Siirry suoraan sisältöön.

Hae lainaa – rahat tilille jopa heti samana päivänä

Nopea, turvallinen ja joustava - Komplett Bankin Joustoluotto

Hae lainaa – rahat tilille jopa heti samana päivänä

Laina on usein käytetty ja yleinen tilapäisratkaisu, kun rahantarve yllättää äkisti, eikä säästöjä ole sukanvarressa. Kun on mahdollista saada lainaa heti tilille, voi toteuttaa haaveet tai torpata yllättävät menoerät tehokkaasti ja nopeasti. Komplett Bankin Joustoluotto on 1000 - 50 000 euron joustava ja edullinen laina, jota haetaan netissä. Parhaassa tapauksessa on mahdollista saada lainaraha tilille heti samana päivänä. Tutustu Joustoluottoon ja hae jo tänään!

Komplett Bankin Joustoluotto on fiksu ja joustava uusi laina, jonka saat tilille parhaimmillaan heti saman päivän aikana

Komplett Bankin Joustoluotto ei ole mikä tahansa tavallinen käyttöluotto. Se tarjoaa harvinaislaatuista joustoa heti, kun nostat lainaa tilille, mutta myös takaisin maksettaessa. Joustoluoton kuukausierät ovat markkinoiden pienimmät, ja voit lyhentää lainaa omassa tahdissa. Joustoluottoa haetaan netissä, ja parhaassa tapauksessa saat rahat tilille heti saman päivän aikana.

Joustoluotto perustuu luottolimiittiin, jonka puitteissa voit nostaa ja maksaa lainaa omien tarpeidesi mukaan. Voit nostaa joko koko limiitin tai vain osan siitä. Sinulla on aina käytössäsi limiitissä jäljellä oleva lainaraha, jonka saat tilille heti, kun tarvitset. Et maksa korkoa tyhjästä, sillä korko lasketaan aina vain nostetulle summalle.

Laina jonka voi nostaa uudelleen

Joustoluoton ainutlaatuinen ominaisuus on sen vapaus lyhentää lainaa omaan tahtiin. Joustoluoton minimikuukausierät koostuvat vain nostetulle summalle lasketusta korosta ja lainakuluista. Kiinteitä lyhennyseriä ei ole. Voit oman mielesi mukaan päättää, kuinka paljon lyhennät lainaa missäkin kuussa. Voit siis täysin vapaasti päättää, milloin maksat lainasi takaisin, ja kuinka suurissa erissä sen teet. Laina-aika elää sen mukaan.

Joustoluoton voi myös nostaa useaan kertaan. Voit lainaa takaisin maksettuasi milloin tahansa nostaa limiitissäsi jäljellä olevan summan tilillesi ilman uutta lainahakemusta. Jos olet esimerkiksi saanut 6000 euron limiitin, nostanut sen kokonaan ja maksanut ajan kuluessa 4000 euroa takaisin, voit tarpeen tullen nostaa tuon 4000 euroa uudestaan. Tällaista moneen kertaan nostettavissa olevaa lainaa kutsutaan jatkuvaksi luotoksi. Jatkuvan luoton ansiosta saat kätevästi rahaa tilille uudelleen ilman uutta hakuprosessia.

Hae lainaa heti netissä – lainaraha tilille jopa samana päivänä

Kiinnostuitko? Hae lainaa heti, saat rahat tilille parhaimmassa tapauksessa jo saman päivän aikana. Komplett Bankin Joustoluottoa haetaan netissä, oheisella hakemuksella. Täytä hakemukseen omat tietosi sekä hakemasi lainasumma ja lähetä hakemus. Saat heti vastauksen, joka sisältää alustavan lainatarjouksen ja listan asiakirjoista, kuten palkkatodistus ja verotuspäätös, jotka sinun tulee toimittaa meille lopullista lainapäätöstä varten. Kun olemme tarkistaneet dokumentit, saat lopullisen lainatarjouksen jonka voit allekirjoittaa verkkopankkitunnuksilla. Kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen, maksamme lainan viipymättä tilillesi. Nopeimmillaan tämä tapahtuu jopa samana päivänä!

Joustoluoton hakemiseen vaaditaan vähintään 23 vuoden ikä, vähintään viimeisten 36 kuukauden asuminen Suomessa, säännölliset tulot ja kunnossa olevat luottotiedot.

Komplett Bankin Joustoluotto pähkinänkuoressa

  • Lainaa heti tilille – saat alustavan lainatarjouksen heti ja parhaassa tapauksessa luotto on nostettavissa heti samana päivänä.
  • Hae lainaa 1000 - 50 000 euroa ilman vakuuksia.
  • Nimelliskorko on aina välillä 7,49 % - 12,99 % – korkoprosentti päätetään aina hakemuskohtaisesti ja yksilöllisesti.
  • Ei kiinteitä lyhennyseriä, lyhennät lainan omaan tahtiin!
  • Jatkuva luotto – voit nostaa takaisin maksamasi osan luotosta uudelleen. Saat rahat heti tilille ilman uutta hakemusta.