Siirry suoraan sisältöön.

10 000 € laina nopeasti netistä

Komplett Bank tarjoaa 10 000 euroa lainaa nopeasti netistä

10 000 euron laina nopeasti netistä

Haluatko nostaa 10 000 euron lainan nopeasti? Meillä se onnistuu. Komplett Bankin Joustoluotto on 1000 - 50 000 euron laina, jota haetaan netissä. Hakuprosessi on helppo ja nopea, etkä tarvitse vakuuksia tai takaajia. Nimelliskorkomme on aina edullinen, välillä 7,49 % - 12,99 %. Hakemus on nopea täyttää, ja 10 000 euron laina voi parhaassa tapauksessa olla tililläsi jo samana päivänä. Lue lisää ja hae oheisella lomakkeella!

10 000 euron laina moneen tarpeeseen

Niin yllättävät kuin suunnitellutkin menoerät kaipaavat joskus lisärahoitusta. Säästöjä ei välttämättä ole tai niitä ei ole kertynyt tarpeeksi. Olipa kyseessä auton osto, remontti tai unelmien lomamatka, Komplett bankin Joustoluotto tarjoaa fiksun tavan rahoittaa menosi. Hae joustavaa 10 000 euron lainaa netistä nyt ja pääset toteuttamaan tavoitteesi nopeasti. Joustoluottoa hakiessasi sinun ei tarvitse perustella lainantarvettasi, vaan voit käyttää Jousotoluottosi mihin haluat. 

Hae 10 000 euron laina nopeasti netistä

Joustoluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Löydät hakemuksen tämän sivun oikeasta reunasta. Tarvitset hakemusta varten puhelinnumeron, voimassa olevan sähköpostiosoitteen sekä verkkopankkitunnukset sähköistä tunnistautumista varten.

Täytä hakemasi summa, esimerkiksi 10 000 euroa, sekä omat tietosi hakemukseen ja paina “lähetä hakemus”. Sähköpostiisi toimitettavasta vastauksesta selviää sinulle tarjottavan Joustoluoton määrä ja lainaehdot, kuten nimelliskorko, lainan kulut sekä todellinen vuosikorko. Saatamme myös tarvita joitain asiakirjoja, esimerkiksi palkka- tai verotodistusta, tarkastettaviksi. Voit ladata ne suoraan sivuillamme tai toimittaa ne meille kätevästi sähköpostilla. Kun kyseiset dokumentit on tarkastettu ja olet allekirjoittanut lopullisen lainasopimuksen omilla verkkopankkitunnuksilla - voit nostaa lainasi pian. Parhaassa tapauksessa pääset käyttämään Joustoluottoasi jo samana päivänä!

 

Voit hakea Joustoluottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

  • Olet täyttänyt 23 vuotta
  • Sinulla on säännölliset tulot
  • Olet asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää

10 000 euron laina, joka joustaa myös takaisin maksettaessa

Komplett Bankin Joustoluotto on laina, joka mukautuu monenlaisiin elämäntilanteisiin. Nimensä mukaisesti se joustaa sinun tilanteesi mukaan. Hakiessasi Joustoluottoa saat lainalimiitin, jonka puitteissa voit vapaasti nostaa ja maksaa lainaa oman tarpeesi mukaan. Voit nostaa koko summan tai vain osan siitä, jolloin loppuosa jää ikäänkuin reserviin ja mahdollisesti myöhemmin nostettavaksi. Jos et nosta koko limiittiä, korkoa peritään vain siltä summalta, jonka olet nostanut. Tällä tavalla sinulla on juuri sopivasti rahaa käytössäsi, etkä maksa turhasta.

Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa joustoa myös lainaa lyhennettäessä. Saat päättää vapaasti itse, milloin ja minkä kokoisissa lyhennyserissä maksat lainan takaisin. Myöskään mitään kiinteää laina-aikaa ei ole, vaan se riippuu täysin siitä, missä tahdissa lainaasi lyhennät.

Kätevä ja käytännöllinen ominaisuus, jonka Joustoluotto tarjoaa, on mahdollisuus nostaa laina uudelleen, kun olet maksanut sen takaisin. Jos olet esimerkiksi nostanut koko 10 000 euron limiitin ja maksanut siitä aikaa myöten 4000 euroa takaisin, voit tarpeen tullen nostaa tuon 4000 euroa uudestaan joutumatta hakemaan uuttaa pienlainaa. Joustoluotto toimii siten kätevänä varareservinä, josta voit aina tarpeen tullen saada varoja käyttöösi. Sinun tarvitsee vain maksaa korot ja kulut joka kuukausi ja pysytellä sinulle myönnetyn lainalimiitin puitteissa.

5 syytä valita Joustoluotto

10 000 euron laina nopeasti: hae netissä, toimita asiakirjat sähköpostilla, nosta laina nopeasti.

Et tarvitse vakuuksia tai takaajia.

Aina edullinen nimelliskorko: 4,9 % - 19,9 %

Joustava lyhennys: Päätä vapaasti itse, milloin ja minkä kokoisissa lyhennyserissä maksat lainan takaisin

Voit nostaa jo takaisin maksamasi Joustoluoton uudelleen ilman erillistä hakemusta.