Ole hyvä ja odota
Kuukausittainen vähimmäissumma (esim. kun nim. korko on 12,6 %, sis. tilinhoitopalkkion 3 € - 8 €).

Laina

Mitä Komplett Bankin laina on ja miten se toimii?

Lyhennysvapaa laina Komplett Bankista

Komplett Bankin lyhennysvapaa laina mahdollistaa vaikkapa unelmiesi toteuttamisen. Haaveissasi saattaa olla lomamatka kaukomaille, uusi kylpyhuone, kesämökki tai kenties purjevene ensi kesäksi, mutta sinulla ei ole varaa toteuttaa unelmiasi juuri nyt. Rahan säästäminen vie helposti paljon aikaa ja vaatii sekä kärsivällisyyttä että kurinalaisuutta. Jos säästäminen ei juuri nyt tunnu oikealta ratkaisulta tai rahan tarve on akuutti, on olemassa muitakin vaihtoehtoja. Komplett Bankin lyhennysvapaa laina tarjoaa oivallisen vaihtoehdon ongelman ratkaisuun. Lainan avulla teet haaveistasi totta vaikka saman tien, eikä sinun tarvitse odottaa monta vuotta, että olet säästänyt riittävästi rahaa. 

Lyhennysvapaa laina mahdollistaa joustavan takaisinmaksun

Komplett Bankin lainan avulla pystyt reagoimaan joustavasti ja helposti muuttuviin elämäntilanteisiin. Lainan takaisinmaksu on tehty erittäin joustavaksi ja jokaisen ihmisen yksilölliseen tilanteeseen sopivaksi. Lainaa ei tarvitse lyhentää joka kuukausi. Halutessasi voit maksaa ainoastaan lainan korot ja kulut kuukausittain. Voit siis maksaa lainan takaisin silloin, kun sinulle parhaiten sopii ja kun sinun taloudellinen tilanteesi sen parhaiten sallii. Lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei ole rajattu, joten halutessasi voit ottaa lyhennysvapaata vaikka 12 kuukautta vuodessa. 

Lainaa myönnettäessä sinulle annetaan lainalimiitti, jonka puitteissa sinulla on mahdollisuus nostaa lainaa juuri sen verran kuin haluat. Tarvittaessa lainaa on mahdollista nostaa aina uudestaan lainalimiittiin asti. Joustava takaisinmaksu ja mahdollisuus nostaa lainaa uudelleen ilman uutta hakuprosessia ovat Komplett Bankin tarjoamia ainutlaatuisia etuja, joita monet muut lainantarjoajat eivät myönnä. Nämä edut vähentävät stressiä muuttuvissa tilanteissa ja antavat mahdollisuuden joustavampaan talouden suunnitteluun.

Lainaa jopa 50 000 € vaivattomasti netistä

Voit hakea lainaa Komplett Bankilta 1 000 - 50 000 €. Lainapalvelu toimii kellon ympäri netissä ja on aina vaivattomasti saatavilla, eikä sinun tarvitse vaivautua pankkikonttoriin pitkiin lainaneuvotteluihin tai täyttää aikaa vieviä paperilomakkeita. Lainan hakija ei myöskään tarvitse mitään vakuuksia. Komplett Bankin lainaa haet kätevästi täyttämällä tältä sivulta löytyvän lomakkeen vaikka kotisohvalla istuen. Lomakkeen täyttäminen sujuu helposti ja nopeasti, ja aikaa siihen kuluu vain muutama minuutti.  Vastauksen lainahakemukseen saat lähes välittömästi. Lainan nosto onnistuu, kun tulo- ja verotietosi on tarkistettu ja olet hyväksynyt ja allekirjoittanut lainatarjouksen. Parhaimmillaan laina maksetaan tilille jo saman päivän aikana. 

Komplett bankin lainan hakemiseen ei tarvita takaajia tai vakuuksia

Mietityttääkö lainan hakeminen, koska tarvittavia vakuuksia ei ole, etkä haluaisi pyytää sukulaisia tai ystäviä lainan takaajiksi? Ei hätää, sillä Komplett Bankin Joustoluoton hakemiseen et tarvitse vakuuksia etkä takaajia. Säästät näin itse aikaa, kun asiaa ei tarvitse sen kummemmin miettiä, ja myös hakuprosessi nopeutuu huomattavasti, koska vakuuksia ja takaajia ei tarvitse erikseen tarkistaa. 

Millasella korolla lainaa voi saada?

Lainaa hakiessa lainan korko on tietysti lainan hakijan kannalta mielenkiintoinen asia, koska se vaikuttaa lainan kuluihin. Pienikin laina voi tulla yllättävän kalliiksi, jos korko on korkea ja laina-aika on pitkä. Komplett Bankin lyhennysvapaassa lainassa on edullinen korko, joka on aina välillä 4,9 % - 19,9 %. Sinulle myönnetyn lainan korkoprosentti päätetään aina tapauskohtaisesti, ja lopullinen korko kerrotaan saamassasi vastauksessa hakemukseesi. Komplett Bankin edullinen korko takaa, että vaikka lainan maksu venyisi, korkokulut pysyvät kohtuullisina.

Kenelle Komplett Bankin laina sopii?

Komplett Bankin laina on sinulle sopiva rahoitusratkaisu, jos arvostat lainan hakemisen helppoutta ja nopeutta, eikä sinua huvita istua tuntikausia pankkikonttorissa lainaneuvotteluissa. Lainaa voivat hakea kaikki 23-vuotiaat henkilöt, jotka ovat asuneet Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta ja joilla on säännölliset tulot ja luottotiedot ovat kunnossa, eikä merkintöjä ole. Lainan hakemiseen tarvitaan sähköpostiosoite ja puhelinnumero.