Ole hyvä ja odota

Lainaa 10 000 euroa ilman vakuuksia

Voit nyt saada jopa 10 000 € joustavaa lainaa ilman vakuuksia

Lainaa 10 000 euroa ilman vakuuksia

Tarvitsetko lainaa 10 000 euroa ilman vakuuksia? Komplett Bankin Joustoluotto on ratkaisu tarpeeseesi. Joustoluoton hakeminen on nopeaa ja helppoa, ja turvallista.
Sen hakeminen ja maksaminen erittäin asiakasystävällistä, eikä lainan myöntäminen edellytä vakuuksia tai takaajia.
Joustoluotto perustuu lainanottajan maksukykyyn, joka tarkistetaan hakemusvaiheessa. Joustavuus on Joustoluoton olennaisimpia ja parhaita puolia sekä haettaessa, että takaisin maksettaessa, sillä Joustoluoton takaisinmaksuehdot joustavat tilanteesi mukaisesti.
Voit hakea Joustoluottoa verkossa, tältäkin sivulta löytyvällä hakemuksella, ja saat vastauksen lainan myöntämisestä sähköpostiisi heti.

Yli 10 000 euron lainan ottaminen ilman vakuuksia

Komplett Bankin Joustoluotto on kulutusluottoa, jota voi hakea tietyn summan, ja nostaa sitten matkan varrella tarpeen mukaan. 10 000 euron lainan ottaminen ei vaadi koko summan nostamista, vaan voit nostaa sitä osissa täysin omien tarpeidesi mukaisesti. Komplett Bankin Joustoluottoa voit hakea helposti ja nopeasti 1 000 – 50 000 euroa.

Joustoluoton myöntämiseen ei vaadita vakuuksia eikä takaajia. Hakiessasi täytät tietosi lomakkeelle ja tunnistaudut palvelussamme verkkopankkitunnuksillasi. Näin voimme tarkistaa tietosi ja pystymme arvioimaan maksukykysi. Saat sähköpostiisi välittömästi vastauksen, jossa kerrotaan sinulle tarjotut lainaehdot sekä pyydetään toimittamaan tarvittavat lisätiedot.

Joustoluotto pähkinänkuoressa

Joustoluotto toimii siten, että saat hakemuksesi perusteella luottolimiitin, jonka puitteissa voit nostaa luottoa tarpeen mukaan. Takaisinmaksu hoituu yhtä lailla joustavasti omien mahdollisuuksiesi mukaan. Voit hakea Joustoluottoa oman arviosi mukaisen summan, kuten 10 000 euroa, ja nostaa siitä vain tarvittavan määrän. Voit nostaa luottoa erissä aina, kun tarve ilmenee. Myönnetyn Joustoluoton koko summaa ei tarvitse nostaa, vaan se voi jäädä taustalle mahdollisuudeksi. Silti se on hyvä liikkumavara mahdollisten lisäkulujen ja elämän yllätysten varalta – olit sitten tekemässä remonttia tai lähdössä pidemmälle matkalle.
Yllättävien kulujen tasaannuttua voit alkaa maksaa lainaasi takaisin oman maksuaikataulusi mukaisesti tai miten itse haluat. Maksettuasi osan luotosta takaisin, voit nostaa takaisin maksetun summan uudelleen ja hyödyntää sitä johonkin toiseen tarkoitukseen. Komplett Bankin Joustoluotto on joustava ratkaisu tasapainottamaan taloutta ja arkipäivien yllätyksiin.

Komplett Bankin Joustoluotto on lyhennysvapaata

Komplett Bankin Joustoluoton takaisinmaksuehdot ovat erittäin joustavat. Joustoluotto on ns. lyhennysvapaa laina, mikä tarkoittaa, että kiinteitä kuukausilyhennyksiä ei ole, ja sinä voit maksaa sen takaisin silloin, kun sinulle sopii. Joustoluotolla ei ole myöskään ennalta määrättyä laina-aikaa, vaan takaisinmaksun aikataulusta päätät sinä itse. 

Luoton lyhentäminen tapahtuu täysin sinun määräämässäsi tahdissa. Voit määritellä itsellesi sopivan maksusuunnitelman, joka joustaa myös yllätysten varalta. Jos haluat tai tilanne vaatii, voit maksaa vain pakolliset kuukausimaksut, jotka koostuvat nostetulle summalle erääntyneestä korosta ja kuluista. Voit pitää tällaisia lyhennysvapaita kuukausia niin monta kuin haluat, niiden määrää ei ole rajoitettu millään tavalla. Näin voit lyhentää Joustoluottoa itsellesi parhaiten sopivan aikataulun mukaisesti. Tämä ainutlaatuinen vapaus tarjoaa joustoa kaikkiin elämäntilanteisiin, etkä joudu pulaan liian korkeiden kuukausierien vuoksi, jos talous on hetkellisesti tiukemmalla.

Näin haet lainaa 10 000 euroa ilman vakuuksia Komplett Bankista

Komplett Bankin Joustoluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit saada sen tilillesi jopa samana päivänä, kun täytät hakemuksen. Hakeminen ei vaadi vakuuksia, takaajia, eikä pitkää hakemusprosessia. Tarvitset sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja verkkopankkitunnukset. Täytä nettilomakkeeseen tietosi, lähetä lomake ja tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi.

Voit saada Komplett Bankin Joustoluottoa, jos olet täyttänyt 23-vuotta, olet asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta, luottotietosi ovat kunnossa ja sinulla on säännölliset tulot.

Täytä hakemus sivuillamme, ja saat vastauksen sähköpostiisi heti. Sinulta pyydetään tarvittaessa lisätietoja, jotka voit toimittaa kätevästi sähköpostilla. Näin saat lainaa helposti ja nopeasti!