Halpaa lainaa nopeasti | Korko 4,9 % - 19,9 % | Komplett Bank
Ole hyvä ja odota

Halpaa lainaa nopeasti

Tarvitsetko halpaa lainaa? Komplett Bankin Joustoluotto on nopea ja edullinen ja voit hakea milloin vain

Halpaa lainaa nopeasti Komplett Bankista
Hae halpaa lainaa nopeasti Komplett Bankista ja toteuta suunnitelmasi saman tien! Komplett Bankin Joustoluotto on luotettava, edullinen ja joustava laina, jota voit hakea nopeasti netistä ilman vakuuksia ja takaajia. Joustoluoton nimelliskorko on aina edullinen 4,9 % - 19,9 %. Korko on henkilökohtainen ja päätetään hakuprosessin aikana tapauskohtaisesti. Joustoluotto tarjoaa lisäksi ainutlaatuista joustoa lainan takaisinmaksuun. Voit esimerkiksi päättää lainan kuukausilyhennysten suuruuden ja takaisinmaksun tahdin vapaasti itse.
Täytä oheinen hakemus ja katso, miten halpaa lainaa sinä saisit Komplett Bankista.

Halpaa lainaa nopeasti netistä – rahat tilille jopa samana päivänä
Kun haluat saada lainaa nopeasti, kannattaa avata internet. Esimerkiksi Komplett Bankista voit hakea halpaa lainaa nopeasti ja helposti aikaan tai paikkaan katsomatta. Hakeminen onnistuu niin tietokoneella, kuin tabletillakin sekä vaikkapa puhelimella, kunhan nettiyhteys on käytössäsi. Varmista vielä ennen hakemuksen täyttämistä, että sinulla on käytössäsi voimassa oleva sähköpostiosoite, puhelinnumero, sekä verkkopankkitunnukset. 

Hakeminen on helppoa ja nopeaa. Täytä oheiseen hakemukseen toivomasi lainasumma ja omat yhteystietosi sekä kuukausitulosi nettona. Paina “lähetä hakemus” ja tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi. Saat nopeasti sähköpostitse vastauksen, joka sisältää alustavan lainatarjouksen tarvittavine tietoineen ja toimintaohjeineen. Saatamme tapauskohtaisesti esimerkiksi pyytää sinua lähettämään palkkatodistuksesi, verotuspäätöksesi, tai muita dokumentteja meille tarkastettaviksi ennen lopullista lainapäätöstä. Ko. dokumentit on helppo ladata verkkopalvelussamme tai vaihtoehtoisesti lähettää sähköpostin liitteenä.

Kun olemme tarkastaneet tiedot, lähetämme sinulle lopullisen lainatarjouksen, jonka voit allekirjoittaa verkkopankkitunnuksillasi saman tien. Allekirjoituksen jälkeen olet valmis nostamaan lainaa. Parhaassa tapauksessa saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.

Joustoluotto on fiksua ja halpaa lainaa
Miksi valita nimenomaan Komplett Bankin Joustoluotto? Vastaus on simppeli: Joustoluotto mukautuu erilaisiin elämäntilanteisiin paremmin kuin yksikään toinen laina. Joustoluotto on ns. lyhennysvapaa laina, mikä tarkoittaa, että sinä voit itse päättää joka kuukausi, lyhennätkö lainaa, ja jos lyhennät, kuinka paljon. Minimikuukausierämme muodostuvat lainan koroista ja kuluista. Lyhennyksistä päätät sinä itse. Tällä tavoin voit itse vaikuttaa siihen, kuinka suuriksi kuukausieräsi milloinkin muodostuvat. Jos haluat joskus suunnata rahankäyttöäsi hetkellisesti muualle, voit pitää lyhennysvapaata ja maksaa pelkkiä korkoja ja kuluja niin pitkään kuin haluat.

Kun haet Joustoluottoa, sinulle myönnetään lainalimiitti, eli maksimilainasumma. Voit nostaa koko sinulle myönnetyn limiitin kerralla, tai vain osan siitä ja jättää loput reserviin myöhempää käyttöä varten. Perimme korkoa vain nostetusta summasta.

Joustoluotto on myös ns. jatkuva laina, mikä puolestaan tarkoittaa, että voit nostaa takaisin maksamasi lainan uudestaan. Esimerkiksi jos sinulle on myönnetty 5000 euroa lainaa, olet nostanut koko summan ja ehtinyt maksaa siitä 3000 euroa takaisin, voit nostaa tuon 3000 euroa uudestaan. Saat siis halpaa lainaa nopeasti ilman uutta lainahakemusta.

Kuka voi hakea halpaa lainaa Komplett Bankista
Komplett Bankin Joustoluoton hakemiseen ei tarvita suuria tuloja tai lainan vakuudeksi asetettavaa omaisuutta. Sinun tulee kuitenkin täyttää muutama perusehto voidaksesi hakea lainaa Komplett Bankista: 
- Olet vähintään 23-vuotias
- Sinulla on säännölliset kuukausitulot
- Olet ollut kirjoilla Suomen väestörekisterissä vähintään viimeiset 3 vuotta.
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

3 hyvää syytä valita Komplett Bankin Joustoluotto
1. Halpaa lainaa nopeasti: hae netistä vaikka saman tien, korko aina 4,9 % - 19,9 %.
2. Lyhennysvapaus: Joustoluottoa ei ole pakko lyhentää joka kuukausi, voit maksaa lainaa takaisin omaan tahtiisi. Riittää että maksat kuukausittain laskutettavat korot ja kulut.
3. Jatkuva laina: nosta laina uudestaan, kun olet maksanut sen takaisin.

Lainaesimerkki: 10 000 € 5 vuodelle, korko 12,6 %, tod. vuosikorko 14,9 % ja avausmaksu 95 €, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, yht. 13 958 € eli 233 €/kk, 60 kuukauden ajan.
 

Hae lainaa

Summa pyöristettynä
Merkitse luetuksi
Annan toimeksiannon Komplett Bank ASA:lle kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja voimassa olevista luotoistani ja muista sitoumuksistani sisältäen tiedot, jotka olen antanut näille luotonantajille (kuten tiedot tuloistani) käytettäväksi luottohakemuksen käsittelyä varten. Annan suostumukseni sille, että luotonantajat luovuttavat näitä minua koskevia tietoja toisille luotonantajille. Näitä tietoja Komplett Bank ASA kysyy Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän teknisen kyselyjärjestelmän avulla järjestelmään osallistuvilta yhtiöiltä. Lisätietoja löydät täältä
Merkitse luetuksi
Merkitse luetuksi