Lainaa 3000 heti tilille | Komplett Bank
Ole hyvä ja odota

Lainaa 3000 euroa heti tilille?

Komplett Bank tarjoaa 3000 € lainaa nopeasti ja edullisesti

Miten saan lainaa 3000 euroa heti tilille?
Komplett Bankin Joustoluotto on kätevä ja aidosti joustava vaihtoehto, jos toiveissasi on saada lainaa 3000 euroa heti tilille. Komplett Bank ei vaadi luotolle vakuuksia tai takaajia ja hakeminen on tehty todella nopeaksi ja vaivattomaksi: voit hakea Joustoluottoa täysin sähköisesti sivun oikeassa laidassa olevalla lomakkeella ja saat päätöksen luoton myöntämisestä välittömästi sähköpostiisi. Mahdolliset hakemukseen tarvittavat liitteetkin voit joko ladata suoraan sivuillamme tai toimittaa meille sähköpostitse. Voit myös allekirjoittaa antamamme lainatarjouksen sähköisesti. Hakemusta varten tarvitset siis vain toimivan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron sekä verkkopankkitunnukset, joilla pystyt tunnistautumaan palveluun.

Olemme hioneet hakuprosessin niin tehokkaaksi, että parhaimmassa tapauksessa hakemuksen käsittely vie vain muutaman tunnin ja saat rahat tilille jo saman päivän aikana!
Joustoluotto sopii kaiken kokoisiin tarpeisiin, sillä Komplett Bankilta on mahdollista hakea luottoa 100 eurosta aina 50 000 euroon asti - riittää, että olet vähintään 23-vuotias, sinulla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot sekä olet asunut Suomessa yhtäjaksoisesti viimeiset 36 kuukautta. 

Kun tarvitset lainaa heti tilille 
Joskus kaipaa nopeasti pientä tai isompaa rahallista taustatukea ja lainaa heti tilille. Yllättävä rahantarve voi kohdata ketä tahansa, eikä ole ollenkaan tavatonta, että välillä on turvauduttava luottoon tai lainan ottamiseen. Silloin, kun luotolle on tarve, sen toivoo saavansa niin nopeasti, kuin vain suinkin mahdollista. Elämässä voi tulla vastaan niin positiivisia kuin negatiivisiakin sattumuksia, jotka vaativat ylimääräistä panostusta myös rahallisesti. Oli sitten kyse hyvistä tai huonoista uutisista, rahan murehtiminen on aina stressaavaa. Auton kanssa saattaa tulla yhtäkkisiä ongelmia ja niistä muodostua kuluja, joihin ei ollut osannut ennalta varautua. Varsinkin auton moottoriin kohdistuvat huolto-ja korjaustyöt voivat olla hinnakkaita. Myös vähänkään erikoisempien autonosien vaihtaminen voi tulla kalliiksi. Valitettavan usein kotonakin sattuu vahinkoja, joiden korjaaminen voi vaatia kukkaron nyörien avaamista.

Tiski- tai pyykinpesukoneen hajoaminen on ärsyttävä, mutta yleinen epäonni, joka voi osua kenen tahansa kohdalle - puhumattakaan usein niitä seuraavasta vesivahingosta! Vesivahingon sattuessa nollien määrä laskulla voi nousta ahdistavasti. Toisaalta välillä voi tapahtua myös ihania asioita ja perhettä kohdata esimerkiksi lisäys pienokaisen tai karvaisen ystävän muodossa. Kodin valmistamiseen uutta tulokasta varten tarvitaan kaikenlaista ja ylimääräisiltä menoilta on vaikea välttyä. Sekä lastentarvikkeet että lemmikkituotteet ovat etenkin uutena ostettuna hintavia, mutta usein välttämättömiä arjen sujumisen kannalta. 

Hae Komplett Bankista lainaa heti tilille
Mikäli kaipaat juuri nyt lainaa heti tilille, Komplett Bankin Joustoluotto voi olla sinulle sopiva ratkaisu. Komplett Bankin kilpailukykyinen korkokanta vaihtelee 4,9 % ja 19,9 % välillä ja korko määräytyy ainoastaan luotolta nostetulle summalle, ei myönnetylle määrälle kokonaisuudessaan. Hakiessasi Joustoluottoa, Komplett Bank myöntää sinulle limiitin, jonka raameissa pystyt luottoa käyttämään. Sinun ei tarvitse nostaa koko luottoa kerralla, ellet halua vaan voit jaksottaa nostosi useampaankin erään.

Luottoa on mahdollista myös nostaa uudelleen sen jälkeen, kun olet maksanut siitä ensin osan takaisin. Jos esimerkiksi käytät 3000 euron luotosta 1000 euroa ja maksat sen takaisin, saat jälleen käyttöösi sinulle myönnetyn 3000 euron limiitin kokonaisuudessaan. Joustoluotossa ei kuitenkaan ole kiinteää ennalta määrättyä kuukausilyhennystä vaan asiakas voi itse päättää millaisella tahdilla ja kuinka suurissa erissä maksaa luottoa takaisin Komplett Bankille. Myöskään lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei ole rajoitettu. Ainoat kuukausittaiset kulut asiakkaalle muodostuvat luotolta käytetylle summalle laskettavasta korosta ja muista kuluista. Komplett Bankin Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava luotto, joka sopii kaikenkokoisiin lainatarpeisiin ja tuo usein kaivattua joustavuutta elämän eri tilanteisiin. 

Lainaesimerkki: Korko on henkilökohtainen 4,9 %-19,9 % ja ehdot päätetään luottokartoituksen jälkeen. Todellinen vuosikorko on 14,9 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaikana viisi vuotta, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, avausmaksu 95 € ja korko 12,6 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 958 €, eli 233 €/kk.

Hae lainaa

Summa pyöristettynä
Merkitse luetuksi
Annan toimeksiannon Komplett Bank ASA:lle kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja voimassa olevista luotoistani ja muista sitoumuksistani sisältäen tiedot, jotka olen antanut näille luotonantajille (kuten tiedot tuloistani) käytettäväksi luottohakemuksen käsittelyä varten. Annan suostumukseni sille, että luotonantajat luovuttavat näitä minua koskevia tietoja toisille luotonantajille. Näitä tietoja Komplett Bank ASA kysyy Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän teknisen kyselyjärjestelmän avulla järjestelmään osallistuvilta yhtiöiltä. Lisätietoja löydät täältä
Merkitse luetuksi
Merkitse luetuksi