Siirry suoraan sisältöön.

Lainaa ilman takaajia pienellä korolla Komplett Bankista

Komplett Bankista lainaa pienellä korolla nyt myös ilman takaajia

Lainaa ilman takaajia pienellä korolla

Lainaa voi saada ilman takaajia myös pienellä korolla. Komplett Bankin Joustoluotto on helppo laina, jossa on aina edullinen korko ja markkinoiden pienimmät kuukausierät. Lainan hakemiseen et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Voit hakea lainaa helposti netistä, eikä sinun tarvitse pohtia, kuka voisi tulla lainasi takaajaksi tai edes kysyä ystäviesi mielipidettä asiaan.

Välillä lisälaina on tarpeen yllättävissä tilanteissa, kuten silloin kun pesukone hajoaa yhtäkkiä tai auto tarvitsee pikaista korjausta. Toisinaan lisäbudjettia tarvitaan myös unelmien toteuttamiseen, kuten lomamatkaan, uuden television hankintaan tai kylpyhuoneen uusimiseen. Olipa lainan tarpeesi millainen tahansa, niin Komplett Bankin Joustoluotolla rahoitat fiksusti kaikki isot ja pienet hankinnat. Meiltä voit hakea lainaa edullisella korolla ja ilman takaajia jopa 50 000 euroa.

Miten saa lainaa pienellä korolla?

Se, kuinka pienellä korolla lainaa saa, selviää parhaiten eri lainojen korkoja vertailemalla. Pienin korko löytyy helpommin, kun tietää miten korkoja kannattaa vertailla. Vertailuja tehdessä kannattaakin muistaa, että lainojen korot merkitään usein kahdella eri tavalla. Nämä merkintätavat ovat nimeltään nimelliskorko ja todellinen vuosikorko.

Nimelliskorko tarkoittaa yksin lainasta perittävän koron määrää, eikä siihen ole laskettu mukaan muita lainasta perittäviä maksuja. Todellinen vuosikorko sisältää nimelliskoron, ja sen lisäksi kaikki lainaan liittyvät muut maksut, kuten perustamis- ja käsittelykulut. Tästä syystä lainan korkoja voi vertailla oikein vain niin, että käyttää vertailussa ainoastaan todellista vuosikorkoa. Todellinen vuosikorko kertoo jo paljon, mutta vertailu ei vielä ole täysin paikkaansa pitävä pelkästään sitä käyttäen. Kannattaa vertailla keskenään vain saman kokoisia lainoja, joissa on sama laina-aika.

Luotonhakijan maksukyky vaikuttaa myös koron suuruuteen ja näin ollen vanhat lainat voivat nostaa uuden lainan korkoa. Uutta lainaa hakiessa kannattaa harkita lainojen yhdistämistä, jotta uuden lainan saa pienemmällä korolla. Lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi voi tulla edullisemmaksi, kun maksettavana on vain yksi korko ja yhdet kulut. Komplett Bankin Joustoluotolla pystyt yhdistää useampia lainoja yhdeksi lainaksi.

Komplett Bankin lainaa saat aina edullisella korolla 

Hae lainaa Komplett Bankista, niin voit luottaa siihen, että lainassasi on edullinen korko, markkinoiden pienimmät kuukausimaksut ja erittäin joustavat takaisinmaksuehdot. Lainaa hakiessasi emme myöskään koskaan kysy sinulta takaajia tai vakuuksia. Komplett Bankin Joustoluotto on uusi laina, joka mukautuu jokapäiväiseen elämään paremmin kuin yksikään toinen laina. Sen edullinen korko ja joustavat maksuehdot takaavat, että et joudu pulaan tiukan laina-ajan tai tasakokoisten lyhennysten kanssa.

Komplett Bankin Joustoluoton nimelliskorko on aina edullinen ja sijoittuu välille 4,9 % - 19,9 %. Korko lasketaan erikseen jokaiselle lainanhakijalle, joten oman korkoprosenttisi saat selville omasta lainapäätöksestäsi. Lainan maksuehdot ovat todella joustavat, mikä tarkoittaa sitä, että voit itse päättää, milloin maksat lainan takaisin. Laskutamme kuukausittain ainoastaan lainan erääntyneet korot ja kulut, joten voi itse päättää, kuinka paljon haluat lyhentää lainaasi.

Hae lainaa ilman takaajia helposti netistä

Komplett Bankin Joustoluottoa voit hakea milloin tahansa, ja nostaa lainan parhaassa tapauksessa jopa samana päivänä kun teet hakemuksen. Lainan hakemiseen et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Lainahakemus löytyy tältä sivulta, ja se on helppo ja nopea täyttää. Valitse vain summa, jonka haluat lainata, lisää lomakkeelle henkilötietosi ja lähetä lomake meille. Saat lainatarjouksen saman tien.

Pyydämme lainatarjouksen yhteydessä tarpeen mukaan tarkempia tulo- ja verotietoja, jotka voit toimittaa meille helposti nettisivujemme kautta tai sähköpostilla. Tarkistamme lähettämäsi dokumentit, ja saat heti oman lainapäätöksen, josta löydät myös sinulle myönnettävän lainan koron. Parhaimmillaan koko hakuprosessi on ohi jo yhden päivän aikana.

Lainan hakeminen ei voisi olla tämän helpompaa! 

Laina pienellä korolla – kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka pienellä korolla lainaa voi saada Komplett Bankista? 

Komplett Bankin Joustoluoton saa parhaimmillaan 4,9 % nimelliskorolla. Korko on kuitenkin tapauskohtainen asia ja määräytyy mm. hakijan luotonottokyvyn sekä lainan suuruuden mukaan, joten Joustoluoton nimelliskorko vaihtelee 4,9 % - 19,9 % välillä.

Paljonko lainaa pienellä korolla voi nostaa?

Meiltä voit hakea lainaa pienellä korolla ja ilman takaajia 1 000 eurosta jopa 50 000 euroon asti. Sinun ei tarvitse nostaa koko lainasummaa kerralla, vaan lainaa voi käyttää oman tarpeen kokoisissa erissä lainalimiitin puitteissa. Maksat korkoa vain nostamastasi luoton määrästä.

Kuka voi hakea lainaa ilman takaajia pienellä korolla?

Hakeaksesi lainaa ilman takaajia pienellä korolla sinun tulee täyttää seuraavat perusehdot:
  • Olet vähintään 23-vuotias
  • Olet ollut kirjoilla Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta
  • Sinulla on säännölliset tulot
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää
  • Sinulla on voimassaoleva sähköpostiosoite sekä puhelinnumero