Siirry suoraan sisältöön.

Käyttölaina

Käyttölaina on tehty joustavaksi lainatuotteeksi monelaisiin elämäntilanteisiin ja arjen haasteisiin

Mitä käyttölainat ovat?

Käyttölainat ovat vakuudettomia kulutusluottoja, joita voidaan käyttää monenlaisiin rahoitustarpeisiin ja varsinkin yllättäviin menoihin varautumiseen. Monet käyttölainat tarjoavat jatkuvan mahdollisuuden luoton nostamiseen, jolloin ne toimivat periaatteessa virtuaalisen luottokortin tavoin. Tällöin lainanhakija saa käyttöönsä luottorajan, jonka puitteissa hän voi nostaa käyttölainaa tarpeensa mukaan. Kerrallaan lainaa voi olla nostettuna vain luottorajaan asti, mutta sitä mukaa kuin luottoa on maksanut takaisin, on se jälleen uudelleen nostettavissa ilman erillistä uutta lainahakemusta.

1 000 - 50 000 euron käyttölaina ilman vakuuksia Komplett Bankist

Komplett Bankin Joustoluottoa on helppo ja nopea hakea. Lisäksi se on markkinoiden joustavin 1 000 - 50 000 euron käyttölaina, jonka hakemiseen et tarvitse vakuuksia tai henkilötakaajia, mikä nopeuttaa hakuprosessia. Suunnittelitpa auton vaihtoa, keittiöremonttia tai vaikkapa pidempää reissua, Joustoluotto on kätevä ja nopea tapa hoitaa rahoitus verrattuna hitaaseen säästämiseen. Sen joustavat maksuehdot takaavat, ettei lainan takaisinmaksu muodostu liian suureksi taakaksi taloudellesi ja lainaa maksat pois aina omaan tahtiin.

Täytä lainahakemus verkkosivuillamme jo tänään ja tee unelmistasi totta!

Käyttölaina, jota ei tarvitse lyhentää joka kuukausi

Komplett Bankin Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustavampi kuin tavallinen käyttölaina, ja se mukautuu elämäntilanteisiisi paremmin kuin yksikään toinen laina. Voit itse päättää, milloin ja missä tahdissa maksat lainan takaisin. Joustoluoton valitessasi olet vapaa pankkien sekä useiden muiden lainanmyöntäjien tiukoista laina-ajoista ja isoista kuukausieristä. Joustoluotossa sinä saat päättää tahdista. Joskus elämä heittelee ja eteen sattuu muutoksia, joihin ei ole osannut eikä voinut taloudellisesti varautua. Joustoluoton kanssa et joudu pulaan talouden heikentyessä, vaan voit halutessasi muokata lainan takaisinmaksua kuukausilyhennystä. Voit ottaa esimerkiksi lainaa 3000 ja maksat ensimmäiset kaksi kuukautta vain korkoja ja kuluja. Voit jatkaa lainan lyhentämistä, kun taloutesi on jälleen tasapainossa – reilua ja joustavaa, eikö totta?

Kun olet kerran saanut Komplett Bankista käyttölainaa, voit sinulle myönnetyn lainalimiitin puitteissa nostaa ja maksaa lainaa haluamallasi tavalla. Voit siis myös nostaa takaisin maksamasi osan lainasta uudelleen. Näin sinulla on koko ajan rahaa käytössäsi silloin, kun sitä tarvitset. Ehkä keittiöremontti viekin enemmän rahaa, kuin olet suunnitellut? Silloin on hyvä tietää, että voit nostaa lisää Joustoluottoa jo takaisin maksamasi summan verran ja jatkaa remonttia ilman turhia viivästyksiä.

Ota käyttölaina ja toteuta haaveesi

Käyttölaina on nopea ja joustava ratkaisu, kun haluat tehdä haaveistasi totta nopeasti, ilman vuosien hidasta säästämistä. Kun otat Komplett Bankin Joustoluoton, voit ottaa vaikkapa 10 000€ lainaa nopeasti ja toteuttaa unelmasi vaarantamatta taloutesi tasapainoa liikaa.

Joustava takaisinmaksu takaa, että voit nauttia tavoitteesi toteutumisesta ilman huolta liian suurista kuukausieristä tai yllättävien menojen aiheuttamista talousvaikeuksista. Joustoluotto mukautuu erilaisiin elämäntilanteisiin ja tarjoaa vapauden suunnitella taloutta vapaammin. Ymmärrämme Komplett Bankilla, että joskus on tarvetta viettää kevyempi kuukausi laskuista ja lainojen lyhennyksistä, ja teemme sen myös mahdolliseksi. Ehkäpä haluat pitää lyhennysvapaan kuukauden, ja suunnata kuukausibudjettisi vaikkapa lahjaostoksiin tai alennusmyynteihin? Tai kenties hakea lainaa 2000 ennen unelmiesi loman alkua?

Yhdistä kalliit pikalainasi yhdeksi edulliseksi käyttölainaksi

Useat pienet pikalainat voivat tulla kalliiksi. Korkeat korot ja monet eri kulut muodostavat suuren menoerän itse lyhennyksen lisäksi. Siinä tapauksessa yhdistä lainat yhdeksi edullisemmaksi käyttölainaksi niin maksat vain yksiä kuluja. Komplett Bankin Joustoluotto on siihen erinomainen ratkaisu. Sen edullinen korko ja erittäin joustavat maksuehdot ovat yhdistelmä, joka tarjoaa sinulle markkinoiden pienimmät kuukausierät.

Näin haet käyttölainaa Komplett Bankista

Käyttölainan hakeminen Komplett Bankista on helppoa ja nopeaa. Lainaa haetaan netissä, etkä tarvitse vakuuksia. Voit hakea lainaa oheisella hakemuksella, jonka täyttämiseen menee vain hetki. Vastauksen saat saman tien, ja laina on nostettavissa parhaimmillaan jo samana päivänä kun tarvittavat liitteet on tarkistettu ja olet hyväksynyt lainatarjouksen.

Lainatarjouksen saatuasi, tutustu siihen kaikessa rauhassa ja huolella. Jokainen lainatarjous on henkilökohtainen. Allekirjoittaminen tapahtuu vaivatta sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksilla, missä ja milloin sen ikinä haluatkaan. Tämän helpommaksi käyttölainan hakeminen ei voisi paljon enää tulla. Prosessi on aina nopea, joustava ja luotettava.