Ole hyvä ja odota

Lainaa nettihakemuksella

Voit hakea nyt lainaa Komplett Bankista helposti yhdellä nettihakemuksella

Lainaa nettihakemuksella Komplett Bankista

Nykyään on helppoa ja kätevää hakea lainaa nettihakemuksella. Voit jättää lainahakemuksesi missä ja milloin tahansa, eikä sinun tarvitse välittää pankkien aukioloajoista. Komplett Bankin Joustoluotto on uusi laina, jota voit hakea nettihakemuksella ilman vakuuksia tai takaajia, ja joka tarjoaa markkinoiden joustavimmat takaisinmaksuehdot.

Miksi kannattaa hakea lainaa nettihakemuksella perinteisen tavan sijaan?

Kun haet lainaa kivijalkapankista, sinun pitää yleensä varata aika, ottaa vapaata töistä, hankkiutua konttoriin ja neuvotella lainasta virkailijan kanssa. Sen sijaan kun haet lainaa nettihakemuksella, olet vapaa kaikista aikaan ja paikkaan liittyvistä rajoitteista. Komplett Bankin Joustoluottoa hakiessasi et myöskään tarvitse vakuuksia tai henkilötakaajia. Nettihakemuksella haettaessa lainanhakuprosessi on erittäin nopea, esimerkiksi meillä Komplett Bankilla parhaassa tapauksessa rahat ovat valmiit nostettavaksi jopa saman päivän aikana kun hakemus on lähetetty.

Näin helposti haet lainaa nettihakemuksella Komplett Bankista

Voidaksesi hakea lainaa nettihakemuksella Komplett Bankista sinun tulee täyttää muutama perusehto:
- Olet vähintään 23-vuotias
- Olet ollut kirjoilla Suomessa vähintään viimeiset 3 vuotta
- Sinulla on säännölliset tulot
- Sinulla ei ole luottohäiriömerkintää.
- Tarvitset nettihakemusta varten sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron sekä pankkitunnukset, joilla tunnistaudut ja allekirjoitat lainasopimuksen.

Löydät nettihakemuksen nettisivuiltamme, jokaisen sivun oikeasta reunasta. Hakemukseen täytetään vain muutamia tärkeimpiä tietoja kuten lainasumma, henkilötiedot, sekä tulotiedot. Täytettyäsi ja lähetettyäsi hakemuksen saat nopeasti vastauksen sähköpostitse. Hakemastasi summasta riippuen pyydämme joitakin liitteitä tarkastettaviksi. Nopeimmin lataat ne nettisivujemme kautta, mutta voit lähettää ne tarvittaessa myös sähköpostitse. Kun ko. dokumentit on tarkastettu, saat lopullisen lainatarjouksemme. Allekirjoitettuasi sopimuksen verkkopankkitunnuksillasi, olet valmis nostamaan lainan. Parhaimmillaan voit saada rahat tilille jo saman päivän aikana.

Miksi kannattaa valita Joustoluotto?

Markkinoilla on runsaasti erilaisia lainoja ja luottoja. Saatat miettiä, miksi siis sinun kannattaa valita juuri Komplett Bankin Joustoluotto. Vastaus on sen joustavuudessa. Yksikään toinen laina ei mukaudu kaikkiin elämäntilanteisiin yhtä joustavasti kuin Komplett Bankin Joustoluotto. 
- Helppo nettihakemus tekee Joustoluoton hakemisesta ja nostamisesta vaivatonta ja nopeaa. Kun haet lainaa nettihakemuksella, et ole sidottu aikaan tai paikkaan. Myös tarvittavat liitteet voit lähettää meille netissä.
- Lyhennysvapaus tarkoittaa, että Joustoluottoa ei ole pakko lyhentää joka kuukausi. Joustoluotossa ei ole minimikuukausilyhennyksiä, vaan sinun tarvitsee maksaa ainoastaan korot ja kulut kuukausittain. Voit maksaa lyhennystä juuri sen verran, kuin sinulle kunakin kuukautena parhaiten sopii. Voit pitää lyhennysvapaita kuukausia juuri niin usein ja niin monta kuin haluat. Niiden määrää tai ajankohtaa ei ole rajoitettu mitenkään, eikä sinun tarvitse pyytää erikseen lupaa niiden pitämiseen.
- Lainalimiitti on maksimisumma, jonka voit nostaa lainaa. Kun haet lainaa Komplett Bankista, saat henkilökohtaisen lainalimiitin, jonka puitteissa voit käyttää lainaa haluamallasi tavalla. Limiitti toimii kuin luottokortti. Voit tehdä haluamasi suuruisia nostoja silloin kun haluat ja maksaa lainaa takaisin, kun sinulle sopii. Limiitti on nostettavissa kokonaan tai osissa, ja korko lasketaan vain nostamallesi summalle.
- Jatkuva laina tarkoittaa, että voit joustavasti nostaa jo takaisin maksamasi osuuden lainasta uudelleen. Limiitissäsi jäljellä oleva summa on aina nostettavissasi. Kun maksat nostamaasi lainaa takaisin, se lisätään uudelleen jäljellä olevaan limiittiisi, ja voit tarvittaessa nostaa sen uudelleen. Tämä mahdollistaa sen, että voit pitää jatkuvasti lainarahaa helposti saatavilla. 
- Ei vakuuksia tai takaajia. Kun haet lainaa nettihakemuksella Komplett Bankista, sinun ei tarvitse esittää vakuuksia tai takaajia eikä perustella lainantarvettasi. Tämän ansiosta lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa.
- Aina edullinen korko. Komplett Bankin Joustoluoton nimelliskorko on aina välillä 4,9 % - 19,9 %. Korko lasketaan tapauskohtaisesti lainaa haettaessa.