Ole hyvä ja odota

Lainaa netistä heti tilille

Näin haet lainaa netistä tarvittaessa vaikka heti

Lainaa netistä heti tilille

Komplett Bank on norjalainen pankki, jonka Joustoluottoa haetaan kätevästi ja turvallisesti suoraan netistä. Hakemus on nopea, helppo ja turvallinen ja voit hakea lainaa milloin ja missä tahansa, tietokoneella tai puhelimella, kunhan käytössäsi on nettiyhteys. Hakeminen on yksinkertaista ja vastauksen lainapäätöksestä saat saman tien kun hakemus on lähetetty. Nopeimmillaan voit saada rahat tilille heti saman päivän aikana.

Lainaa netistä – heti tilille tai pienissä osissa tarpeen mukaan

Joustoluotto on nimensä mukaisesti laina, joka joustaa sinun tarpeidesi ja elämäntilanteesi mukaan. Se tarjoaa ainutlaatuista joustoa paitsi heti nostettaessa, myös silloin, kun maksat lainaa takaisin. 
Kun haet lainaa Komplett Bankista, sinulle myönnetään lainalimiitti, joka tarkoittaa maksimisummaa, jonka voit nostaa. Voit limiittisi puitteissa nostaa ja maksaa lainaa täysin vapaasti. Voit halutessasi nostaa koko summan heti tilille tai vain osan siitä ja jättää loput odottamaan sopivaa hetkeä. Jos nostat osan lainasta, korko lasketaan vain nostamallesi summalle. Tällä tavalla voit joustavasti ottaa lainaa käyttöösi juuri sinulle sopivina ajankohtina. 

Joustoluotto mukautuu kaikkiin tilanteisiin

Joustoluoton ainutlaatuinen ominaisuus on sen joustavuus lainaa takaisin maksettaessa. Joustoluotto on nimittäin ns. lyhennysvapaata lainaa, mikä tarkoittaa, että sillä ei ole ennalta määrättyjä minimilyhennyseriä. Pakolliset kuukausimaksut koostuvat vain koroista ja kuluista. Sen, kuinka suuria lyhennyksiä haluat maksaa kunakin kuukautena, voit päättää itse. Jos haluat, voit olla kokonaan lyhentämättä lainaa niin kauan kuin haluat. Tuolloin riittää, että maksat vain kuukausittain laskutettavat korot ja muut lainakulut.

Lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei ole rajoitettu. Sinun ei myöskään tarvitse sopia niistä erikseen meidän kanssamme. Joustava lyhennys tarkoittaa, että voit suunnitella talouttasi vapaammin. Jos haluat esimerkiksi loma-aikana käyttää enemmän rahaa muuhun, voit maksaa vain pieniä lyhennyksiä, tai pitää kokonaan vapaata niistä. Tällä tavalla lainan lyhennys ei muodostu esteeksi elämästä nauttimiselle.

Joustoluotto tarjoaa myös mahdollisuuden nostaa takaisin maksettu laina uudelleen. Lainan lyhentäminen kasvattaa limiitissäsi vapaana olevaa summaa. Voit milloin tahansa nostaa limiitissä jäljellä olevan summan tilillesi. Jos olet esimerkiksi nostanut koko 4000 euron lainan ja maksanut siitä puolet takaisin, voit nostaa 2000 euroa uudestaan, jolloin limiittisi on jälleen kokonaan käytössä.

Hae lainaa heti netistä – rahat tilille jopa samana päivänä

Kuinka sitten haet lainaa netistä, ja milloin saat rahat tilille? Komplett Bankin Joustoluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä sen vaikka heti tältä sivulta löytyvällä kaavakkeella. Tarvitset vain pankkitunnukset, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron sekä toimivan nettiyhteyden. 

Voit hakea Joustoluottoa, jos täytät seuraavat ehdot: 
- Olet täyttänyt 23 vuotta
- Sinulla on säännölliset tulot
- Olet ollut kirjoilla Suomessa vähintään edelliset 36 kuukautta
- Luottotietosi ovat kunnossa, eli sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Täytä hakemukseen toivomasi lainasumma, omat tietosi sekä nettotulosi. Paina “lähetä hakemus”. Tunnistauduttuasi pankkitunnuksillasi sinulle lähetetään sähköpostilla vastaus, joka sisältää alustavan lainatarjouksen sekä tarvittaessa pyynnön lähettää joitakin asiakirjoja meille. Asiakirjojen lähetys onnistuu helposti verkkopalvelumme kautta, tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse. Kun olemme tarkistaneet dokumentit, saat lopullisen lainatarjouksen korkoineen. Voit allekirjoittaa lainasopimuksen heti saman tien omilla pankkitunnuksillasi, minkä jälkeen voit nostaa lainaa heti tilille. Nopeimmillaan laina on nostettavissa jo heti saman päivän aikana.

5 syytä valita Komplett Bankin Joustoluotto

1. Lainaa netistä heti tilille: nopea ja helppo hakemus, vastaus saman tien.
2. Joustoluotto joustaa nostettaessa ja maksettaessa.
3. Edullinen nimelliskorko: 4,9 % - 19,9 %
4. Lyhennysvapaa laina: pidä lyhennysvapaata silloin kun haluat ja niin pitkään kuin haluat.
5. Jatkuva laina: nosta takaisin maksettu laina uudestaan.