Ole hyvä ja odota

Lainaa nyt

Kun nopeudella on väliä - me autamme

Hae lainaa nyt Komplett Bankista

Komplett Bankin Joustoluotto on käytännöllinen rahoitusratkaisu, jota hakemalla voit saada lainaa nyt ja rahat tilille jopa saman vuorokauden aikana hakemuksen lähettämisestä. Joustoluottoa haetaan kätevästi netissä ja alustavan lainapäätöksen saat sähköpostiisi saman tien hakemuksen täytettyäsi. Kaikki asiointi asiakkaan ja Komplett Bankin välillä hoidetaan sähköisesti ja parhaassa tapauksessa rahat ovat tililläsi jo samana päivänä kun olet hakenut lainaa! 

Lainaa nyt tai silloin kun tarvitset

Joustoluotto on vakuudeton ja lyhennysvapaa luotto. Se on hyvä joustava ja nopea vaihtoehto, kun tarvitset lainaa nyt tai tulevaisuudessa. Joustoluotto on nimensä mukaisesti suunniteltu joustamaan elämän eri tilanteissa ja ennen kaikkea tuomaan käytännön apua niin arjen raha-asioihin, kuin hankintoihin ja muihin henkilökohtaisiin projekteihin. 
 
Joustoluottoa voi hyödyntää lukuisiin hankintoihin: keittiö- tai kylpyhuoneremontista uuden auton tai veneen ostoon. Joustoluottoa hakemalla voit toteuttaa myös kenties pitkään haaveilemasi lomamatkan tai olohuoneen uuden sisustuksen! Joustoluotto on apu myös silloin, jos postiluukusta kilahtaa yllättäviä kustannuksia esimerkiksi autoon tai kodinkoneisiin liittyen. 

Joustavaa lainaa nyt lyhennysvapaasti 

Haettuasi Joustoluottoa Komplett Bank myöntää sinulle luottolimiitin, joka muodostaa raamit hakemallesi luotolle. Käytännössä limiitti siis toimii ylärajana, jonka puitteissa voit käyttää Joustoluottoasi vapaasti. Sinun ei kuitenkaan ole pakko nostaa kaikkea sinulle myönnettyä lainaa saman tien, jos et halua. Sen sijaan voit käyttää Joustoluottoa vain silloin, kun tarvitset tai säännöstellä lainaa ja jaksottaa nostot osiin pidemmälle ajanjaksolle. 
 
Joustoluottoa on mahdollista myös nostaa uudelleen lyhennysten maksamisen jälkeen. Jos olet nostanut esimerkiksi 2000 euron lainasta 1000 euroa ja maksat sen takaisin, saat jälleen käyttöösi koko 2000 euron lainalimiitin. Sinun ei tarvitse lyhentää Joustoluottoa kuukausittain tai edes vuosittain, jos et halua tai pysty. Joustoluotto on nimittäin täysin lyhennysvapaa rahoitusratkaisu, jossa ei ole tiukkaa takaisinmaksusuunnitelmaa tai ennalta määrättyä minimikuukausilyhennystä. Myöskään laina-aikaa ei ole rajoitettu. Komplett Bankin asiakkaana voit siis ihan itse päättää maksuajasta ja -tahdista: lyhennät Joustoluottoa silloin, kun sinulle sopii ja juuri sen suuruisissa erissä, kuin haluat. Kuukausittain laskutetaan ainoastaan lainan korot ja kulut.
 
Komplett Bankin nimelliskorko vaihtelee 4,9 % - 19,9 % välillä ja se määräytyy vain Joustoluotolta käytetylle summalle, ei myönnetylle lainalimiitille kokonaisuudessaan. Oman korkoprosenttisi saat selville lainatarjouksestamme Joustoluottoa haettuasi. 

Lainaa nyt jopa samana päivänä

Lainanhakuprosessit ovat usein pitkiä, mutta Komplett Bankista voit hakea lainaa nyt ja saada päätöksen nopeasti. Aikaa konttorissa tai pankin toimipisteessä vierailemiseen ei tarvitse varata, vaan hakemukseen tarvittavat liitteet ja muut asiakirjat voit toimittaa helposti ja nopeasti joko Komplett Bankin oman järjestelmän kautta, tai sähköpostitse. Myös sopimuksen allekirjoittaminen ja tilin hallinta tapahtuu sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksilla.
 
Komplett Bank myöntää lainaa 1000 eurosta aina 50 000 euroon saakka ja parhaassa tapauksessa saat rahat tilillesi jopa samana päivänä, kun teet hakemuksen. Edellytämme hakijalta vain, että olet täyttänyt 23 vuotta ja asunut Suomessa vähintään viimeiset kolme vuotta. Lisäksi edellytämme hakijoiltamme moitteettomia luottotietoja, sekä säännöllisiä tuloja. Joustoluottoa hakeaksesi et kuitenkaan tarvitse mitään vakuuksia tai takaajia. Komplett Bankin Joustoluotto on nopea, turvallinen ja aina joustava!

Näin haet lainaa Komplett Bankista

Joustoluoton hakeminen Komplett Bankista on tehty todella helpoksi ja nopeaksi: sinun tarvitsee vain täyttää ja lähettää sivun oikeasta reunasta löytyvä lainahakemus. Hakemuksen täyttämistä varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron sekä verkkopankkitunnukset järjestelmään tunnistautumista ja sopimuksen sähköistä allekirjoittamista varten. 
 
Painettuasi “Lähetä hakemus” saat välittömästi sähköpostiisi alustavan lainatarjouksen. Kysymme vielä tarpeen mukaan tulo- ja verotietojasi. Kun tarvittavat dokumentit on tarkistettu, sinulle lähetetään lopullinen lainatarjous, jonka pääset allekirjoittamaan Komplett Bankin sähköisen järjestelmän kautta omilla verkkopankkitunnuksillasi. Tämän jälkeen rahat siirtyvät tilillesi mahdollisimman pian, parhaassa tapauksessa jopa saman päivän aikana!