Siirry suoraan sisältöön.
 

Laina netistä nopeasti

Lainaa netistä nopeasti joustavalla takaisinmaksulla | Komplett Bank

Hae lainaa netistä nopeasti. Hae milloin tahansa netissä, saat vastauksen heti ja rahat tilillesi nopeasti. Joustavat ehdot ja edullinen korko. Hae heti!

 

Lainaa netistä nopeasti & ilman vakuuksia

Lainan hakeminen netistä ei voisi juuri tätä helpompaa olla. Oheisella laskurilla voit nopeasti selvittää, kuinka suuret kuukausierät haluamasi suuruisella lainalla olisi. Kun olet löytänyt sinulle sopivan lainasumman, paina vain ‘Hae nyt’ -nappia ja pääset suoraan täyttämään loput lainahakemuksesta. Hakemuksen tekeminen vie vain muutaman minuutin ja lähetettyäsi sen saat vastauksen välittömästi sähköpostiisi. Jos hakemuksesi hyväksyttiin ja olet tyytyväinen saamaasi lainatarjoukseen, voit allekirjoittaa sen kätevästi sähköisesti verkkopankkitunnuksilla. Nopeimmillaan laina on nostettavissa jo saman päivän aikana!

Unohda pankissa asiointi - Hae lainaa netistä nopeasti ja helposti

Miksi siis juosta pankeissa, kun nykyään on mahdollista hakea laina netistä nopeasti ja helposti? Voit unohtaa aukioloajat, jonottamisen, lainan tarpeen perustelemisen ja vakuuksien tai takaajien etsimisen. Komplett Bankin Joustoluottoa voit hakea netistä nopeasti milloin ja missä tahansa, kunhan sinulla on nettiyhteys käytössäsi. Joustoluottoa varten et tarvitse vakuuksia. Hakemiseen menee vain hetki, ja vastauksenkin saat saman tien. Komplett Bankin joustavat maksuehdot tekevät Joustoluotosta lainan, joka mukautuu kaikkiin elämäntilanteisiisi ja tarjoaa kaivattua vapautta taloutesi suunnitteluun.

Näin haet lainan netistä

Hae laina netistä nopeasti käyttämällä tältä sivulta löytyvää hakemusta. Tarvitset hakemiseen ainoastaan toimivan sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron sekä pankkitunnukset tunnistautumista varten.

 

Täytä hakemasi lainasumma ja henkilötietosi niille varattuihin kenttiin ja lähetä hakemus. Saat nopeasti vastauksen sähköpostiisi. Vastauksesta ilmenee sinulle tarjottava luottolimiitti, korko, kulut sekä mahdolliset asiakirjat, jotka sinun tulee toimittaa sähköpostitse tarkastettavaksi.

 

Laina on nostettavissa heti, kun tarvittavat dokumentit on tarkastettu ja olet vastaanottanut ja allekirjoittanut lopullisen lainatarjouksen. Parhaassa tapauksessa rahat on maksettu jopa saman päivän aikana!

 

Lainan hakeminen perinteisellä tavalla voi viedä paljon aikaa ja energiaa. Sinun täytyy ottaa huomioon konttoreiden aukioloajat, käyttää ruokatuntisi pankkiasiointiin tai jopa ottaa vapaata töistä, kerätä pino dokumentteja mukaasi, hankkia mahdollisesti vakuuksia tai pyytää sukulaista takaajaksi jne. Tämä kaikki saattaa viedä liikaa aikaa, kun pitäisi saada tilille laina nopeasti.

 

Netistä lainan hakeminen onnistuu sen sijaan käden käänteessä. Komplett Bankin Joustoluoton hakemiseen menee vain pieni hetki, eikä hakeminen katso kellonaikaa tai paikkaa. Voit toimittaa kaikki tarvittavat dokumentit sähköpostitse, jolloin sekä niiden lähettäminen että tarkastaminen sujuvat nopeasti. Joustoluottoa varten et myöskään tarvitse vakuuksia tai takaajia, mikä nopeuttaa lainan hakemista ja myöntämistä entisestään.

Joustoluotto - joustava laina netistä nopeasti

Komplett Bankin Joustoluotto on laina, joka joustaa niin otettaessa kuin takaisin maksettaessakin. Kun haet Joustoluottoa, sinulle myönnetään luottolimiitti, toisin sanoen yläraja luotolle. Voit sen puitteissa nostaa ja maksaa lainaa aivan kuten haluat. Sinun ei siis tarvitse nostaa koko lainaa kerralla, vaan voit jättää osan reserviin. Korkoa maksat tietenkin vain nostamastasi summasta

Lyhennä lainaa itsellesi sopivaan tahtiin
Joustoluotto on ns. lyhennysvapaa laina, mikä tarkoittaa, että sitä ei ole pakko lyhentää joka kuukausi. Sinun tulee vain maksaa kuukausittaiset korot ja kulut. Voit täysin vapaasti itse päättää, milloin maksat lainan takaisin. Voit maksaa tasaisia lyhennyseriä tai lyhentää aina sen verran kuin tilanne sallii.

Halutessasi voit siis pitää myös täysin lyhennysvapaita kuukausia niin monta kuin haluat. Joustoluotolla ei ole kiinteää, ennalta sovittua laina-aikaa, vaan se määräytyy sen mukaan, kuinka nopeasti haluat Joustoluottoasi lyhentää. Tällä tavalla lyhennykset eivät kiristä talouttasi liikaa, ja voit itse suunnitella, kuinka takaisinmaksu tapahtuu.

Nosta lainaa uudestaan luottolimiitin puitteissa
Joustoluotto tarjoaa myös mahdollisuuden nostaa jo takaisin maksamasi laina uudelleen. Kun olet maksanut esimerkiksi 2000 euron lainan kokonaisuudessaan takaisin, voit halutessasi ilman uutta hakemusta nostaa lainaa 2000 euroon asti uudestaan. Samoin, jos olet maksanut puolet tuosta 2000 euron lainasta takaisin, voit nostaa uudelleen 1000 euroa. Tällä tavalla saat aina rahaa käyttöösi ilman erillistä hakemusta. Ainoat vaatimukset ovat, että hoidat korot ja kulut säännöllisesti ja pysyt limiitin puitteissa.

Yhdistä vanhat lainasi ja säästä lainakuluissa
Mikäli sinulla on entuudestaan luottokorttivelkoja tai pienlainoja, niiden jälleenrahoittaminen Komplett Bankin Joustoluotolla voi olla edullinen ja järkevä ratkaisu. Keskittämällä lainat ja luotot yhden joustavan lainan alle selkiytät talouttasi ja pienennät lainoihin liittyvien oheismaksujen määrää. Huomaa myös, että Joustoluotolla on kilpailukykyinen korkoprosentti muihin luottoihin ja pienlainoihin verrattuna.

Miksi hakea laina netistä?

Hae laina netistä nopeasti käyttämällä tältä sivulta löytyvää hakemusta. Tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron sekä pankkitunnukset tunnistautumista varten. Täytä hakemasi lainasumma ja henkilötietosi niille varattuihin kenttiin ja paina “lähetä hakemus”. Saat nopeasti vastauksen sähköpostiisi. Vastauksesta ilmenee sinulle tarjottava luottolimiitti, korko, kulut sekä mahdolliset asiakirjat, jotka sinun tulee toimittaa sähköpostitse tarkastettavaksi. Laina on nostettavissa heti, kun tarvittavat dokumentit on tarkastettu ja olet vavstaanottanut ja allekirjoittanut lopullisen lainatarjouksen. Parhaassa tapauksessa rahat on maksettu jopa saman päivän aikana!

5 syytä valita Komplett Bankin Joustoluotto:

  • 1000 - 50 000 euron laina nopeasti netistä.
  • Edullinen nimelliskorko 4,9 - 19,9 %.
  • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia.
  • Maksa laina takaisin valitsemassasi tahdissa.
  • Voit nostaa takaisin maksetun lainan uudelleen ilman erillistä hakemusta.

Usein lainan netistä hakemisesta kysyttyä:

Kuinka haen lainaa netistä?

Voit hakea lainaa netistä helposti ja nopeasti tällä hakemuksella. Tarvitset hakemiseen ainoastaan toimivan sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron sekä verkkopankkitunnukset tunnistautumista sekä lainatarjouksen allekirjoittamista varten.

Ketkä voivat hakea lainaa netistä?

Voit hakea Joustoluottoa netissä mikäli olet vähintään 23-vuotias, sinulla on säännölliset tulot, asut tällä hetkellä pysyvästi Suomessa, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintää.

Kuinka paljon voin hakea lainaa netistä?

Komplett Bankista voit hakea lainaa todella joustavasti oman tarpeesi mukaan, aina 1000 eurosta 50 000 euroon asti.

Voinko hakea lainaa netistä pankkitunnuksilla?

Kyllä, Komplett Bankin Joustoluottoa voit hakea netissä käyttämällä pankkitunnuksia tunnistautumiseen. Myös lainatarjouksen allekirjoitus hoituu meillä kätevästi pankkitunnusten avulla.

Kuinka nopeasti voin saada lainaa netistä?

Parhaimmillaan jo saman päivän aikana. Joustoluottohakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja saat vastauksen välittömästi sähköpostiisi. Mikäli tarvitsemme lainasopimusta varten lisäasiakirjoja, voit toimittaa ne kätevästi sähköisessä muodossa. Heti kun mahdolliset lisäasiakirjat on tarkastettu ja olet allekirjoittanut lainatarjouksen (hoituu myöskin kätevästi verkossa), laina on nostettavissa tilillesi.