Hae nyt lainaa 1000-50 000 € ilman lyhennyspakkoa | Komplett Bank
Ole hyvä ja odota

Kuukausittainen vähimmäissumma (esim. kun nim. korko on 12,6 %, sis. tilinhoitopalkkion 5 €).

Lainat

Lainan ottaminen voi olla helppoa, yksinkertaista ja nopeaa - Komplett Bankilla se on myös joustavaa!

Komplett Bank on tuonut Suomen markkinoille uudenlaisen lainan, jossa ei ole kiinteää kuukausilyhennystä vaan voit ise vapaasti päättää mihin tahtiin lainan maksat takaisin. Tämä tarjoaa asiakkaillemme joustavuutta talouteen täysin uudella tavalla ja tarjoaa mahdollisuuksia suunnitella taloutta ja hankintoja ilman perinteisesti tiukkoja lainaehtoja.
Riittää, että maksat kuukausittain erääntyvät korot ja kulut. Sen lisäksi, että Komplett Bankin laina on markkinoiden joustavin, on sen hakeminen myös helppoa, turvallista ja nopeaa.
Lainahakemuksen täytettyäsi saat lainapäätöksen välittömästi.

Lainaa haetaan netissä ja olemme tehneet hakuprosessin helpoksi ja nopeaksi. Tarjoamme ratkaisuja momenlaisiin elämäntilanteisiin ja teemme parhaamme, jotta käyttökokemuksesi on helppo, turvallinen ja luotettava, sekä aina saatavilla.

Voit sinulle myönnetyn lainalimiitin puitteissa nostaa ja maksaa lainaa haluamallasi tavalla. Voit myös nostaa takaisin maksamasi osan lainasta uudelleen. Näin sinulla on koko ajan rahaa käytössäsi silloin, kun sitä tarvitset. Kenties keittiöremontti viekin enemmän rahaa, kuin olet suunnitellut? Silloin on hyvä tietää, että voit nostaa lisää Joustoluottoa jo takaisin maksamasi summan verran ja jatkaa remonttia ilman turhia viivästyksiä.

Alta löytyviin artikkeleihin olemme kasanneet kattavasti ja monipuolisesti tietoja Komplett Bankin lainasta, eri käyttötarkoituksista sekä lainoista yleisesti. Tutustu ja lue lisää!

 

Hae lainaa

Summa pyöristettynä
Merkitse luetuksi
Annan toimeksiannon Komplett Bank ASA:lle kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja voimassa olevista luotoistani ja muista sitoumuksistani sisältäen tiedot, jotka olen antanut näille luotonantajille (kuten tiedot tuloistani) käytettäväksi luottohakemuksen käsittelyä varten. Annan suostumukseni sille, että luotonantajat luovuttavat näitä minua koskevia tietoja toisille luotonantajille. Näitä tietoja Komplett Bank ASA kysyy Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän teknisen kyselyjärjestelmän avulla järjestelmään osallistuvilta yhtiöiltä. Lisätietoja löydät täältä
Merkitse luetuksi
Merkitse luetuksi