Siirry suoraan sisältöön.

Lainaa heti pitkällä maksuajalla

Joustoluotolla oikeasti joustavuutta talouteen

Lainaa heti pitkällä maksuajalla

Lainaa voi saada heti myös pitkällä maksuajalla. Komplett Bankin lyhennysvapaa Joustoluotto on uusi laina, jossa maksuaika on juuri niin pitkä kuin itse haluat. Lainan maksuaika määräytyy sen mukaan, miten itse haluat lyhentää lainaasi. Lyhennysvapaa laina tarkoittaa sitä, että voit pitää lyhennysvapaita kuukausia niin usein kuin itse haluat. Laskutamme kuukausittain ainoastaan lainan korot ja kulut, joten voit itse päättää, paljonko haluat maksaa lainan lyhennystä. Komplett Bankin lainaa on helppo hakea ja nopea saada, koska voit hakea lainan helposti suoraan netistä. 

Lainaa jopa heti samana päivänä pitkällä maksuajalla

Komplett Bankin lyhennysvapaa Joustoluotto on nopea laina, jonka voit saada tilillesi jopa heti samana päivänä kun teet hakemuksen. Laina on maksettavissa viimeistään silloin, kun olemme tarkistaneet tarvittavat tulo- ja verotiedot, jotka voit toimittaa meille kätevästi netissä. Toisinaan tietoja ei tarvitse toimittaa lainkaan, mikä riippuu esimerkiksi hakemasi lainan määrästä. Lainan saamiseen voi siis parhaimmillaan kulua vain yksi päivä tai jopa vähemmän. Lainan saamista nopeuttaa myös se, että laina haetaan kokonaan netistä. Sinun ei tarvitse varata tapaamista tai noudattaa tiettyjä aukioloaikoja, vaan voit hakea lainaa juuri silloin kuin sinulla on aikaa. Emme myöskään kysy lainallesi takaajia tai vakuuksia, joten niiden hankkimiseen ja tarkistamiseen ei kulu ylimääräistä aikaa.

Komplett Bankin lainassa on juuri niin lyhyt tai pitkä maksuaika kuin itse haluat. Kun haet lainaa Komplett Bankista, sinulle ei tehdä tiukkoja maksuaikatauluja, eikä määrätä suuria kuukausieriä. Kuukausittain on maksettava ainoastaan lainan korot ja kulut, joten lainan lyhennyksen määrä jää sinun päätettäväksesi. Voit lyhentää lainaasi juuri sen kokoisissa erissä kuin itse haluat, tai jättää lyhennyksen kokonaan väliin silloin, kun haluat käyttää rahat mieluummin muuhun tarkoitukseen. Kuukausilaskusi sisältää aina vain lainan korot ja kulut, loput maksuaikataulustasi päätät sinä itse. Valitessasi Komplett Bankin Joustoluoton voit olla varma, ettet joudu pulaan tiukkojen ja joustamattomien maksuerien kanssa.

Kenelle Komplett Bankin lyhennysvapaa laina sopii?

Komplett Bankin laina sopii kaikille, jotka haluavat itse päättää oman lainansa maksamisesta. Lyhennysvapaa laina mahdollistaa sen, että lainaa voi maksaa takaisin juuri niin pitkällä  maksuajalla kuin itse haluaa. Lainan saaminen Komplett Bankista edellyttää, että lainan hakija on täyttänyt 23 vuotta ja asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta. Lainan hakijalla on oltava myös säännölliset tulot. Lisäksi tarkistamme, että lainan hakijan luottotiedot ovat kunnossa. Lainan hakemista varten tarvitset sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja verkkopankkitunnukset, koska laina haetaan kokonaan netistä. 

Lainan hakeminen on todella helppo ja nopea prosessi. Ensin hakemus täytetään netissä, hakemuslomakkeen löydät tältä sivulta. Hakemuksen lähettämisen jälkeen lainatarjouksen saa saman tien, ja tarjouksen yhteydessä kysymme lainan hakijalta tarpeen mukaan vielä palkka- ja verotietoja. Dokumentit voi lähettää meille verkkopalvelumme kautta. Tarkastamme vielä dokumentit ja lainanhakuprosessi on valmis. Lopuksi toimitamme hakijalle lainapäätöksen ja hakija voi hyväksyä sen niin halutessaan. Lainasopimuksen voi allekirjoittaa sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksilla. Kun lopullinen lainapäätös on toimitettu ja sopimus allekirjoitettu, rahat voi nostaa heti.

Miksi kannattaa valita Komplett Bankin laina?

Komplett Bankin lainassa monia muitakin hyviä etuja kuin nopea lainaprosessi ja pitkä maksuaika. Komplett Bankin lainassa on aina edullinen korko, joka sijoittuu välille 4,9 % - 19,9 %.
Lainan korko lasketaan jokaiselle lainan hakijalle erikseen, joten oman korkoprosenttisi voit tarkistaa lainapäätöksestäsi. Komplett Bankin laina joustaa maksuajassa, mutta myös oman taloutesi suunnittelussa. Sinulle myönnetään luottolimiitti, jonka puitteissa voit nostaa ja maksaa lainaasi juuri niin kuin itse haluat. Tämä tarkoittaa sitä, että voit myös nostaa uudelleen jo takaisin maksamaasi lainaa.