Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Lainaa ilman takuita

Nyt voit saada lainaa nopeasti ja vaivattomasti täysin ilman takuita

Lainaa ilman takuita Komplett Bankista

Hae lainaa ilman takuita ja vakuuksia Komplett Bankista. Jos tarvitset lisärahoitusta hankintoihin tai muihin menoihin, mutta et halua asettaa omaisuuttasi lainan vakuudeksi, tai pyytää ystävää tai sukulaista takaajaksi, voit hakea vakuudetonta lainaa netistä nopeasti vaikka samalta istumalta. Komplett Bankin Joustoluotto on vakuudeton 1000 - 50 000 euron laina, joka tarjoaa fiksun ja joustavan rahoitusratkaisun kaikenlaisiin ja -kokoisiin hankintoihin. Koska voit hakea lainaa ilman takuita, hakuprosessi on nopea, helppo ja aina turvallinen.

Jopa 50 000 euroa lainaa ilman takuita ja vakuuksia

Siintääkö haaveissa lomamatka? Oletko vaihtamassa autoa? Vai onko aika vaihtaa kodin viihdelaitteet uusiin? Monet suunnitellut ja yllättävätkin hankinnat vaativat lisärahoitusta, jos säästöjä ei ole tai niitä ei halua käyttää. Kun tarvitset lainaa, mutta et halua asettaa omaisuuttasi vakuudeksi tai pyytää tutuilta takuita, kannattaa hakea Komplett Bankin Joustoluottoa. Emme vaadi vakuuksia tai takuita, emmekä kysy lainan käyttötarkoitusta ja ajankohtaa. Hakuprosessi on helppo ja nopea. Koska voit hakea lainaa ilman takuita jopa 50 000 euroa, voit kattaa sillä isommatkin hankinnat, kuten ajoneuvon hankinnat tai kattavan remontin moneen tarpeeseen.

Joustavaa ja edullista lainaa ilman takuita

Komplett Bankin Joustoluotto on helppo laina, joka tarjoaa nimensä mukaisesti ainutlaatuista joustoa sekä lainaa nostettaessa että takaisin maksettaessa. Voit nimittäin päättää itse, kuinka paljon sinulle myönnetystä lainasta nostat ja milloin ja missä aikataulussa maksat lainan takaisin. 

Joustoluotto on ns. lyhennysvapaata lainaa, mikä tarkoittaa, että voit päättää vapaasti itse, kuinka suuria lyhennyksiä maksat kunakin kuukautena. Jos haluat, voit maksaa vain korot ja kulut ja pitää vapaata lyhennyksistä. Lyhennysvapaiden jaksojen pituutta tai määrää ei ole rajoitettu mitenkään, eikä sinun tarvitse sopia niiden pitämisestä erikseen meidän kanssamme. Riittää, että hoidat kuukausittain laskutettavat korot ja kulut. Tämä kätevä ominaisuus tarjoaa sinulle vapauden suunnitella omaa talouttasi ilman ylimääräisiä huolia suurista, joustamattomista lyhennyksistä.

Nosta ja maksa lainaa kuten haluat

Kun haet Joustoluottoa, sinulle myönnetään lainalimiitti, jonka puitteissa saat nostaa ja maksaa lainaa mielesi mukaan. Voit nostaa koko limiitin tai vain osan siitä, maksaa lainaa omaan tahtiisi ja nostaa uudestaan. Otetaanpa esimerkki: olet hakenut 8000 euroa lainaa ja sinulle on myönnetty 8000 euron lainalimiitti. Nyt voit päättää, haluatko nostaa koko 8000 euroa kerralla, vai tarvitsetko vain osan, esimerkiksi 4000 euroa, jolloin limiittiin jää vielä toinen puolikas tulevaisuuden varalle. Jos nostat vain osan lainasta, maksat korkoa vain nostamastasi summasta. 

Kätevä ominaisuus on myös mahdollisuus nostaa jo kertaalleen takaisin maksettu laina uudestaan. Otetaan esimerkiksi tuo aiemmin mainittu 8000 euron laina. Jos nostat sen kokonaisuudessaan ja maksat siitä vaikkapa puolet takaisin, voit milloin tahansa nostaa takaisin maksetun 4000 euroa uudestaan ilman uutta hakemusta. Näin saat nopeasti lainaa ilman takuita käyttöösi, kun sitä tarvitset.

Näin haet lainaa ilman takuita

Voit hakea lainaa Komplett Bankista, jos olet täyttänyt 23 vuotta, olet asunut Suomessa viimeiset 36 kuukautta ja sinulla on säännölliset kuukausitulot. Hakuprosessin aikana tarkistamme myös, ettei sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. Sinulla pitää olla verkkopankkitunnukset, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Täytä oheinen hakemus ja lähetä se meille. Saat vastauksen nopeasti. Alustava lainatarjous sisältää sinulle ehdotetun lainasumman, koron ja kulut sekä listan asiakirjoista, jotka sinun tulee toimittaa meille. Asiakirjojen lähettäminen onnistuu helposti verkkopalvelussamme tai sähköpostitse.Tarkastettuamme dokumentit lähetämme sinulle lopullisen lainatarjouksen. Allekirjoitettuasi sopimuksen pankkitunnuksillasi, voit nostaa lainan. Helppoa ja nopeaa!