Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Laina heti tilille ilman vakuuksia Komplett Bankista

Kun tarve on akuutti ja aikaa ei ole hukattavaksi

Laina heti tilille ilman vakuuksia Komplett Bankista

Komplett Bankista voit saada 1 000 - 50 000 euroa lainaa tilille ilman vakuuksia, ja jopa heti samana päivänä kun teet hakemuksen. Moni suurempi haave, kuten uuden auton hankinta, keittiön uusiminen tai unelmien lomamatkan varaaminen saattaa olla mielessä pitkään. Usein lopullinen päätös toiveen toteuttamisesta tulee kuitenkin hetkessä pitkän harkinta-ajan jälkeen. Silloin myös lainan tarve ilmenee ja rahat haluaisi tilille heti, että pääsee toteuttamaan unelmaansa juuri silloin kun aika on sopiva. Koska rahoitustarve tulee esiin juuri sillä hetkellä, niin säästämiseen ei välttämättä ole tarpeeksi aikaa. Komplett Bankin Joustoluotto on juuri kyseisiin tilanteisiin sopiva helppo laina, jota hakemalla saat rahat tilille nopeasti ja voit alkaa toteuttaa unelmiasi heti.

Komplett Bankin Joustoluotto on nopea laina, joka sopii erinomaisesti juuri sellaisiin tilanteisiin, joissa ei ole aikaa odotella viikkokausia lainapäätöstä ja vakuuksien tarkistamiseen kuluvaa aikaa. Komplett Bankin Joustoluotossa on aina edullinen korko, markkinoiden pienimmät kuukausierät ja joustavimmat takaisinmaksuehdot.

Laina tilille jopa samana päivänä

Komplett Bankista voit saada lainarahat tilillesi parhaassa tapauksessa jo heti samana päivänä kun teet hakemuksen. Lainan hakeminen on Komplett Bankissa todella nopea prosessi, johon sisältyy vain viisi vaihetta. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu heti netissä, joten se säästää aikaa. Siksi myös lainan maksaminen tilille tapahtuu nopeasti. Lainaprosessi etenee Komplett Bankissa näiden viiden nopean vaiheen mukaisesti:

1. Täytä lainahakemus kätevästi suoraan netistä, hakemuksen löydät tältä sivulta. Sinun ei tarvitse varata tapaamisia mihinkään, eikä etsiä vapaata parkkiruutua hankalien aukioloaikojen puitteissa. Sen sijaan voit täyttää hakemuksen netissä omalta kotisohvaltasi käsin juuri silloin kuin se sinulle sopii. 
2. Voit hakea lainaa Komplett Bankista täysin ilman vakuuksia ja takaajia. Sinun ei tarvitse miettiä mitä omaisuutta voisit asettaa lainasi pantiksi tai kysyä apua tuttavilta. Lainan saaminen nopeutuu, koska vakuuksia tai takaajia ei tarvitse hankkia tai tarkistaa.
3. Lähetettyäsi hakemuksen saat heti vastauksena oman lainatarjouksen. Lainatarjouksen mukana saat tarpeen mukaan pyynnön dokumenteista, kuten palkkatiedoista, veropäätöksestä ja sen erittelyosasta. Dokumentit voit toimittaa meille kätevästi joko lataamalla ne meille suoraan sivuillamme tai lähettämällä ne sähköpostitse. 
4. Lopuksi tarkistamme lähettämäsi dokumentit ja prosessi on valmis. Lähetämme sinulle lopullisen lainapäätöksen, jonka voit hyväksyä niin halutessasi. Lainapäätöksestä löydät myös sinulle myönnetyn lainan koron, joka on aina edullinen. Korko sijoittuu välille 4,9 % - 19,9 %. 
5. Voit hyväksyä lainatarjouksen helposti suoraan netissä. Sopimuksen allekirjoittaminen onnistuu vaikka heti omilla verkkopankkitunnuksillasi. Rahat ovat nostettavissa tilille heti, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen.

Monta fiksua syytä valita Komplett Bankin Joustoluotto

- Komplett Bankin Joustoluotto on monesta syystä fiksu vaihtoehto kaikenlaisten unelmien rahoittamiseen. Listasimme alle kaikki Joustoluoton parhaat edut, joiden ansiosta lainahakemus kannattaa täyttää vaikka heti.
- Voit saada 1000 - 50 000 euroa lainaa helposti ilman vakuuksia ja takaajia. Lainahakemuksen voit täyttää heti suoraan netissä. 
- Saat lainan tilillesi nopeasti. Rahat ovat nostettavissa heti, kun tarvittavat dokumentit on tarkistettu ja olet allekirjoittanut sopimuksen.
Lainassa on aina edullinen nimelliskorko, joka sijoittuu välille 4,9 % - 19,9 %.
- Joustoluotto on täysin lyhennysvapaata. Lainaa ei ole pakko lyhentää joka kuukausi, vaan riittää, että maksat korot ja kulut kuukausittain. Voit pitää niin monta lyhennysvapaata kuukautta vuodessa kuin haluat.
- Mahdollisuus nostaa jo takaisin maksettua lainaa uudelleen. Oman luottolimiittisi puitteissa voit nostaa ja maksaa Joustoluottoa sen kokoisissa erissä kuin itse haluat. Voit myös nostaa uudelleen käyttöösi jo takaisin maksamaasi lainaa.