Laina ilman säästöjä | Ei lyhennyspakkoa | Komplett Bank
Ole hyvä ja odota

Laina ilman säästöjä

Enää omat säästöt eivät ole edellytyksenä lainan myöntämiselle

Laina ilman säästöjä
Ratkaisu sekä arjen yllättäviin menoihin, että pitkäaikaisten haaveiden toteuttamiseen on usein laina. Ilman säästöjä mahdollisten lainan vakuuksien esittäminen saattaa kuitenkin olla hankalaa. Ei huolta, sillä Komplett Bankista voit nyt hakea lainaa ilman säästöjä ja vakuuksia. Lainan hakeminen tapahtuu kokonaan netissä, ja saat päätöksen nopeasti. Lue lisää ja täytä hakemus jo tänään!

1000 - 50 000 euron laina ilman säästöjä, vakuuksia tai takaajia
Komplett Bankin Joustoluotto on laina, jonka voit hakea ilman säästöjä, vakuuksia tai henkilötakaajia. Voit hakea 1000 - 50 000 euroa lainaa helposti netissä. Joustoluotto sopii niin pienten hankintojen tekemiseen, kuin isompien menojenkin kattaamiseen. Sillä onnistuu yhtä hyvin uuden television tai tietokoneen hankkiminen, unelmien lomamatkan toteuttaminen, kuin myös kattavan keittiöremontin tai muiden projektien rahoittaminen. Olipa tarpeesi mikä tahansa, Joustoluotto tarjoaa fiksun ratkaisun. Emme kysy lainan käyttötarkoitusta tai olemassa olevia säästöjä. Tarvitset vain nettiyhteyden ja verkkopankkitunnukset, sekä sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

Laina ilman säästöjä helposti ja nopeasti netistä
Laina ilman säästöjä on helppo hakea netistä verkkopankkitunnuksiasi käyttäen. Helpon hakukaavakkeen löydät sivun oikeasta laidasta. Hakuprosessi menee näin:

1. Täytä hakemus, lähetä se meille ja tunnistaudu pankkitunnuksilla. Lähetämme sinulle alustavan lainapäätöksen saman tien sähköpostilla. 
2. Lopullista lainatarjousta varten tarvitsemme hakemastasi summasta riippuen vielä joitakin dokumentteja, jotka voit toimittaa meille lataamalla ne netissä tai lähettämällä ne sähköpostilla. 
3. Kun olemme tarkastaneet asiakirjat, teemme sinulle lopullisen lainatarjouksen, josta ilmenee mm. korko ja muut lainan kulut. 
4. Lainasopimuksen allekirjoitus tapahtuu verkkopankkitunnuksilla. Kun se on tehty, laina on nostettavissa. Nopeimmillaan rahat ovat tililläsi vuorokauden sisällä lainahakemuksen jättämisestä.

Hakeaksesi sinun tulee olla vähintään 23-vuotias, sinulla tulee olla säännölliset tulot ja sinun tulee olla ollut kirjoilla Suomessa vähintään edelliset 3 vuotta. Tarkastamme myös hakijan luottotiedot joiden on oltava puhtaat.

Komplett Bankin joustoluotto on fiksu lainaratkaisu
Komplett Bankin joustoluotto on laina, jota voit hakea ilman säästöjä ja joka tarjoaa ennennäkemätöntä joustoa. Sen ainutlaatuisen joustavat maksuehdot tekevät siitä fiksun ratkaisun rahantarpeeseen ja monenlaisiin eri elämäntilanteisiin ja arjen haasteisiin. Joustavien lyhennysten ansiosta lainan takaisinmaksu ei muodostu liian suureksi taakaksi silloinkaan, kun kukkaron nyöriä on pakko pitää tiukemmalla.

Joustoluotto on ns. lyhennysvapaa laina. Se tarkoittaa, että sinä saat itse päättää, kuinka paljon lyhennät lainaasi kunakin kuukautena. Ja jos tilanne niin vaatii, voit pitää kokonaan lyhennysvapaita kuukausia niin monta kuin haluat. Meille riittää, että maksat kuukausittain laskutettavat korot ja lainakulut. Voit siten aivan itse päättää, milloin maksat lainan takaisin. 

Lyhennysvapauden ansiosta Komplett Bankin pakolliset kuukausimaksut ovat markkinoiden pienimmät. Se mahdollistaa entistä joustavamman oman taloutesi suunnittelun ja antaa tilaa elämälle.

Laina, jonka voi nostaa uudestaan
Joustoluotto tarjoaa ratkaisun myös siihen tilanteeseen, kun lainan nostettuasi ja jo takaisin maksettuasi uusi menoerä tulee eteen. Kun sinulla on Komplett Bankin Joustoluotto, voit nostaa lainan uudestaan ilman eri hakemusta. Tämä onnistuu Komplett Bankin lainalimiitin ansiosta. Sinulle myönnetään hakuvaiheessa lainalimiitti, joka on maksimisumma, jonka voit lainata. Voit nostaa koko limiitin kerralla tai osissa. Voit myös halutessasi jättää osan nostamatta, jolloin se jää ikäänkuin reserviin tulevien tarpeiden varalle. Korkoa veloitamme tietenkin vain nostetusta summasta.

Lainalimiitti toimii samalla periaatteella kuin luottokortti. Kun lyhennät lainaasi, lyhentämäsi summa kasvattaa limiitissä jäljellä olevaa summaa. Voit milloin tahansa nostaa uudestaan lainaa aina limiitin kattoon asti. Siten jos nostat koko limiitin ja maksat siitä puolet takaisin, tuo puolikas on jälleen nostettavissa. Tällä tavalla voit pitää aina sopivasti rahaa käytettävissäsi.

Lainaesimerkki: 10 000 € 5 vuodelle, korko 12,6 %, tod. vuosikorko 14,9 % ja avausmaksu 95 €, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, yht. 13 958 € eli 233 €/kk, 60 kuukauden ajan.
 

Hae lainaa

Summa pyöristettynä
Merkitse luetuksi
Annan toimeksiannon Komplett Bank ASA:lle kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja voimassa olevista luotoistani ja muista sitoumuksistani sisältäen tiedot, jotka olen antanut näille luotonantajille (kuten tiedot tuloistani) käytettäväksi luottohakemuksen käsittelyä varten. Annan suostumukseni sille, että luotonantajat luovuttavat näitä minua koskevia tietoja toisille luotonantajille. Näitä tietoja Komplett Bank ASA kysyy Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän teknisen kyselyjärjestelmän avulla järjestelmään osallistuvilta yhtiöiltä. Lisätietoja löydät täältä
Merkitse luetuksi
Merkitse luetuksi