Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Lainaa osamaksulla

Nyt voit hakea lainaa markkinoiden joustavimmalla takaisinmaksulla

Lainaa osamaksulla Komplett Bankista

Komplett Bankin Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava luotto, joka tarjoaa lainaa osamaksulla ilman vakuuksia tai takaajia. Joustoluottoon ei sisälly minimikuukausilyhennyksiä tai ennalta määrättyä takaisinmaksusuunitelmaa. Myöskään laina-aikaa ei ole kiinteästi rajattu. Näin asiakas voi itse päättää maksuajasta ja -tahdista: Joustoluottoa voit lyhentää silloin, kun sinulle parhaiten sopii ja niin suurissa tai pienissä erissä, kuin haluat tai pystyt. Lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei myöskään ole rajoitettu – pidä juuri niin monta, kuin tarvitset! 
 
Joustoluoton ainoat kuukausittaiset maksut muodostuvat luotolta käytetylle rahamäärälle erääntyvistä koroista ja muista kuluista. Tässä on kuitenkin vain murto-osa siitä käytännöllisyydestä, jota Komplett Bankin lyhennysvapaa Joustoluotto tarjoaa elämän eri tilanteisiin ja henkilökohtaisiin raha-asioihin. Lue lisää ja hae Joustoluotto vaikka jo tänään!

Lainaa osamaksulla moniin tarpeisiin

Komplett Bank myöntää lainaa osamaksulla 1000 eurosta aina 50 000 euroon saakka. Lainamäärän monipuolisuus tekee Joustoluotosta sopivan vaihtoehdon monenlaisiin projekteihin ja tarpeisiin. Joustoluottoa voi hyödyntää hyvinkin erilaisiin tarpeisiin: toinen saattaa käyttää Joustoluoton rikkoutuneen kodinkoneen vaihtoon, kun taas toinen hakee Joustoluottoa toteuttaakseen pitkäaikaisen unelmansa oman veneen ostamisesta. Vaihtoehtoja Joustoluoton käyttökohteiksi on lukuisia. 
 
Onko perheeseenne tulossa esimerkiksi karvainen lisäys? Lemmikkitarvikkeet voivat olla yllättävän kalliita, jos haluaa panostaa laatuun sekä kestäviin ja pitkäikäisiin ratkaisuihin. Sama pätee lastentarvikkeisiin, jos tilanne onkin se, että kahdesta on tulossa kolme tai enemmän. Joustoluoton avulla voit kuitenkin pyrkiä säilyttämään elämässä huolettomuuden ainakin raha-asioiden osalta. Komplett Bank haluaakin ensisijaisesti taata asiakkailleen mukavuutta ja joustavuutta elämän eri tilanteissa. 

Kohtuullisen koron lainaa osamaksulla

Kun haet Komplett Bankista lainaa osamaksulla, korkotaso vaihtelee 4,9 % ja 19,9 % välillä lainasopimuksesta riippuen. Tämä on erittäin edullinen ja kilpailukykyinen korkotaso tämänhetkisillä markkinoilla. Joustoluoton korko määräytyy vain luotolta käyttämällesi summalle – ei siis koko sinulle myönnetylle Joustoluotolle. Tämä on mahdollista, koska Joustoluotto on niin sanottu jatkuva luotto: se on käytettävissä aina, kun tarvitset. 
 
Hakiessasi Joustoluottoa Komplett Bank myöntää sinulle luottolimiitin, joka asettaa luotollesi raamit ja katon. Voit limiitin rajoissa käyttää Joustoluottoa mielesi mukaan: nostaa luottoa aina tarvittaessa ja lyhentää silloin, kun sinulle sopii. Sinun ei tarvitse nostaa kerralla koko sinulle myönnettyä luottomäärää, vaan voit jaksottaa nostot osiin haluamallesi aikavälille. 
 
Joustoluottoa on mahdollista myös nostaa uudelleen, kun olet ensin lyhentänyt sitä pois. Jos olet esimerkiksi nostanut sinulle myönnetyltä 8000 euron limiitiltä 4000 euroa ja maksat sen takaisin, saat jälleen käyttöösi koko 8000 euron luottomäärän. Yksinkertaista ja aina joustavaa. 

Näin haet lainaa osamaksulla Komplett Bankista

Joustoluoton hakeminen Komplett Bankista on tehty todella helpoksi ja nopeaksi: täytät vain sivun oikeassa laidassa olevan sähköisen lainahakemuksen. Hakemusta varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron sekä verkkopankkitunnukset järjestelmään tunnistautumista ja sopimuksen sähköistä allekirjoittamista varten. 
 
Painettuasi “Lähetä hakemus” saat välittömästi sähköpostiisi alustavan vastauksen. Sinulta saatetaan myös pyytää liitteitä hakemukseesi, esim. palkkatodistusta tai verotuspäätöstä, jotka voit toimittaa meille verkkopalvelumme kautta tai lähettää sähköpostilla. Kun olemme käyneet ko. dokumentit läpi, sinulle lähetetään lopullinen lainatarjous, josta selviää lopullinen luotolle määritetty korkosi. Pääset allekirjoittamaan sopimuksen Komplett Bankin sähköisen järjestelmän kautta pankkitunnuksillasi. Tämän jälkeen rahat siirtyvät tilillesi parhaassa tapauksessa jo samana päivänä! 
 
Ainoat vaatimukset hakijalle ovat vähintään 23 vuoden ikä, pysyvä asuinpaikka Suomessa viimeisen kolmen vuoden ajalta, puhtaat luottotiedot, sekä säännölliset tulot. 
 
Lisätietoja Komplett Bankin Joustoluotosta saat näiltä sivuilta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, jonka yhteystiedot löydät sivun yläreunassa olevan linkin takaa.