Ole hyvä ja odota

Lainaa netistä ilman vakuuksia

Komplett Bankilta lainaa netistä ilman vakuuksia - kätevästi missä ja milloin vain

Lainaa netistä ilman vakuuksia 

Lainaa voi hakea netistä myös täysin ilman vakuuksia. Komplett Bankin Joustoluotto on lyhennysvapaata lainaa, jota on mahdollista hakea jopa 50 000 euroa. Lainaa voi hakea netistä viikon jokaisena päivänä ja mihin vuorokaudenaikaan tahansa, vastauksen hakemukseen saa viikonpäivästä ja kellonajasta riippumatta saman tien. Lainan hakeminen onnistuu täysin ilman vakuuksia ja takaajia, joten lainaa varten ei tarvitse pyytää apua sukulaisilta tai selvittää omaisuutta, joka sopisi lainan pantiksi. Lainan hakemiseen tarvitaan vain nettiyhteys, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Lyhennysvapaata lainaa voi lyhentää täysin itselle sopivaan tahtiin, koska kuukausittain lainasta on maksettava ainoastaan erääntyneet korot ja kulut. Komplett Bankin lainaa on helppo hakea netistä ilman vakuuksia. Lisäksi Komplett Bankin Joustoluotossa on monia muita erinomaisia etuja. 

Lainaa netistä erinomaisilla eduilla

Komplett Bankin Joustoluotossa on monta etua, jotka tekevät siitä todella erinomaisen lainan. Helppo laina on haettavissa netistä ilman vakuuksia tai takaajia. Lainassa on myös aina edullinen korko ja markkinoiden joustavimmat ehdot lainan lyhennykselle. Lainan edullinen nimelliskorko sijoittuu välille 4,9 % - 19,9 %. Korko lasketaan erikseen jokaiselle lainanhakijalle, joten oman korkosi saat selville sinulle lähetettävästä lainatarjouksesta.
Laina on täysin lyhennysvapaata, mikä tarkoittaa, että halutessasi voit maksaa ainoastaan kuukausittain laskutettavia lainan kuluja ja korkoja niin pitkään kuin haluat. Voit lyhentää lainaasi juuri silloin kun sinulle sopii ja juuri sen verran kuin haluat. Kiinteää laina-aikaa ei ole, vaan laina-aika muuttuu joustavasti omien lyhennystesi mukaisesti. 

Joustoluotto tarkoittaa nimensä mukaisesti sitä, että lainan määrä joustaa oman lainalimiittisi mukaan. Voit nostaa ja lyhentää lainaa oman limiittisi puitteissa haluamallasi tavalla. Mikäli sinulla on esimerkiksi 5000 euron suuruinen limiitti, voit nostaa siitä aluksi esimerkiksi vain 2000 euroa ja sinulle jää vielä 3000 euroa limiittiä jäljelle.
Voit nostaa jäljelle jääneen lainan myöhemmin yhdessä tai useammassa erässä. Kun lyhennät lainaasi, niin limiittisi kasvaa uudelleen sitä mukaa. Mikäli maksat nostamastasi 2000 eurosta takaisin 500 euroa, niin sinulla on jälleen 3500 euroa limiittiä. Voit siis nostaa uudelleen jo takaisin maksamaasi lainaa, täysin ilman uutta lainahakemusta.

Näin haet lainaa netistä ilman vakuuksia

Voit hakea lainaa Komplett Bankin nettisivuilta milloin tahansa. Lainaa haetaan kokonaan netistä, eikä sinun tarvitse varata neuvotteluaikoja hankalien aukioloaikojen puitteissa. Lainan hakeminen onnistuu ilman vakuuksia ja takaajia. Lainahakemus on helppo lähettää netissä ja saat alustavan lainatarjouksen heti hakemuksen lähetettyäsi. Lainan hakeminen on nopea prosessi, jossa on vain viisi eri vaihetta:

1. Täytä tältä sivulta löytyvä lainahakemus, johon tarvitset vain hakemasi lainalimiitin määrän ja omat henkilötietosi. Sinun ei tarvitse varata aikaa tapaamiseen, vaan voit odotella vastausta omalla kotisohvallasi. Hakemuksen voit täyttää netissä juuri silloin kuin sinulle sopii.
2. Lainaa varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Sinun ei tarvitse selvittää omaisuuttasi lainan pantiksi, eikä kysyä ystäviäsi takaamaan lainaasi. Tämä nopeuttaa lainan saamista, sillä vakuuksien ja takaajien tarkistamiseen ei kulu aikaa.
3. Kun olet täyttänyt hakemuksen, klikkaa “Lähetä hakemus”. Saat heti alustavan lainatarjouksen. Tarjouksen mukana pyydämme tarpeen mukaan myös lisädokumentteja, kuten palkkatietoja, veropäätöstä ja sen erittelyosaa. Dokumentit voit lähettää meille suoraan verkkosivuiltamme tai sähköpostitse. 
4. Seuraavaksi tarkistamme lähettämäsi dokumentit. Tarkistuksen jälkeen lähetämme sinulle lopullisen lainapäätöksen. Lainapäätöksessä on mukana myös sinulle myönnetty korkoprosentti, joka sijoittuu aina välille 4,9 % - 19,9 %. Korko lasketaan erikseen jokaiselle hakijalle.
5. Kun olet lukenut ja hyväksynyt lainapäätöksen, voit allekirjoittaa sopimuksen vaikka heti omilla pankkitunnuksillasi. Rahat ovat nostettavissa tilille saman tien, kun olet allekirjoittanut sopimuksen.