Lainaa 30000 euroa heti ilman vakuuksia | Komplett Bank
Ole hyvä ja odota

Kuukausittainen vähimmäissumma (esim. kun nim. korko on 12,6 %, sis. tilinhoitopalkkion 5 €).

Lainaa 30 000 €

Miten Komplett Bankin lainat toimivat ja kuinka voin hakea sitä?

Ota lainaa 30 000 euroa Komplett Bankista
Oletko haaveillut uuden auton tai veneen ostamisesta? Oletko järjestämässä suuria unelmiesi häitä koko suvulle? Tai kaipaako kotisi täyttä remonttia? Ehkä sinulta puuttuu käsiraha unelmiesi asuntoon?
Mikä ikinä rahantarpeesi onkaan, löydät ratkaisun meiltä. Voit hakea lainaa 30 000 euroa Komplett Bankista, ja voit toteuttaa isompiakin projekteja tarvittaessa nopeasti.
Sinun ei tarvitse päästää unelmiesi tilaisuutta menemään vain siksi, että säästöistä puuttuu osa. Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa edullisen koron ja kulut sekä markkinoiden joustavimmat takaisinmaksuehdot. Se sopeutuu kaikkiin elämäntilanteisiisi paremmin kuin yksikään toinen laina. Ja mikä parasta, et tarvitse vakuuksia tai henkilötakauksia!
Hae lainaa jo tänään verkkosivuiltamme. Helposti, nopeasti ja luottamuksella. Voit aina hakea tarpeesi mukaista lainaa Komplett Bankista, esimerkiksi jos 10000 laina vastaa hyvin tarpeitasi, ei suurempaa tarvitse hakea.

Lainaa 30 000 euroa ja toteuta unelmasi
Unelmointi on ilmaista, mutta unelmien toteuttaminen vaatii usein rahaa. Säästäminen on yksi keino kerätä tarvittava summa, mutta varsinkin suurempien summien ollessa kyseessä se vaatii paljon aikaa. Ajatellaanpa vaikka 30 000 euron hintaista autoa, johon säästät 3 000 euron palkastasi kuukausittain 350 euroa. Vuodessa se tekee 4 200 euroa, ja koko 30 000 euron summaan menisi noin 7 vuotta. Se on melko pitkä aika odotella, että saa unelmien auton tai esimerkiksi loman, asunnon tai häät. Komplett Bankin Joustoluotto voi olla juuri se oikea ratkaisu sinunkin rahantarpeeseesi. Voit toteuttaa haaveesi nopealla aikataululla. Esimerkiksi auton rahoittaminen Joustoluotolla voi olla erittäin järkevä ratkaisu. Sinun ei tarvitse sitoutua minkään autoliikkeen rahoitusratkaisuihin ja suuriin kuukausieriin. Käteisostajana sinulla on mahdollisesti myös paremmat neuvotteluasemat, kun aletaan keskustella hinnasta.

Yhdistä kalliit pikaluottosi yhdeksi edulliseksi ja joustavaksi Joustoluotoksi
Monen pienemmän luoton korkojen ja kulujen maksaminen voi tulla kalliiksi. Siksi kannattaa harkita niiden yhdistämistä yhdeksi, edulliseksi Joustoluotoksi. Kun maksat vain yhtä edullista korkoa ja yksiä kuluja useiden sijaan, säästät paitsi hermojasi, myös selvää rahaa. Tämä koskee kaikkia lainoja, esimerkiksi kun asiakas hakee lainaa 10000, kaikki samat edut pätevät. Enää sinun ei tarvitse muistaa useiden luottokortti-, osamaksu- ja pikaluottolaskujen eräpäiviä ja loppusummia. Yhtä laskua maksaessa todella säästää rahaa ja talouden suunnittelukin on paljon helpompaa!
Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa myös reilusti joustavammat maksuehdot kuin iso osa perinteisistä lainantarjoajista.

Komplett Bankin lyhennysvapaa Joustoluotto joustaa myös takaisin maksettaessa
Kun otat lainaa 30 000 euroa Komplett Bankista, et sitoudu mihinkään kiinteään laina-aikaan tai kuukausittaiseen lyhennyserään. Lyhennysvapaus tarkoittaa, että voit itse päättää, missä tahdissa maksat lainan takaisin. Jos et halua tai voi, sinun ei tarvitse lyhentää sitä joka kuukausi. Riittää, että maksat korot ja kulut. Tämä ainutlaatuinen jousto takaa, ettet joudu pulaan, mikäli elämäntilanteesi muuttuu hetkellisesti tai vastaan tulee yllättäviä menoja.
 
Joustoa tarjoaa myös mahdollisuus nostaa jo kertaalleen takaisin maksettu osa lainasta uudelleen. Voit vapaasti nostaa ja maksaa lainaa sinulle myönnetyn lainalimiitin rajoissa. Mikäli pitkällä ulkomaan reissulla käteisvarat hupenevat, ja olet maksanut jo osan lainasta takaisin, voit nostaa lainaa uudelleen jo takaisin maksamasi summan verran, ja jatkaa huoletonta matkailua. 

Kuinka haet lainaa 30 000 euroa?
Komplett Bankin Joustoluoton hakeminen on helppoa, turvallista ja nopeaa. Voit täyttää oheisen nettihakemuksen tältä istumalta. Saat vastauksen nopeasti sähköpostiisi. Voidaksesi hakea lainaa sinun tulee olla vähintään 23-vuotias ja asunut Suomessa pysyvästi vähintään 36 kuukautta. Sinulla on myös oltava säännölliset tulot ja luottotietojesi tulee olla kunnossa.
Vakuuksia tai henkilötakaajia et tarvitse koskaan. Kun otat lainaa 30 000 euroa, tarkistamme palkka- ja verotietosi, minkä jälkeen vastaanotat henkilökohtaisen lainatarjouksen jonka allekirjoitettuasi voit nostaa lainan. Helppoa, nopeaa ja ennen kaikkea joustavaa! 

Lainaesimerkki: Korko on henkilökohtainen 4,9 %-19,9 % ja ehdot päätetään luottokartoituksen jälkeen. Todellinen vuosikorko on 14,9 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaikana viisi vuotta, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, avausmaksu 95 € ja korko 12,6 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 958 €, eli 233 €/kk.

Hae lainaa

Summa pyöristettynä
Merkitse luetuksi
Annan toimeksiannon Komplett Bank ASA:lle kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja voimassa olevista luotoistani ja muista sitoumuksistani sisältäen tiedot, jotka olen antanut näille luotonantajille (kuten tiedot tuloistani) käytettäväksi luottohakemuksen käsittelyä varten. Annan suostumukseni sille, että luotonantajat luovuttavat näitä minua koskevia tietoja toisille luotonantajille. Näitä tietoja Komplett Bank ASA kysyy Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän teknisen kyselyjärjestelmän avulla järjestelmään osallistuvilta yhtiöiltä. Lisätietoja löydät täältä
Merkitse luetuksi
Merkitse luetuksi