Siirry suoraan sisältöön.

Lainat

Lainan ottaminen voi olla helppoa, yksinkertaista ja nopeaa - Komplett Bankilla se on myös joustavaa!

Lainat joustavasti eri elämäntilanteisiin Komplett Bankilta.

Komplett Bank on tuonut Suomen markkinoille uudenlaisen lainan, jossa ei ole kiinteää kuukausilyhennystä vaan voit itse vapaasti päättää, mihin tahtiin lainan maksat takaisin. Tämä tarjoaa asiakkaillemme joustavuutta talouteen täysin uudella tavalla ja tarjoaa mahdollisuuksia suunnitella taloutta ja hankintoja ilman että sitoudut tiukkoihin ehtoihin, joita perinteiset lainat edellyttävät.
Riittää, että maksat kuukausittain erääntyvät korot ja kulut. Sen lisäksi, että Komplett Bankin laina on markkinoiden joustavin, on sen hakeminen myös helppoa, turvallista ja nopeaa.

Lainahakemuksen täytettyäsi saat lainapäätöksen välittömästi.

Lainat joustavasti eri elämäntilanteisiin

Lainaa haetaan netissä ja olemme tehneet hakuprosessin helpoksi ja nopeaksi. Tarjoamme ratkaisuja monenlaisiin elämäntilanteisiin ja teemme parhaamme varmistaaksemme käyttökokemuksesi olevan helppo, turvallinen ja luotettava, sekä aina saatavilla.

Voit sinulle myönnetyn lainalimiitin puitteissa nostaa ja maksaa lainaa haluamallasi tavalla. Voit myös nostaa takaisin maksamasi osan lainasta uudelleen. Näin sinulla on koko ajan rahaa käytössäsi silloin, kun sitä tarvitset. Kenties keittiöremontti viekin enemmän rahaa, kuin olet suunnitellut? Silloin on hyvä tietää, että voit nostaa lisää Joustoluottoa jo takaisin maksamasi summan verran ja jatkaa remonttia ilman turhia viivästyksiä.

Alta löytyviin artikkeleihin olemme kasanneet kattavasti ja monipuolisesti tietoja Komplett Bankin lainasta, eri käyttötarkoituksista sekä lainoista yleisesti. Tutustu ja lue lisää!