Ole hyvä ja odota

Hae lainaa

Oletko harkinnut lainan hakemista? Komplett Bankilla se käy vaivattomasti!

Hae lainaa Komplett Bankista

Hae lainaa luotettavasta norjalaisesta Komplett Bankista vaikka saman tien, sillä lainan hakeminen onnistuu helposti ja nopeasti suoraan netistä. Komplett Bankin laina on loistava rahoitusratkaisu, sillä sitä ei tarvitse lyhentää kuukausittain. Lainan etu on nimittäin se, ettei lyhennysvapaita kuukausia ole rajoitettu. Voit maksaa vain korot ja kulut käytetystä lainasummasta niin halutessasi.
Enää ei lainaa suunnitellessa tarvitse pelätä mahdollisesti eteen ilmaantuvia yllättäviä käänteitä elämässä, kuten työttömyyttä. Laina, joka joustaa persoonallisesti hakijansa tarpeiden mukaan, tarjoaa mielenrauhaa ja vapautta nauttia elämästä.

Kun haet lainaa Komplett Bankista, sinulle myönnetään hakemuksesi perusteella 1 000 - 50 000 euron joustava lainalimiitti. Lainalla rahoitat kätevästi kodin isommat ostokset, remonttikulut tai vaikka unelmiesi lomamatkan. Maksat lainasta kuukausittain ainoastaan lainasumman mukaiset korot ja kulut, lyhennyskuukaudet saat päättää itse. Mikäli haluat mahdollisimman lyhyen laina-ajan, maksat kuukausierät nopeasti ajallaan. Mikäli taas laina-ajalla ei ole sinulle niin väliä, maksat lainan takaisin rauhallisemmassa tahdissa, pitäen välillä lyhennysvapaita kuukausia – aina, kun sinusta siltä tuntuu. Nyt voit vihdoinkin päättää itse!

Lainaa joustavasti tarpeesi mukaan

Elämässä tulee tilanteita, jolloin on tarvetta lisärahoitukselle. Yllättävä remontti, auton korjaaminen, rikkoutunut pesukone ja muut odottamattomat elämäntilanteet saattavat rasittaa kukkaroa enemmän kuin olisi järkevää. Siksi on hyvä tietää, että on mahdollista saada kohtuuhintainen, joustava laina heti, kun tarvetta on. Lainaan et tarvitse edes vakuuksia tai takaajia. Sinun ei siis tarvitse vaivata ystäviäsi laina-asioilla, eikä asettaa omaisuuttasi vakuudeksi, sillä saat lainan aina täysin ilman vakuuksia. Komplett Bankin tarjoama laina on sopiva vaihtoehto sinulle, joka olet hoitanut raha-asiasi hyvin ja nautit säännöllisistä tuloista.

Voit hakea lainaa Komplett Bankista milloin tahansa ja kun olet allekirjoittanut lainatarjouksen, voit nostaa rahat parhaimmillaan jopa samana päivänä. Voit saada lainaa jopa 50 000 euroa, ja korot ovat ainoastaan 4,9 % - 19,9 %. Komplett Bankin erittäin joustavat takaisinmaksuehdot takaavat lisäksi, ettei lainan lyhentäminen sotke liikaa omaa talouttasi. Komplett Bankin Joustoluottoa ei ole pakko lyhentää joka kuukausi. Voit halutessasi maksaa pelkät korot ja kulut kuukausittain ja päättää itse, milloin maksat lainan takaisin. Toisin sanoen: lyhennysvapaat kuukaudet mahdollistavat sen, että päätät itse oman, juuri sinulle sopivan laina-aikasi!

Hae lainaa netissä, saat vastauksen heti

Komplett Bankin lainan hakeminen on helppoa. Voit tehdä hakemuksen vaikka saman tien tältä sivulta löytyvällä lomakkeella. Täytä tietosi lomakkeeseen, tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi ja lähetä hakemus meille – saat lainatarjouksen hetkessä. Lainan voit nostaa heti, kun palkka- ja verotustietosi on tarkistettu. Parhaimmillaan laina on nostettavissa jo samana päivänä. Voit tehdä lainahakemuksen missä ja milloin se sinulle parhaimmin sopii. Tuntien lainaneuvottelut pankissa, kokonaisen romaanin paksuiset tulosteniput ja viikkoja kestävä lainapäätöksen odottelu ovat historiaa.

Sopiiko Komplett Bankin laina sinulle?

Komplett Bankin Joustoluottoa hakeaksesi sinulla ei tarvitse olla suuria tuloja, vakuuksia tai takaajia. Riittää, että täytät muutaman perusehdon. Joustoluotto sopii 23 vuotta täyttäneille henkilöille, joilla on säännölliset tulot ja jotka ovat asuneet Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta. Lisäksi tarkistamme, että lainan hakijan luottotiedot ovat moitteettomassa kunnossa. Lainan hakemista varten tarvitset myös sähköpostiosoitteen ja suomalaisen puhelinnumeron.

Miksi kannattaa valita Komplett Bankin laina?

- Teet hakemuksen hetkessä ja saat lainarahat nopeasti tilille.
- Lainan hakemiseen et tarvitse vakuuksia tai takaajia.
- Lyhennysvapaa laina antaa joustoa oman taloutesi suunnitteluun.
- Voit itse päättää lainalimiitin puitteissa, paljonko lainaa tarvitset.
- Luotettava ja turvallinen tapa hakea lainaa netissä.