Siirry suoraan sisältöön.

Edullinen laina pitkällä maksuajalla

Kuukausilyhennysten ei tarvitse enää stressata - Joustoluottoa lyhennät aina omaan tahtiin

Edullinen laina pitkällä maksuajalla on nyt mahdollinen

Luulitko, että edullinen laina pitkällä maksuajalla olisi mahdoton yhtälö? Ei suinkaan Komplett Bankilla. Komplett Bankin Joustoluotto on 1000 - 50 000 euron vakuudeton ja joustava laina, jonka takaisinmaksun aikataulusta voit päättää itse. Joustoluotolla ei ole maksimilaina-aikaa ja kuukausilyhennyksestä päätät itse, joten maksuaika on juuri niin pitkä kuin sinulle sopii. Laina-aika joustaa sinun tarpeidesi mukaan ja lyhennät lainaa omaan tahtiisi.

Joustoluotto on fiksu ja edullinen laina pitkällä maksuajalla

Komplett Bankin Joustoluotto on turvallinen ja joustava tapa lainata rahaa. Kyseessä on myös edullinen kulutusluotto, sillä Joustoluoton korko on aina välillä 4,9 % - 19,9 %. Joustoluotto tarjoaa myös sananmukaisesti todellista joustoa myös lainaa takaisin maksettaessa. Joustoluottossa voit vapaasti päättää missä tahdissa maksat luoton takaisin. Koska joustoluotossa ei ole kiinteitä kuukausieriä, sen pakolliset kuukausimaksut ovat markkinoiden pienimmät, ja takaisinmaksuaikaa on juuri sen verran kuin sinä tarvitset.

Halpa laina vai pitkä maksuaika?

Toisinaan kuulee sanottavan, että edullisin laina on se, joka maksetaan nopeimmin takaisin. Tätä ei kuitenkaan voi pitää vedenpitävänä sääntönä, joskin nopea takaisinmaksu pienentää koron osuutta ja tekee näin lainasta edullisemman. Luonnollisesti myös Komplett Bankin Joustoluoton voi halutessaan maksaa nopeasti takaisin, jotta lainan loppusumma on pienempi, koska korkoa ei ehdi kertyä.

Joka tapauksessa lainan korko vaikuttaa osaltaan siihen, onko kyseessä miten halpa laina, mutta kokonaiskustannuksia tarkasteltaessa on syytä laskea mukaan myös muut lainaan liittyvät kulut. Tällaisia ovat esimerkiksi mahdollinen lainan avausmaksu, nostopalkkio ja tilin hoitamisesta aiheutuvat kulut.

On myös hyvä ottaa huomioon, että koron suuruus voi vaihdella erilaisten lainojen välillä hyvinkin merkittävästi. Halvin kulutusluotto voi sisältää alle 5 % koron, kun taas halvin laina esimerkiksi asunnon ostamista varten saattaa hyvinkin tarkoittaa alle 1 %:n korkoa.

Komplett Bankin Joustoluotto on suunniteltu nimenomaan vaihtuviin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin ja siksi siinä yhdistyvät halpa laina ja pitkä maksuaika. Enää ei tarvitse siis valita joko tai.

Joustoluotto on laina niin pitkällä maksuajalla kuin haluat tai tarvitset

Useimmilla lainoilla on maksimilaina-aika, jonka kuluessa lainaa pitää maksaa takaisin. Takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä, joiden suuruus riippuu lainan määrästä, valitusta laina-ajasta ja lyhennystavasta. Kulutusluottojen maksimilaina-aika vaihtelee yleisesti yhdestä kymmeneen vuoteen ja keskimääräinen laina-aika Suomessa on noin viisi vuotta.

Toisin kuin perinteisesti, Komplett Bankin Joustoluotolla ei ole maksimilaina-aikaa. Kun otat Joustoluoton, et sitoudu kiinteisiin kuukausilyhennyksiin tai mihinkään tiettyyn laina-aikaan. Joustoluottoa hakiessasi sinulle myönnetään lainalimiitti, jonka puitteissa saat nostaa ja maksaa lainaa aivan kuten haluat. Voit siis siirtää osan luotosta takaisin Joustoluottotilillesi, jolloin maksat korkoa vain käytössä olevasta osasta. Kun olet maksanut osan lainasta takaisin, voit halutessasi nostaa jo takaisin maksamasi summan uudelleen. Esimerkiksi jos limiittisi on 10 000 euroa, olet nostanut summan kokonaan ja olet jo ehtinyt maksaa 3000 euroa takaisin, voit nostaa maksamasi 3000 euroa uudelleen. Voit tällä tavalla nostaa ja maksaa lainaa niin kauan kuin haluat. Joustoluotto on siis kirjaimellisesti laina haluamallasi maksuajalla

Edullinen laina helposti netistä

Onko sinulla akuutti tarve saada halpa laina heti? Komplett Bankin Joustoluoton hakemista varten sinun ei tarvitse edes nousta ylös tuoliltasi. Voit nimittäin tehdä helpon nettihakemuksen vaikka tältä istumalta. Tarvitset vain sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja pankkitunnukset tunnistautumiseen. Täytä tietosi sekä hakemasi lainasumma hakemukseen ja klikkaa “lähetä hakemus”. Saat lähes saman tien paluupostina sähköpostiisi vastauksen, jossa kerrotaan onko sinulle myönnetty Joustoluotto. Sen jälkeen pyydämme lähettämään tarvittavat dokumentit, jotka voit toimittaa meille lataamalla sivuillamme tai lähettämään sähköpostin liitteinä.

Joustoluotto on nostettavissa heti, kun ko. asiakirjat on tarkastettu ja olet hyväksynyt lainatarjouksen. Pääset nostamaan halpaa lainaa nopeasti, parhaimmillaan jo saman päivän aikana

Kuka voi hakea Komplett Bankin Joustoluottoa?

Voit hakea Joustoluottoa Komplett Bankista, jos täytät muutaman ehdon. Hakeaksesi sinun tulee olla täyttänyt 23 vuotta ja olla säännölliset tulot. Lisäksi sinun tulee olla asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kk, ja luottotietojesi tulee olla virheettömässä kunnossa. Jos nämä ehdot täyttyvät, voit hakea Joustoluottoa vaikka samantien!

3 hyvää syytä valita Komplett Bankin Joustoluotto:

  • Ei maksimilaina-aikaa. Voit maksaa Joustoluoton takaisin silloin, kun sinulle sopii. Voit nostaa, maksaa ja nostaa uudelleen lainaa sinulle myönnetyn lainalimiitin puitteissa aivan kuten haluat.
  • Sinä päätät milloin ja missä tahdissa maksat lainan takaisin.
  • Edullinen korko. Joustoluoton korko on aina 4,9 % - 19,9 %. Lopullinen korko päätetään hakemuskohtaisesti. Korkoa peritään vain nostetusta lainasummasta.  

Usein lainan netistä hakemisesta kysyttyä:

Kuinka pitkällä maksuajalla lainan voi saada?

Useimmilla lainoilla on tietty takaisinmaksuaika, joka on yleensä noin 1–10 vuotta. Kulutusluottojen kohdalla keskimääräinen takaisinmaksuaika on Suomessa 5 vuotta. Komplett Bankin Joustoluotolla ei ole mitään rajoitusta sille, miten pitkä maksuaika on eli kyseessä on joustava ja edullinen laina pitkällä maksuajalla.

Onko mahdollista löytää edullinen laina pitkällä maksuajalla?

Kyllä! Komplett Bankin Joustoluotto on ratkaisu sinulle, jolla on tähtäimessä sekä halpa laina että omaan tilanteeseen sopeutuva maksuaika.

Miten löytää edullisin laina?

Edullisin laina on yleisellä tasolla hieman hankala määritellä, sillä lainan kokonaiskustannuksiin vaikuttavat lainan tyypin lisäksi lainan määrä, korko sekä monet muut lainaan liittyvät kulut. Mikäli lainattava summa on 1 000 - 50 000 €, Komplett Bankin Joustoluotto hyvä vaihtoehto ottaa halpaa lainaa kirjaimellisesti joustavalla maksuajalla.

Onko Komplett Bankin Joustoluotto halvin laina markkinoilla?

Koska kilpailu on kovaa ja tilanne markkinoilla muuttuu jatkuvasti, emme voi varmasti luvata, että tarjoamme ratkaisu on se kaikkein halvin laina juuri tällä hetkellä. Komplett Bankin Joustoluotto on joka tapauksessa halpa laina, joka tarjoaa joustavuutensa myötä myös paljon muita etuja kuin edullisen hinnan. Lisäksi Komplett Bank on luotettava ja vastuullinen lainantarjoaja. Vuoden 2018 lopussa Komplett Bankilla oli jo yli 1,6 miljoonaa tyytyväistä asiakasta.