Lainaa 1000 euroa ilman lyhennyspakkoa | Komplett Bank
Ole hyvä ja odota

Lainaa 1000

Kun on kyse pienemmistä lainasummista, prosessi on entistäkin yksinkertaisempi!

Lainaa 1000 euroa Komplett Bankista
Tarvitsetko lainaa 1000 euroa? Komplett Bankin lyhennysvapaa 1000 euron laina on vaivaton rahoitusratkaisu erilaisten tarpeiden toteuttamiseen. Toisinaan elämässä tulee tilanteita, jolloin säästäminen vie liian kauan ja pieni lisäbudjetti olisi tarpeen. Miltä kuulostaisi ihana matka tai onko jokin kodin laitteista uusimisen tarpeessa? 1000 eurolla rahoitat helposti ja nopeasti esimerkiksi äkkilähdön, uuden tietokoneen, puhelimen tai romanttisen viikonloppureissun. Joustavan lainan ansiosta sinun ei tarvitse myöskään huolehtia lainasi kiireellisestä takaisinmaksusta heti lomasi jälkeen. Enää ei tarvitse houkuttavan lomatarjouksen mennä ohi suun siksi, ettei juuri nyt ollut varaa! Lainaa tonni ja tartu tilaisuuteen!

Komplett Bankin lainaa ei ole pakko lyhentää joka kuukausi. Riittää, että maksat ainoastaan nostetun lainan kuukausittaiset korot ja kulut. Lyhennysvapaita kuukausia ole rajoitettu, joten voit pitää taukoa lyhennyksistä niin pitkään kuin haluat tai tilanne vaatii. Omaa taloutta on näin helpompi suunnitella, kun kuukausittaisten lyhennysten määrä on itse päätettävissä. Myöskään mahdolliset tielle tulevat yllätykselliset kolhut eivät horjuta koko taloutta kumoon, kun käytettävissä on lyhennysvapaiden kuukausien tuoma taloudellinen helpotus.

Lainaa 1000 euroa netistä helposti ja nopeasti
Lainan hakeminen Komplett Bankista on helppoa, nopeaa ja turvallista. Voit tehdä hakemuksen vaikka heti tältä sivulta löytyvällä lomakkeella. Tutustu lainaehtoihin ja hakulomakkeeseen vaikkapa kesken työpäivän tai päivän päätteeksi kotona ja täytä lainahakemus saman tien. Täytä tietosi lomakkeeseen ja lähetä hakemus, saat vastauksen hakemukseesi heti. Parhaimmillaan 1000 euron laina on nostettavissa tililtä vielä saman päivän aikana. 

Sinun ei tarvitse pyytää ystäviäsi henkilötakaajiksi, eikä omistaa asuntoa, autoa tai muuta omaisuutta, jonka laittaa lainalle vakuudeksi, sillä Komplett Bankin Joustoluotto on vakuudeton laina. Lainaa voi siis hakea ilman vakuudeksi asetettavaa panttia tai takaajaa myös henkilö, jolla ei ole useisiin lainoihin vakuudeksi vaadittavaa omaisuutta. Myönteisen lainapäätöksen saadaksesi sinun tulee ainoastaan omata säännölliset tulot sekä moitteettomat luottotiedot. Hae siis lainaa heti ja lähde reissuun tai vaihda sohvaa!

Kuka voi hakea lainaa Komplett Bankista?
Voit hakea lainaa Komplett Bankista kun täytät nämä ehdot:
Olet täyttänyt 23 vuotta.
Olet asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta.
Luottotietosi ovat moitteettomassa kunnossa.
Sinulla on säännölliset tulot.
Sinulla on sähköpostiosoite ja suomalainen puhelinnumero.

Entä jos haluan nostaa lisää lainaa?
Mikäli olet hoitanut lainasi tunnollisesti, voit nostaa vanhana asiakkaanamme lisää lainaa. Jos haluat nostaa lisää lainaa, voit hakea sinulle myönnetyn lainalimiitin korottamista. Voit tehdä hakemuksen Omilla Sivuillasi. Hakemuksen täytyy tulla samasta sähköpostiosoitteesta, jolla olet rekisteröitynyt palveluumme. Sinun ei siis tarvitse täyttää kokonaan uutta lainahakemusta halutessasi nostaa lisää lainaa. Huomaa, että limiittiä nostettaessa myös lainaehdot päivitetään.

Paljonko kuluja lainassa on?
Komplett Bank myöntää käyttöösi lainalimiitin, jonka puitteissa voit nostaa ja maksaa lainaa haluamallasi tavalla. Laina on kuluton silloin kuin sitä ei oteta käyttöön. Veloitamme limiitin avaamisesta perustamiskulut, jotka suhteutetaan myönnettävän lainan enimmäismäärään. Käyttöön otetusta lainasta veloitetaan korot ja kuukausittaisesta laskutuksesta aiheutuvat laskutuskulut. Lainan korot ovat Suomen lainamarkkinoilla kilpailukykyiset, ainoastaan 4,9 % - 19,9 %. Lainan kuukausierät ovat lyhennysvapaiden kuukausien ansiosta markkinoiden pienimmät.

Komplett Bankin 1000 euron laina kannattaa valita, koska:
Teet hakemuksen hetkessä ja saat lainarahat nopeasti tilillesi.
Et tarvitse vakuuksia tai henkilötakaajia lainaa hakiessasi.
Lyhennysvapaa laina helpottaa oman talouden suunnittelua.
Voit itse päättää lainalimiitin puitteissa, paljonko lainaa nostat ja milloin maksat sen takaisin.

Lainaesimerkki: Korko on henkilökohtainen 4,9 %-19,9 % ja ehdot päätetään luottokartoituksen jälkeen. Todellinen vuosikorko on 14,9 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaikana viisi vuotta, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, avausmaksu 95 € ja korko 12,6 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 958 €, eli 233 €/kk.

Hae lainaa

Summa pyöristettynä
Merkitse luetuksi
Annan toimeksiannon Komplett Bank ASA:lle kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja voimassa olevista luotoistani ja muista sitoumuksistani sisältäen tiedot, jotka olen antanut näille luotonantajille (kuten tiedot tuloistani) käytettäväksi luottohakemuksen käsittelyä varten. Annan suostumukseni sille, että luotonantajat luovuttavat näitä minua koskevia tietoja toisille luotonantajille. Näitä tietoja Komplett Bank ASA kysyy Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän teknisen kyselyjärjestelmän avulla järjestelmään osallistuvilta yhtiöiltä. Lisätietoja löydät täältä
Merkitse luetuksi
Merkitse luetuksi