Ole hyvä ja odota

Edullinen laina pitkällä maksuajalla

Kuukausilyhennysten ei tarvitse enää stressata - Joustoluottoa lyhennät aina omaan tahtiin

Edullinen laina pitkällä maksuajalla Komplett Bankista

Luulitko, että edullinen laina pitkällä maksuajalla olisi mahdoton yhtälö? Ei suinkaan Komplett Bankilla. Komplett Bankin Joustoluotto on 1000 - 50 000 euron vakuudeton ja joustava laina, jonka takisinmaksun aikataulusta voit päättää itse. Joustoluotolla ei ole maksimilaina-aikaa ja kuukausilyhennyksestä päätät itse, joten maksuaika on juuri niin pitkä kuin sinulle sopii. Laina-aika joustaa sinun tarpeidesi mukaan ja lyhennät lainaa omaan tahtiisi, voit halutessasi maksaa lainan nopeasti takaisin jotta lainan loppusumma on pienempi, koska korkoa ei ehdi kertyä. 

Joustoluotto on fiksu ja edullinen laina pitkällä maksuajalla

Komplett Bankin Joustoluotto on turvallinen ja joustava tapa lainata rahaa. Sen korko on edullinen ja on aina välillä 4,9 % - 19,9 %. Joustoluotto tarjoaa myös sananmukaisesti todellista joustoa myös lainaa takaisin maksettaessa. Joustoluottossa voit vapaasti päättää missä tahdissa maksat luoton takaisin. Koska joustoluotossa ei ole kiinteitä kuukausieriä, sen pakolliset kuukausimaksut ovat markkinoiden pienimmät, ja takaisinmaksuaikaa on juuri sen verran kuin sinä tarvitset. 

Kuinka pitkällä maksuajalla lainan voi saada?

Useimmilla lainoilla on maksimilaina-aika, jonka kuluessa lainaa pitää maksaa takaisin. Takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä, joiden suuruus riippuu lainan määrästä, valitusta laina-ajasta ja lyhennystavasta. Kulutusluottojen maksimilaina-aika vaihtelee yleisesti yhdestä kymmeneen vuoteen ja keskimääräinen laina-aika Suomessa on noin viisi vuotta.

Toisin kuin perinteisesti, Komplett Bankin Joustoluotolla ei ole maksimilaina-aikaa. Kun otat Joustoluoton, et sitoudu kiinteisiin kuukausilyhennyksiin tai mihinkään tiettyyn laina-aikaan. Joustoluottoa hakiessasi sinulle myönnetään lainalimiitti, jonka puitteissa saat nostaa ja maksaa lainaa aivan kuten haluat. Voit siis siirtää osan luotosta takaisin Joustoluottotilillesi, jolloin maksat korkoa vain käytössä olevasta osasta. Kun olet maksanut osan lainasta takaisin, voit halutessasi nostaa jo takaisin maksamasi summan uudelleen. Esimerkiksi jos limiittisi on 10 000 euroa, olet nostanut summan kokonaan ja olet jo ehtinyt maksaa 3000 euroa takaisin, voit nostaa maksamasi 3000 euroa uudelleen. Voit tällä tavalla nostaa ja maksaa lainaa niin kauan kuin haluat. Joustoluotto on siis kirjaimellisesti laina haluamallasi maksuajalla.

Edullinen laina helposti netistä

Onko sinulla akuutti tarve saada halpa laina heti? Komplett Bankin Joustoluoton hakemista varten sinun ei tarvitse edes nousta ylös tuoliltasi. Voit nimittäin tehdä helpon nettihakemuksen vaikka tältä istumalta. Tarvitset vain sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja pankkitunnukset tunnistautumiseen. Täytä tietosi sekä hakemasi lainasumma hakemukseen ja klikkaa “lähetä hakemus”. Saat lähes saman tien paluupostina sähköpostiisi vastauksen, jossa kerrotaan onko sinulle myönnetty Joustoluotto. Sen jälkeen pyydämme lähettämään tarvittavat dokumentit, jotka voit toimittaa meille lataamalla sivuillamme tai lähettämään sähköpostin liitteinä.

Joustoluotto on nostettavissa heti, kun ko. asiakirjat on tarkastettu ja olet hyväksynyt lainatarjouksen. Pääset nostamaan halpaa lainaa nopeasti, parhaimmillaan jo saman päivän aikana.

Kuka voi hakea Komplett Bankin Joustoluottoa?

Voit hakea Joustoluottoa Komplett Bankista, jos täytät muutaman ehdon. Hakeaksesi sinun tulee olla täyttänyt 23 vuotta ja olla säännölliset tulot. Lisäksi sinun tulee olla asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kk, ja luottotietojesi tulee olla virheettömässä kunnossa. Jos nämä ehdot täyttyvät, voit hakea Joustoluottoa vaikka samantien!

3 hyvää syytä valita Komplett Bankin Joustoluotto:

  • Ei maksimilaina-aikaa. Voit maksaa Joustoluoton takaisin silloin, kun sinulle sopii. Voit nostaa, maksaa ja nostaa uudelleen lainaa sinulle myönnetyn lainalimiitin puitteissa aivan kuten haluat.
  • Sinä päätät milloin ja missä tahdissa maksat lainan takaisin.
  • Edullinen korko. Joustoluoton korko on aina 4,9 % - 19,9 %. Lopullinen korko päätetään hakemuskohtaisesti. Korkoa peritään vain nostetusta lainasummasta.