Ole hyvä ja odota

Käyttölaina

Käyttölaina on tehty joustavaksi lainatuotteeksi monelaisiin elämäntilanteisiin ja arjen haasteisiin

Ota käyttölaina ja toteuta haaveesi!

1 000 - 50 000 euron käyttölaina ilman vakuuksia Komplett Bankista

Komplett Bankin Joustoluottoa on helppo ja nopea hakea. Lisäksi se on markkinoiden joustavin 1 000 - 50 000 euron käyttölaina, jonka hakemiseen et tarvitse vakuuksia tai henkilötakaajia, mikä nopeuttaa hakuprosessia. Suunnittelitpa auton vaihtoa, keittiöremonttia tai vaikkapa pidempää reissua, Joustoluotto on kätevä ja nopea tapa hoitaa rahoitus verrattuna hitaaseen säästämiseen. Sen joustavat maksuehdot takaavat, ettei lainan takaisinmaksu muodostu liian suureksi taakaksi taloudellesi ja lainaa maksat pois aina omaan tahtiin.
Täytä lainahakemus verkkosivuillamme jo tänään ja tee unelmistasi totta!

Käyttölaina, jota ei tarvitse lyhentää joka kuukausi

Komplett Bankin Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustavampi kuin tavallinen käyttölaina, ja se mukautuu elämäntilanteisiisi paremmin kuin yksikään toinen laina. Komplett Bankin Joustoluottoa ei nimittäin ole pakko lyhentää joka kuukausi. Voit itse päättää, milloin ja missä tahdissa maksat lainan takaisin. Joustoluoton valitessasi olet vapaa pankkien sekä useiden muiden lainanmyöntäjien tiukoista laina-ajoista ja isoista kuukausieristä. Joustoluotossa sinä saat päättää tahdista. Riittää, että maksat kuukausittain laskutettavat, lainaan kohdistuvat korot ja kulut. Lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei ole rajoitettu, joten voit maksaa pelkkiä korkoja ja kuluja niin kauan kuin haluat. Joskus elämä heittelee ja eteen sattuu muutoksia, joihin ei ole osannut  eikä voinut taloudellisesti varautua. Joustoluoton kanssa et joudu pulaan talouden heikentyessä, vaan voit halutessasi pitää niin monta lyhennysvapaata kuukautta kuin tarve vaatii. Voit ottaa esimerkiksi lainaa 3000 ja jatkat lainan lyhentämistä, kun taloutesi on jälleen tasapainossa – reilua ja joustavaa, eikö totta?

Laina 3000 mahdollistaa, että voit sinulle myönnetyn lainalimiitin puitteissa nostaa ja maksaa lainaa haluamallasi tavalla. Voit myös nostaa takaisin maksamasi osan lainasta uudelleen. Näin sinulla on koko ajan rahaa käytössäsi silloin, kun sitä tarvitset. Ehkä keittiöremontti viekin enemmän rahaa, kuin olet suunnitellut? Silloin on hyvä tietää, että voit nostaa lisää Joustoluottoa jo takaisin maksamasi summan verran ja jatkaa remonttia ilman turhia viivästyksiä.

Ota käyttölaina ja toteuta haaveesi

Käyttölaina on nopea ja joustava ratkaisu, kun haluat tehdä haaveistasi totta nopeasti, ilman vuosien hidasta säästämistä. Kun otat Komplett Bankin Joustoluoton, voit ottaa vaikkapa 10000€ lainaa nopeasti ja toteuttaa unelmasi vaarantamatta taloutesi tasapainoa liikaa. 
Joustava takaisinmaksu takaa, että voit nauttia tavoitteesi toteutumisesta ilman huolta liian suurista kuukausieristä tai yllättävien menojen aiheuttamista talousvaikeuksista. Joustoluotto mukautuu erilaisiin elämäntilanteisiin ja tarjoaa vapauden suunnitella taloutta vapaammin. Ymmärrämme Komplett Bankilla, että joskus on tarvetta viettää kevyempi kuukausi laskuista ja lainojen lyhennyksistä, ja teemme sen myös mahdolliseksi. Ehkäpä haluat pitää lyhennysvapaan kuukauden, ja suunnata kuukausibudjettisi vaikkapa lahjaostoksiin tai  alennusmyynteihin? Tai kenties hakea lainaa 2000 ennen unelmiesi loman alkua?

Yhdistä kalliit pikalainasi yhdeksi edulliseksi käyttölainaksi

Useat pienet pikalainat voivat tulla kalliiksi. Korkeat korot ja monet eri kulut muodostavat suuren menoerän itse lyhennyksen lisäksi. Siinä tapauksessa yhdistä lainat yhdeksi edullisemmaksi käyttölainaksi niin maksat vain yksiä kuluja.. Komplett Bankin Joustoluotto on siihen erinomainen ratkaisu. Sen edullinen korko ja erittäin joustavat maksuehdot ovat yhdistelmä, joka tarjoaa sinulle markkinoiden pienimmät kuukausierät.

Näin haet käyttölainaa Komplett Bankista

Käyttölainan hakeminen Komplett Bankista on helppoa ja nopeaa. Lainaa haetaan netissä, etkä tarvitse vakuuksia. Voit hakea lainaa oheisella hakemuksella, jonka täyttämiseen menee vain hetki. Vastauksen saat saman tien, ja laina on nostettavissa parhaimmillaan jo samana päivänä kun tarvittavat liitteet on tarkistettu ja olet hyväksynyt lainatarjouksen.
Lainatarjouksen saatuasi, tutustu siihen kaikessa rauhassa ja huolella. Jokainen lainatarjous on henkilökohtainen. Allekirjoittaminen tapahtuu vaivatta sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksilla, missä ja milloin sen ikinä haluatkaan. Tämän helpommaksi käyttölainan hakeminen ei voisi paljon enää tulla. Prosessi on aina nopea, joustava ja luotettava.