Siirry suoraan sisältöön.

Lainaa 3000 euroa heti tilille?

Komplett Bank tarjoaa 3000 € lainaa nopeasti ja edullisesti

Miten saan lainaa 3000 euroa heti tilille?

Komplett Bankin Joustoluotto on kätevä ja aidosti joustava vaihtoehto, jos toiveissasi on saada lainaa 3000 euroa heti tilille. Komplett Bank ei vaadi luotolle vakuuksia tai takaajia ja hakeminen on tehty todella nopeaksi ja vaivattomaksi: voit hakea Joustoluottoa täysin sähköisesti sivun oikeassa laidassa olevalla lomakkeella ja saat päätöksen luoton myöntämisestä välittömästi sähköpostiisi. Mahdolliset hakemukseen tarvittavat liitteetkin voit joko ladata suoraan sivuillamme tai toimittaa meille sähköpostitse. Voit myös allekirjoittaa antamamme lainatarjouksen sähköisesti. Hakemusta varten tarvitset siis vain toimivan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron sekä verkkopankkitunnukset, joilla pystyt tunnistautumaan palveluun.

Olemme hioneet hakuprosessin niin tehokkaaksi, että parhaimmassa tapauksessa hakemuksen käsittely vie vain muutaman tunnin ja saat rahat tilille jo saman päivän aikana!

Joustoluotto sopii kaiken kokoisiin tarpeisiin, sillä Komplett Bankilta on mahdollista hakea luottoa 100 eurosta aina 50 000 euroon asti - riittää, että olet vähintään 23-vuotias, sinulla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot sekä olet asunut Suomessa yhtäjaksoisesti viimeiset 36 kuukautta. 

Kun tarvitset lainaa heti tilille 

Joskus kaipaa nopeasti pientä tai isompaa rahallista taustatukea ja lainaa heti tilille. Yllättävä rahantarve voi kohdata ketä tahansa, eikä ole ollenkaan tavatonta, että välillä on turvauduttava luottoon tai pienlainan ottamiseen. Silloin, kun luotolle on tarve, sen toivoo saavansa niin nopeasti, kuin vain suinkin mahdollista. Elämässä voi tulla vastaan niin positiivisia kuin negatiivisiakin sattumuksia, jotka vaativat ylimääräistä panostusta myös rahallisesti. Oli sitten kyse hyvistä tai huonoista uutisista, rahan murehtiminen on aina stressaavaa. Auton kanssa saattaa tulla yhtäkkisiä ongelmia ja niistä muodostua kuluja, joihin ei ollut osannut ennalta varautua. Varsinkin auton moottoriin kohdistuvat huolto-ja korjaustyöt voivat olla hinnakkaita. Myös vähänkään erikoisempien autonosien vaihtaminen voi tulla kalliiksi. Valitettavan usein kotonakin sattuu vahinkoja, joiden korjaaminen voi vaatia kukkaron nyörien avaamista.

Tiski- tai pyykinpesukoneen hajoaminen on ärsyttävä, mutta yleinen epäonni, lujoka voi osua kenen tahansa kohdalle - puhumattakaan usein niitä seuraavasta vesivahingosta! Vesivahingon sattuessa nollien määrä laskulla voi nousta ahdistavasti. Toisaalta välillä voi tapahtua myös ihania asioita ja perhettä kohdata esimerkiksi lisäys pienokaisen tai karvaisen ystävän muodossa. Kodin valmistamiseen uutta tulokasta varten tarvitaan kaikenlaista ja ylimääräisiltä menoilta on vaikea välttyä. Sekä lastentarvikkeet että lemmikkituotteet ovat etenkin uutena ostettuna hintavia, mutta usein välttämättömiä arjen sujumisen kannalta.

Hae Komplett Bankista lainaa 3000 euroa heti tilille

Jos sinun on saatava pieni laina heti, Komplett Bankin Joustoluotto voi olla sinulle sopiva ratkaisu. Komplett Bankin kilpailukykyinen korkokanta vaihtelee 4,9 % ja 19,9 % välillä ja korko määräytyy ainoastaan luotolta nostetulle summalle, ei myönnetylle määrälle kokonaisuudessaan. Hakiessasi Joustoluottoa, Komplett Bank myöntää sinulle limiitin, jonka raameissa pystyt luottoa käyttämään. Sinun ei tarvitse nostaa koko luottoa kerralla, ellet halua vaan voit jaksottaa nostosi useampaankin erään.

Luottoa on mahdollista myös nostaa uudelleen sen jälkeen, kun olet maksanut siitä ensin osan takaisin. Jos, olet esimerkiksi hakenut lainaa 3000 euroa ja nostanut lainasta 1000 euroa, maksettuasi tuon 1000 euroa takaisin saat jälleen käyttöösi sinulle myönnetyn 3000 euron limiitin kokonaisuudessaan. Joustoluotossa ei kuitenkaan ole kiinteää ennalta määrättyä kuukausilyhennystä vaan asiakas voi itse päättää millaisella tahdilla ja kuinka suurissa erissä maksaa luottoa takaisin Komplett Bankille. Komplett Bankin Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava luotto, joka sopii kaikenkokoisiin lainatarpeisiin ja tuo usein kaivattua joustavuutta elämän eri tilanteisiin.