Siirry suoraan sisältöön.

Lainaa pienellä kuukausierällä

Keräsimme yhteen hyödyllistä tietoa kun lainan kuukausierillä on väliä

Lainaa pienellä kuukausierällä Komplett Bankista

Etsitkö lainaa pienellä kuukausierällä? Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä Komplett Bankin Joustoluotto on 1 000 - 50 000 euron vakuudeton laina, joka tarjoaa kenties markkinoiden pienimmät kuukausierät. Komplett Bankin korko on aina edullinen 4,9 - 19,9 %. Joustoluotto sopii hyvin monenlaisten menojen rahoittamiseen pienistä hankinnoista ja lomareissuista aina kodin remontointiin ja vaikkapa uuden auton ostoon. Tai jos sinulla on jo entuudestaan useita eri lainoja, joista yhdessä kertyy suuret kulut joka kuukausi, selkeytä talouttasi ja yhdistä lainat Komplett Bankin Joustoluotolla. Lue lisää, miksi Komplett Bank voi tarjota lainaa pienellä kuukausierällä.

Markkinoiden pienimmät kuukausierät

Komplett Bankin Joustoluoton kuukausierät ovat markkinoiden pienimmät. Sen mahdollistaa ainutlaatuinen ominaisuus, jota kutsumme lyhennysvapaudeksi. Joustoluoton minimikuukausierät koostuvat vain koroista ja kuluista. Mitään minimilyhennystä ei ole määritelty, vaan voit itse päättää, kuinka paljon lyhennät lainaa kuukausittain, vai lyhennätkö ollenkaan. Voit nimittäin ottaa vapaata lyhennyksistä milloin tahansa ja niin pitkäksi aikaa kuin haluat. Tällöin maksat todella pieniä kuukausieriä, eli käytännössä vain korkoja ja kuluja. Ja kun lyhennät lainaa, voit tehdä sen aina juuri sinulle sopivissa erissä. 

Lyhennysvapaus ja vapaasti päätettävät lyhennyserät tarjoavat ainutlaatuista joustoa taloutesi suunnitteluun. Myöskään mitään ennalta määrättyä laina-aikaa ei ole, vaan se joustaa sen mukaan, miten lyhennät lainaasi. Jos haluat, voit maksaa lainan nopeasti takaisin. Jos taas tilanne vaatii, voit pienentää lyhennyksiä, jolloin laina-aika vastaavasti pitenee. Tällä tavoin lainan takaisinmaksu on täysin omissa käsissäsi, etkä joudu ahtaalle joustamattomien kuukausilyhennysten kanssa.

Lainaa pienellä kuukausierällä ja ainutlaatuisella joustolla

Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa lyhennysvapauden ja pienten kuukausierien lisäksi muutakin joustoa. Kun haet lainaa Komplett Bankista, sinulle myönnetään luottolimiitti, joka tarkoittaa maksimisummaa, jonka voit nostaa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse nostaa koko summaa kerralla, vaan voit tehdä sen haluamasi suuruisissa osissa. Voit esimerkiksi nostaa 5000 euron limiitistä vain 2000 euroa, jolloin 3000 euroa jää limiittiin odottamaan seuraavaa kertaa. Koska maksat korkoa vain nostamallesi summalle, voit pitää rahaa reservissä ilman suuria kuluja. 

Joustoluotto on lisäksi ns. jatkuva luotto, mikä tarkoittaa, että voit nostaa ja maksaa sen moneen kertaan. Jos olet esimerkiksi maksanut aiemmin mainitun 2000 euroa takaisin, sinulla on jälleen koko 5000 euroa limiitissäsi nostettavissa. Sinun ei tarvitse tehdä uutta hakemusta uutta nostoa varten, vaan voit nostaa ja maksaa luottoa oman tarpeesi mukaan. 

Näin haet lainaa Komplett Bankista

Komplett Bankin Joustoluoton hakeminen ei voisi olla helpompaa. Täytä oheinen hakemus ja lähetä se meille. Tarvitset sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja nettipankkitunnukset tunnistautumista varten. Saat nopeasti paluupostina vastauksen, joka sisältää alustavan lainatarjouksen. Voit ladata lopullista lainatarjousta varten tarvittavat asiakirjat, kuten palkkatodistuksen ja verotuspäätöksen nettisivuillamme. Halutessasi voit toimittaa ne meille myös sähköpostilla. Kun olemme tarkastaneet dokumentit, annamme lopullisen tarjouksen, josta ilmenee mm. sinulle tarjottu lainasumma ja korko. Hyväksy tarjous omilla verkkopankkitunnuksillasi, ja olet pian valmis nostamaan lainan. 

3 hyvää syytä valita Komplett Bankin Joustoluotto

Komplett Bankin Joustoluotto on fiksu valinta minkä tahansa ison tai pienen hankinnan rahoittamiseen. Tässä kolme keskeisintä syytä valita nimenomaan Komplett Bankin Joustoluotto:

1. Lainaa pienellä kuukausierällä – Joustoluoton kuukausierät koostuvat vain koroista ja kuluista, lyhennysten suuruudesta päätät sinä itse.
2. Lyhennysvapaus – voit lyhentää lainaasi haluamassasi tahdissa tai ottaa lyhennysvapaata, jolloin maksat vain korkoja ja kuluja. Lyhennysvapaus on kätevä ominaisuus, kun talous on hetkellisesti tiukemmalla, tai kun tarvitset varasi muuhun käyttöön.
3. Nopea hakemus – Joustoluottoa haetaan netissä hakemuksella, jonka voit täyttää milloin ja missä tahansa. Vastauksen saat saman tien.