Lainaa 2000 pitkällä maksuajalla - Hae tästä | Komplett Bank
Ole hyvä ja odota

Lainaa 2000 euroa pitkällä maksuajalla

Komplett Bankista voit hakea lainaa 2000 € ja maksaa takaisin joustavasti omaan tahtiin

Lainaa 2000 euroa pitkällä maksuajalla Komplett Bankista
Tarvitsetko lainaa 2000 euroa pitkällä maksuajalla? Komplett Bankin Joustoluotto on laina, jonka takaisinmaksun aikataulusta päätät sinä itse. Joustoluottoon ei kuulu kiinteitä kuukausilyhennyseriä tai ennalta määrättyä takaisinmaksusuunnitelmaa, vaan voit itse päättää, missä aikataulussa ja kuinka suurissa erissä maksat lainan takaisin. Komplett Bankissa lyhennysvapaiden kuukausien määrä ei ole rajoitettu, eikä laina-ajalla ole takarajaa. 

Pakollisia kuukausittaisia kuluja ovat vain lainalimiitiltä nostetulle summalle kertyneet korot ja muut maksut. Komplett Bankin Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava vaihtoehto, kun tarvitset 2000 euroa lainaa pitkällä maksuajalla. Joustoluotto tarjoaa mukavuutta erilaisiin tilanteisiin ja väljyyttä elämän ylä- ja alamäkiin. Hakeaksesi Komplett Bankin Joustoluottoa sinun tulee olla vähintään 23-vuotias ja olla asunut Suomessa viimeiset 3 vuotta. Lisäksi hakijalla tulee olla moitteettomat luottotiedot ja säännölliset tulot. Vakuuksia tai takaajia Komplett Bankin Joustoluottoon ei kuitenkaan vaadita. 

Nopeasti 2000 euroa lainaa pitkällä maksuajalla
Toisinaan raha-asiat aiheuttavat turhaan päänvaivaa ja liikaa stressiä. Elämässä tulee väkisinkin vastaan tilanteita, joissa ylimääräinen budjetti helpottaisi omaa taloutta ja lämmittäisi mukavasti mieltä. Voi olla, että nopea rahantarve on vain hetkellinen ja lainan pystyy maksamaan takaisin heti seuraavassa kuussa. Joskus saattaa kuitenkin tarvita lainaa pitkällä maksuajalla ja kaivata joustavia takaisinmaksuehtoja. 

Akuuttiin lainan tarpeeseen ei välttämättä löydy mittavia vakuuksia tai edes takaajia, joita esimerkiksi pankki usein vaatii lainan myöntämiseen. Komplett Bankin Joustoluotto on vakuudeton ja monipuolinen vaihtoehto monenlaisiin lainatarpeisiin. Oli rahan tarpeesi sitten taustatukea remontointikuluihin, uuden auton ostoon tai unelmiesi lomamatkan toteuttamiseen, niin Komplett Bank pystyy auttamaan rahoituksen järjestämisessä. Välillä ylimääräisiä kustannuksia saattavat aiheuttaa myös yllättävät tilanteet, kuten auton tai kodinkoneen rikkoutuminen. Tällaisiin vastoinkäymisiin ei välttämättä ole pystynyt itse varautumaan ja niistä selviämiseen kaipaa vähän taloudellista apua. Silloin Komplett Bankin Joustoluotto saattaa olla ratkaisusi. 

Joustavaa lainaa pitkällä maksuajalla
Joustoluottoa hakiessasi Komplett Bank myöntää sinulle limiitin, jonka ylärajana toimii sinulle myönnetty luoton määrä kokonaisuudessaan. Voit halutessasi nostaa kaiken sinulle myönnetystä lainasta tai käyttää limiitistä vain sen verran, kuin tarvitset. Joustoluoton nostamista on siis mahdollista jaksottaa niihin ajankohtiin, kun tarvitset ylimääräistä rahaa. 

Lainaa voi myös nostaa uudelleen, kun sitä on ensin lyhentänyt. Jos esimerkiksi käytät 2000 euron luotosta 1000 euroa, jonka maksat takaisin, saat jälleen kokonaisuudessaan käyttöösi sinulle myönnetyn 2000 euron limiitin. Takaisinmaksuaikaa ei kuitenkaan ole rajattu, kuten useissa muissa lainoissa. Mikäli joudut esimerkiksi suorittamaan varausmaksuja tulevaa lomamatkaa varten, sinun ei tarvitse huolehtia Joustoluoton takaisinmaksusta ennen matkaa - eikä välttämättä heti matkan jälkeenkään! Maksat sitten, kun se sinulle parhaiten sopii. 

Näin haet 2000 euroa lainaa pitkällä maksuajalla
Komplett Bankin Joustoluottoa haetaan netissä. Hakemuksen tekeminen hoituu kätevästi sivun oikeassa laidassa olevalla lomakkeella ja päätöksen lainan myöntämisestä saat nopeasti. Hakemusta varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron sekä verkkopankkitunnukset järjestelmään tunnistautumista ja sopimuksen sähköistä allekirjoittamista varten. 

Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat lähes heti lainatarjouksen sähköpostiisi. Myös mahdolliset liitteet pystyt toimittamaan sähköisesti joko Komplett Bankin hakemusjärjestelmän kautta tai sähköpostilla. Lopullisen lainapäätöksen jälkeen saat tietää lainan koron, joka Komplett Bankissa vaihtelee 4,9 % ja 19,9 % välillä. Korkoa kertyy kuitenkin vain asiakkaan limiitiltään käyttämälle summalle, ei myönnetylle lainalle kokonaisuudessaan. Sähköisen asioinnin ansiosta lainahakemusten käsittelyprosessi on Komplett Bankissa tehokas - saat lainatarjouksen heti hakemuksen lähetettyäsi ja parhaimmillaan myös rahat tilille jo saman päivän aikana eli heti kun tarvittavat dokumentit on tarkistettu.

Lainaesimerkki: 10 000 € 5 vuodelle, korko 12,6 %, tod. vuosikorko 14,9 % ja avausmaksu 95 €, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, yht. 13 958 € eli 233 €/kk, 60 kuukauden ajan.

Hae lainaa

Summa pyöristettynä
Merkitse luetuksi
Annan toimeksiannon Komplett Bank ASA:lle kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja voimassa olevista luotoistani ja muista sitoumuksistani sisältäen tiedot, jotka olen antanut näille luotonantajille (kuten tiedot tuloistani) käytettäväksi luottohakemuksen käsittelyä varten. Annan suostumukseni sille, että luotonantajat luovuttavat näitä minua koskevia tietoja toisille luotonantajille. Näitä tietoja Komplett Bank ASA kysyy Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän teknisen kyselyjärjestelmän avulla järjestelmään osallistuvilta yhtiöiltä. Lisätietoja löydät täältä
Merkitse luetuksi
Merkitse luetuksi