Lainaa 1000 euroa pitkällä maksuajalla | Komplett Bank
Ole hyvä ja odota

Lainaa 1000 € pitkällä maksuajalla

Komplett Bank tarjoaa 1000 euroa lainaa pitkällä maksuajalla

Mistä lainaa 1000 euroa pitkällä maksuajalla?
No, Komplett Bankista! 

Komplett Bankin Joustoluotto on aidosti joustava ratkaisu rahoittaa sekä pieniä että vähän isompia hankintoja tai kattaa satunnainen rahantarve. Joustoluoton myöntämiseen ei vaadita vakuuksia tai takaajia - riittää, että olet vähintään 23-vuotias, sinulla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot sekä olet asunut Suomessa viimeiset 3 vuotta. Hakeminen tapahtuu nopeasti netissä ja päätöksen luoton myöntämisestä saat sähköpostiisi heti hakemuksen lähetettyäsi. 

Kun tarvitset nopeasti lainaa pitkällä maksuajalla
Elämässä saattaa iskeä joskus akuuttikin rahantarve, jolloin ei pistäisi ollenkaan pahakseen, että tilille kolahtaisi muutama satanen lainaa pitkällä maksuajalla. Komplett Bankin Joustoluotto mahdollistaa edullisen jatkuvan luoton hyödyntämisen tilanteissa, joissa ylimääräiselle rahalle on heti käyttöä. Joustoluotto on kätevä myös silloin, kun tietää, että pidemmällä aikavälillä pystyy kyllä kattamaa isommasta hankinnasta aiheutuvat kulut, mutta yhdellä kertaa summa on turhan iso. Tällainen tilanne voi tulla vastaan esimerkiksi lomamatkaa varattaessa, jos matkanjärjestäjä tai hotelli vaatii maksua varauksen vahvistamiseksi. Jos matkaan on aikaa, siihen varattu budjetti ei ehkä ole vielä täysin kasassa varauksia tehtäessä ja nopeasti tilille saatavissa oleva laina antaa loman suunnitteluun tarvittavaa lisärahoitusta.

Komplett Bankin Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava luotto pitkällä maksuajalla ja kaiken lisäksi sen saa käyttöönsä nopeasti. Pankin kanssa asioitaessa käyttölainan hakeminen voi välillä kestää turhankin pitkään: pankki saattaa esimerkiksi pyytää hakemuksen liitteeksi erinäisiä asiakirjoja, jotka tulee usein toimittaa perille postitse tai jopa konttorissa vierailemalla. Myös hakemuksen käsittely ja lopullisen lainapäätöksen saaminen voi viedä päiviä tai jopa viikkoja. Lisäksi laina ei useinkaan ole heti käytettävissä vaan rahan siirtyminen asiakkaan tilille ottaa sekin oman aikansa. Pankkilaina myös tulee nostaa kerralla kokonaisuudessaan ja asiakas pystyy harvoin vaikuttamaan lainan takaisinmaksusuunnitelmaan. Komplett Bankin Joustoluotossa ei ole lyhennyspakkoa ja myönnetyn luoton voi parhaimmillaan saada käyttöönsä jo samana päivänä! 

Komplett Bankista lainaa 1000 euroa tai 10 000 euroa
Komplett Bankin Joustoluotto on hyvä vaihtoehto kaiken kokoisiin tarpeisiin. Mikäli kaipaat lainaa pitkällä maksuajalla, Joustoluotto sopii sinulle varmasti, sillä Komplett Bank antaa sinulle mahdollisuuden pitää niin monta lyhennysvapaata kuukautta, kuin haluat. Joustoluotossa laina-aikaa tai kiinteitä kuukausilyhennyksiä ei ole ennalta määrätty vaan voit itse päättää milloin ja kuinka suurissa erissä lyhennät luottoa. Kuukausittaiset kulut koostuvat vain nostetulle summalle erääntyvistä koroista ja muista kuluista. Joustoluoton kilpailukykyinen korko vaihtelee 4,9 % ja 19,9 % välillä ja se lasketaan vain nostetulle summalle, ei koko luotolle.

Vaikka siis sinulle olisi myönnetty 2000 euron Joustoluotto, mutta käytät siitä vain 1000 euroa, korko kertyy ainoastaan käyttämällesi summalle eli 1000 eurolle. Sinun ei siis ole pakko nostaa koko Komplett Bankin sinulle myöntämää luottoa kerralla vaan voit jaksottaa nostot tarpeesi mukaan. Hakiessasi Joustoluottoa Komplett Bankista, sinulle myönnetään limiitti, jonka rajoissa voit luottoa käyttää. Luottoa on siis mahdollista myös nostaa uudelleen sen jälkeen, kun olet ensin lyhentänyt sitä. Jos esimerkiksi käytät 2000 euron luotosta 1000 euroa, jonka maksat takaisin, saat jälleen kokonaisuudessaan käyttöösi sinulle myönnetyn 2000 euron limiitin. Tällä tavoin Joustoluotto on niin sanottu jatkuva luotto, jota voit kätevästi hyödyntää aina silloin, kun tarvitset. 

Näin haet lainaa Komplett Bankista:  
Komplett Bankin Joustoluoton hakeminen on todella nopeaa ja vaivatonta: täytät vain sivun oikeassa reunassa olevan hakemuksen, johon merkitset luottomääräksi esimerkiksi 1000 euroa. Hakemista varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron sekä verkkopankkitunnukset tunnistautuaksesi palveluun. Myös mahdollisesti hakemukseen tarvittavat liitteet voit toimittaa meille sähköpostitse. Kun olemme tarkistaneet tarvittavat dokumentit, saat lopullisen lainatarjouksen jonka voit allekirjoittaa omilla verkkopankkitunnuksilla.
Tämän jälkeen maksamme lainan tilillesi viipymättä - paljon tätä helpompaa ei luoton hakeminen voisi olla! 

Lainaesimerkki: Korko on henkilökohtainen 4,9 %-19,9 % ja ehdot päätetään luottokartoituksen jälkeen. Todellinen vuosikorko on 14,9 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaikana viisi vuotta, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, avausmaksu 95 € ja korko 12,6 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 958 €, eli 233 €/kk.

Hae lainaa

Summa pyöristettynä
Merkitse luetuksi
Annan toimeksiannon Komplett Bank ASA:lle kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja voimassa olevista luotoistani ja muista sitoumuksistani sisältäen tiedot, jotka olen antanut näille luotonantajille (kuten tiedot tuloistani) käytettäväksi luottohakemuksen käsittelyä varten. Annan suostumukseni sille, että luotonantajat luovuttavat näitä minua koskevia tietoja toisille luotonantajille. Näitä tietoja Komplett Bank ASA kysyy Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän teknisen kyselyjärjestelmän avulla järjestelmään osallistuvilta yhtiöiltä. Lisätietoja löydät täältä
Merkitse luetuksi
Merkitse luetuksi