Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Helppo laina ilman vakuuksia

Lainan hakemisen ei tarvitse olla hidasta ja vaikeaa

Helppo laina ilman vakuuksia Komplett Bankista

Helppo laina ilman vakuuksia – onko se utopiaa? Ei ole enää, sillä Komplett Bank tarjoaa sinulle juuri sellaista, vieläpä erittäin fiksuin ehdoin ja edullisesti. Joustoluotto on helppo laina, jota haetaan netistä ilman vakuuksia. Hakeminen on nopeaa ja helppoa, ja saat vastauksen nopeasti. Joustoluoton erottaa muista kulutusluotoista sen ainutlaatuisen joustavat maksuehdot. Lue lisää!

Helppo laina ilman vakuuksia nopeasti netistä

Miksi juosta konttoreissa kesken työpäivän, kun voit hakea helppoa lainaa ilman vakuuksia netissä? Kun haet Joustoluottoa Komplett Bankista, voit tehdä hakemuksen missä ja milloin tahansa, kun käytössäsi on nettiyhteys. Voit täyttää hakemuksen tietokoneella, tabletilla tai vaikka puhelimellasi. Etkä tarvitse edes vakuuksia, mikä nopeuttaa ja helpottaa hakuprosessia entisestään. Helppoa ja nopeaa, vai mitä?

Helppo laina, joka joustaa myös takaisin maksettaessa

Komplett Bankin Joustoluotto on helppo laina, joka joustaa paitsi nostettaessa, myös takaisin maksettaessa. Joustoluottoa hakiessasi sinulle myönnetään luottolimiitti, jonka puitteissa voit lainaa nostaa. Voit nostaa koko summan tai vain osan tai useita pienempiä eriä. Korko lasketaan luonnollisesti vain sille summalle, jonka olet nostanut. Tämä tarjoaa mahdollisuuden hakea hieman enemmän luottoa kuin tarvitset ja jättää limiittiin hieman rahaa tulevaisuuden varalle. Tällä tavalla voit saada helposti ja nopeasti rahaa käyttöösi, jos esimerkiksi remontin kustannukset paisuvat, auto tarvitsee huoltoa tai uuden rengassarjan tai budjettisi käy tiukaksi lomamatkalla.

Joustoluotto joustaa takaisinmaksun kanssa, voit siis itse päättää, milloin maksat lainan takaisin. Tämä ainutlaatuinen jousto tarjoaa sinulle vapauden suunnitella talouttasi ilman liikoja rajoituksia. Joustoluoton laina-aika joustaa sen mukaan, miten sitä lyhennät. Maksimiaikaa ei ole.

Lisää joustoa tarjoaa mahdollisuus nostaa ja maksaa lainaa niin monta kertaa kuin haluat. Kun olet maksanut osan Joustoluotostasi takaisin, voit nostaa sen halutessasi uudelleen. Kun hoidat korot ja kulut sekä toimit sinulle myönnetyn limiitin puitteissa, voit tehdä Joustoluotollasi mitä haluat. Sitä me Komplett Bankissa kutsumme joustoksi.

Näin haet lainan ilman vakuuksia nopeasti netistä

Kuinka helppo laina ilman vakuuksia haetaan netistä? Komplett Bankissa se on nopea ja yksinkertainen toimenpide, jonka voit tehdä ajasta ja paikasta riippumatta. Tarvitset hakemista varten sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron sekä verkkopankkitunnukset. Täytä tämän sivun oikeasta reunasta löytyvä lomake ja paina “lähetä hakemus”. Sinulle lähetetään sähköpostitse vastaus, jossa kerrotaan sinulle myönnetty limiitti, nimelliskorko, kulut, todellinen vuosikorko sekä mahdolliset asiakirjat, jotka sinun tulee toimittaa meille tarkastettavaksi. Dokumentit on helppo lähettää meille sähköpostitse. Kun olemme tarkastaneet paperit, ja olet allekirjoittanut lopullisen lainatarjouksen, maksamme lainan nopeasti on Joustoluotto pian valmis nostettavaksi. Parhaassa tapauksessa saat rahat tilillesi jo saman päivän aikana.

3 syytä valita Komplett Bankin Joustoluotto

Alla on tiivistettynä seikat, jotka tekevät Komplett Bankin Joustoluotosta fiksun vaihtoehdon kaikenlaisten hankintojen ja menojen rahoitusratkaisuksi:

  1. 1000 - 50 000 euron helppo laina ilman vakuuksia nopeasti netistä. Aina edullinen nimelliskorko: 4,9 % - 19,9 %.
  2. Määritä itse miten nopeasti maksat lainan takaisin. Tiukan paikan tullen voit maksaa vain korot ja kulut.
  3. Mahdollisuus nostaa takaisin maksettu laina uudelleen. Limiitin puitteissa voit nostaa ja maksaa Joustoluottoa niin monta kertaa ja siten kuin sinulle sopii.