lyhennyskuukausista ja lyhennysten määrästä saat aina päättää itse. 

Alla on listattuna 7 hyvää syytä hakea lainaa Komplett Bankista. Tutustu Komplett Bankin lainan etuihin ja lähetä hakemus vaikka saman tien!

  • Saat lainan nopeasti

Komplett Bankista saat lainan todella nopeasti ja helposti. Hakiessasi lainaa ulkomaisesta pankista etuna on se, että koko lainaprosessi tapahtuu netissä. Sinun ei tarvitse varata neuvotteluaikoja tai päästä paikan päälle hankalien aukioloaikojen puitteissa.

  • Edullinen nimelliskorko

Komplett Bank tarjoaa aina edullisen nimelliskoron, joka on väliltä 4,9 % - 19,9 %. Oman lainatarjouksen saat hakemalla lainaa, sillä korko määritellään henkilökohtaisesti jokaiselle lainan hakijalle. Oman korkosi näet lopullisesta lainatarjouksesta.

  • Vakuudeton laina

Komplett Bankissa ei koskaan kysytä vakuuksia tai takaajia lainalle. Sinun ei tarvitse selvittää omaisuuttasi lainan pantiksi tai kysyä ketään lainan takaajaksi. Saat lainaa nopeammin myös siksi, että vakuuksien ja takaajien tarkistamiseen ei kulu ylimääräistä aikaa.

  • Joustava takaisinmaksu

Komplett Bank tarjoaa erittäin joustavat maksuehdot. Laina on aina täysin lyhennysvapaata, joten saat itse päättää, missä aikataulussa ja kuinka suuria lyhennyksiä haluat kulloinkin maksaa. Kuukausittain laskutamme ainoastaan lainan erääntyneet korot ja kulut.

  • Ei maksimilaina-aikaa

Komplett Bankissa ei ole tiukasti määrättyä lainan maksuaikaa eikä kiinteitä lyhennyseriä. Lainan maksuaika riippuu lyhennystahdistasi ja muuttuu joustavasti sen mukaan, miten lyhennät lainaasi. Laina-aika pitenee silloin, kun et lyhennä lainaasi ja vastaavasti lyhenee silloin, kun maksat lyhennystä.

  • Lyhennysvapaus

Lyhennysvapaus tuo joustoa oman talouden suunnitteluun, koska voit itse suunnitella missä tahdissa lyhennät lainan pois. Kuukausittain voit maksaa isoja osia lainasta pois, jotta lainan kokonaiskustannukset ovat pienemmät, tai tiukan paikan tullen voit maksaa ainoastaan lainan korot ja kulut.

  • Jatkuva laina

Komplett Bankin Joustoluotto sopii myös jatkuvaksi lainaksi, jota voit nostaa oman limiittisi puitteissa aina silloin kun tarvitset. Kun lyhennät lainaasi, siirtyy lyhennetty summa jälleen osaksi lainalimiittiäsi. Näin ollen voit nostaa takaisin maksetun lainan uudelleen ilman uutta hakemusta.