Ole hyvä ja odota

Lainaa pankkitunnuksilla

Lainan hakeminen Komplett Bankista on nopeaa ja helppoa

Lainaa pankkitunnuksilla

Enää ei lainanhakijan tarvitse varata aikaa konttorista – voit nimittäin hakea lainaa pankkitunnuksilla suoraan netistä. Lainan hakeminen pankkitunnuksilla on nopeaa ja helppoa, ja rahat voivat olla tililläsi parhaassa tapauksessa jo saman päivän aikana. Et myöskään tarvitse vakuuksia tai takaajia, mikä helpottaa ja nopeuttaa hakuprosessia huomattavasti. Komplett Bank tarjoaa 1000 - 50 000 euroa lainaa pankkitunnuksilla 4,9 % - 19,9 %:n korolla. Lue lisää ja hae vaikka saman tien!

Kuka voi hakea lainaa pankkitunnuksilla?

Voidaksesi hakea lainaa pankkitunnuksilla sinun tulee täyttää muutama perusehto. Sinun tulee olla vähintään 23-vuotias, ja olla asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta. Lisäksi sinulla tulee olla säännölliset tulot ja moitteettomat luottotiedot. Hakemista varten tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron sekä pankkitunnukset, joilla tunnistaudut lainaa hakiessasi ja allekirjoitat lainasopimuksen.

Näin haet lainaa pankkitunnuksilla

Lainan hakeminen pankkitunnuksilla Komplett Bankista on helppoa ja nopeaa. Löydät hakemuksen tämänkin sivun oikeasta reunasta. Täytä hakemukseen toivomasi lainasumma, omat tietosi sekä nettotulosi ja klikkaa “lähetä hakemus”. Saat heti sähköpostiisi vastauksen ja pyynnön lähettää tarvittavat dokumentit, esimerkiksi verotuspäätöksen tai palkkatiedot hakemuksesi liitteeksi. Dokumenttien lähettäminen tapahtuu kätevästi nettisivullamme lataamalla, tai lähettämällä ne sähköpostin liitteenä.

Kun olemme vastaanottaneet liitteet ja käyneet ne läpi, lähetämme sinulle lopullisen lainatarjouksen, josta selviää myös sinulle tarjottavan lainan korko ja muut ehdot. Hyväksyttyäsi lainatarjouksen voit allekirjoittaa sen pankkitunnuksiasi käyttäen. Kun allekirjoitus on tehty, maksamme lainan viipymättä ja olet valmis nostamaan lainan heti kun rahat ovat siirtyneet. Nopeimmillaan koko prosessi on valmis saman päivän aikana. Helppoa, vai mitä?

Joustavaa lainaa pankkitunnuksilla Komplett Bankista

Komplett Bank tarjoaa ainutlaatuisen joustavaa lainaa pankkitunnuksilla. Joustoluotto on 1000 - 50 000 euron laina, jonka maksuehdot ovat ennennäkemättömän joustavat. Sitä ei nimittäin ole pakko lyhentää joka kuukausi.

Komplett Bankin Joustoluotto perustuu lainalimiittiin, joka sinulle myönnetään hakuvaiheessa. Limiitti tarkoittaa sitä maksimisummaa, jonka voit lainaa nostaa. Sinulle myönnetty limiitti ei velvoita sinua nostamaan kaikkea kerralla, vaan voit joustavasti tehdä nostoja sen mukaan, mikä tilanteesi on. Voit siis esimerkiksi saada 10 000 euron limiitin ja nostaa siitä esimerkiksi 6000 euroa. Tällöin limiittiin jää vielä 4000 euroa myöhemmin nostettavaksi. Korkoa maksat vain nostamallesi summalle, et koko limiitille.

Kun olet saanut lainalimiitin Komplett Bankista, sinulla on vapaat kädet tehdä sillä, mitä haluat. Sen lisäksi, että voit nostaa lainaa omassa tahdissasi, voit myös lyhentää sitä juuri sinulle sopivalla tavalla. Kuukausittaisia minimilyhennyksiä ei ole. Veloitamme joka kuukausi vain lainan korot ja kulut. Sinun päätettäväksesi jää, kuinka paljon lyhennät lainaa vai lyhennätkö ollenkaan. Lyhennysvapaita kuukausia on mahdollista pitää niin usein ja niin monta kuin haluat. Laina-aika joustaa sen mukaan, missä tahdissa lyhennät lainaa.

Kätevä ominaisuus: voit nostaa Joustoluoton uudestaan maksettuasi sen takaisin

Eikä Joustoluoton jousto siihen lopu. Se on nimittäin ns. jatkuva laina, eli voit nostaa sen uudelleen maksettuasi sen takaisin. Sinun ei siis tarvitse tehdä uutta lainahakemusta, vaan voit milloin tahansa nostaa limiitissäsi jäljellä olevan summan verran lainaa. Jos esimerkiksi olet maksanut nostamastasi 6000 eurosta puolet takaisin, tuo 3000 euroa siirtyy takaisin limiittiisi ja on nostettavissa uudelleen. Jos alkuperäinen limiittisi oli siis 10 000 euroa, nostit 6000 euroa ja maksoit takaisin 3000 euroa, sinulla on nyt nostettavissa 7000 euroa. 

Voit tällä tavalla nostaa ja maksaa lainaa oman täysin tarpeesi mukaan. Jos siis uusi rahantarve yllättää, saat nopeasti ja helposti lisää rahaa käyttöösi. Ainoat vaatimukset ovat, että sinun tulee maksaa kuukausittaiset korot ja kulut sekä pysyä sinulle myönnetyn limiitin puitteissa. 

Jos tarvitset rahoitusta unelmiesi toteuttamiseen tai arkisten menojen ja projektien rahoittamiseen, hae lainaa pankkitunnuksilla Komplett Bankista!