Siirry suoraan sisältöön.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Tietoa ja ohjeita miten käytät verkkopankkitunnuksia Komplett Bankissa

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Komplett Bankista voit hakea lainaa netistä pankkitunnuksilla ja saada rahat tilillesi parhaimmillaan jopa saman päivän aikana. Voit tehdä lainahakemuksen helposti vaikka saman tien tältä sivulta löytyvällä nettihakemuksella ja allekirjoittaa lainasopimuksen pankkitunnuksillasi. Voit hakea jopa 50 000 euroa lainaa, jossa on markkinoiden pienimmät kuukausierät ja joustavimmat lainan lyhennysehdot. Komplett Bankin Joustoluotto on lainaa, jota haetaan netistä. Joustoluotossa ei ole lainkaan kiinteää laina-aikaa, vaan laina-aika riippuu täysin siitä, missä tahdissa lyhennät lainaasi.

Joustoluotolla rahoitat kätevästi ja luotettavasti arjen tarpeita ja projekteja, olivat ne suuria tai pieniä. Joustoluotto sopii rahoitukseksi esimerkiksi auton ostoon tai remontointiin, kodinkoneiden uusimiseen tai kodin remonttikuluihin. Lainaa on helppoa hakea netistä, eivätkä kuukausittaiset minimierät ole kuin korkojen ja kulujen suuruiset. Lyhennyskuukausista ja lyhennyksen määrästä voit päättää itse. 

Lähetä lainahakemus netistä – allekirjoita pankkitunnuksilla

Lainan hakeminen on Komplett Bankissa todella nopeaa ja vaivatonta. Helppo laina haetaan suoraan netistä. ja lainasopimuksen voit allekirjoittaa omilla pankkitunnuksilla vaikka omalta kotisohvalta käsin. Voit täyttää hakemuksen vaikka saman tien ja lainahakemuksen löydät tämän sivun oikeasta laidasta. 

Lainan hakeminen vaihe vaiheelta:

  1. Täytä lainahakemus kätevästi suoraan netistä. Sinun ei tarvitse varata tapaamisaikaa eikä päästä paikalle hankalien aukioloaikojen puitteissa. Voit täyttää hakemuksen juuri silloin kun se sinulle sopii, sillä hakemuksen täyttämiseen tarvitset ainoastaan nettiyhteyden.
  2. Voit hakea lainaa Komplett Bankista täysin ilman vakuuksia ja takaajia. Sinun ei tarvitse laittaa omaisuuttasi lainan pantiksi tai kysyä ystäviäsi tai perheenjäseniä lainan takaajiksi. Lainaa saa nopeasti, koska vakuuksia tai takaajia ei tarvita ja hakuprosessi on optimoitu niin, että laina voidaan maksaa jopa saman päivän aikana kun hakemus on lähetetty.
  3. Lähetä hakemus, saat vastauksen heti. Samalla pyydämme dokumentteja, kuten palkkalaskelmaa ja verotietoja, mikäli niitä tarvitaan lopulliseen lainapäätökseen. Dokumentit voit toimittaa meille joko lataamalla ne suoraan sivuiltamme tai lähettämällä ne sähköpostitse.
  4. Tarkistamme lähettämäsi dokumentit, ja kun kaikki on kunnossa, lähetämme sinulle lopullisen lainapäätöksen, jonka voit hyväksyä niin halutessasi. Lainapäätöksestä löydät myös sinulle myönnetyn lainan koron, joka on aina edullinen 4,9 % - 19,9 %.
  5. Voit hyväksyä lainan helposti suoraan netissä. Sopimuksen allekirjoittaminen onnistuu vaikka heti omilla pankkitunnuksillasi. Rahat ovat nostettavissa tilille saman tien, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen.

Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava

Joustoluotto on fiksu laina, joka joustaa oman elämäntilanteesi ja tarpeidesi mukaan. Kun otat Joustoluottoa, sinulle myönnetään lainalimiitti, joka joustaa nostoja tehdessä ja takaisin maksettaessa. Voit nostaa koko limiitin mukaisen summan kerralla tai osissa tarpeen mukaan. Voit maksaa lainaa takaisin omassa tahdissasi, koska kuukausittain laskutamme sinulta ainoastaan lainan korot ja kulut. Lainan lyhennystahdista voit päättää itse, sillä lainassa ei ole lainkaan määrättyä laina-aikaa tai tiukkoja kuukausieriä.

Kun olet lyhentänyt lainaasi, siirtyy lyhennetty summa takaisin osaksi limiittiäsi. Näin ollen voit nostaa uudelleen käyttöösi lainaa, jonka olet jo maksanut takaisin. Tämän ominaisuuden ansiosta sinulla on jatkuvasti käytössäsi joustava limiitti, eikä sinun tarvitse hakea joka kerta uutta lainaa. 

Miksi kannattaa valita Joustoluotto?

  • Voit hakea lainaa kätevästi netistä ja allekirjoittaa sopimuksen pankkitunnuksilla.
  • Lainassa on aina edullinen korko: 4,9 % - 19,9 %
  • Takaisinmaksu on joustavaa.
  • Voit lyhentää lainaa omassa tahdissasi ja nostaa takaisin maksetun lainan uudestaan käyttöösi.