Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

WC-remontti

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!

Wc-remontti lyhennysvapaalla remonttilainalla

Wc-remontin suunnittelu ja kustannusten arviointi on haastavaa. Remontin laajuus ja hinta saattavat vaihdella paljon oman näkemyksen ja käytettävissä olevan ajan, sekä varojen mukaan. Suunnitteluvaiheessa kannattaa ottaa huomioon etenkin lähtötilanne, välttämättömät korjaukset, materiaalien määrä ja sopivuus wc-tiloihin, omat mieltymykset sekä se, kenellä remontin aiot teettää vai toteutatko sen itse. Lähtökohtaisesti hyvällä suunnittelulla pääsee pitkälle, kunhan muistat varautua myös yllätyksiin sekä toteutuksessa, että kustannuksissa.

 

Wc-remontin hinta ja suunnittelu omilla ehdoilla

Wc-remontin suunnittelu kannattaa aloittaa kartoittamalla alkutilanne ja suunnittelemalla hyvin projektia. Rehellinen arvio nykytilanteesta voi olla omasi, taloyhtiön kartoituksen myötä selvinnyt tai itsenäisesti ulkopuolisella teettämäsi selvitys. Hyviä kysymyksiä mietittäväksi ovat muun muassa seuraavat:  
Pitääkö laatoitukset purkaa tai uusia?
Jos pitää, ostatko purkutyön wc-remontin tekijältä vai puratko sen itse?
Onko wc-tilojen eristyksissä käytetty asbestia, ja pitääkö asbestille altistumisen vaara huomioida purkuvaiheessa?
Pitääkö tai haluatko siirtää vesipisteitä?
Onko wc:ssä tai haluatko asentaa wc-remontin yhteydessä lattialämmityksen?
Uusitko kalusteet? Millaiset haluat, mikä on hinta ja osaatko itse asentaa ne?
Millaiselta haluat wc:si näyttävän remontin jälkeen: värit, valot, kalusteet, hyllyt jne?
Mistä löydät luotettavan tekijän, jolla tarvittava osaaminen ja sertifioinnit? Onko joku tuttusi teettänyt lähiaikoina wc-remonttia, ja osaisi siten suositella hyvää tekijää?

Nämä asiat vaikuttavat siihen, paljonko wc-remontin hinta tulee viimekädessä olemaan ja kauanko wc-remontti kestää. Näiden pohjalta pääset määrittelemään projektisuunnitelmaa, johon on syytä kirjata yksityiskohdat, suunnitelma aikataulusta ja kustannuslaskelma kaikista töistä ja materiaaleista, sekä riittävä jousto sekä aikatauluun että budjettiin.

 

Remonttilainalla joustoa remonttiin

Vaikka olisitkin varautunut wc-remonttiin ja sen kustannuksiin, otitko huomioon mahdolliset yllätykset työssä, materiaaleissa tai aikataulussa? Komplett Bankin Joustoluotto on hyvä rahoitusratkaisu, joka tarjoaa joustoa yllätysten varalle. Se on helppo remonttilaina, joka voi pelastaa ikäviltä, yllättäviltä tilanteilta. 

Joustoluotto on kulutusluotto, jota voi haetusta summasta huolimatta nostaa vain tarvittavan määrän, tarvittavana ajankohtana. Jos remonttisi kustannukset paisuvat, Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa wc-remontin huolella ja tyylillä. Hyvät suunnitelmat kannattaa toteuttaa!

 

Joustoluotto on lyhennysvapaata remonttilainaa

Komplett Bankin Joustoluotto on ns. lyhennysvapaata lainaa. Sitä ei tarvitse lyhentää joka kuukausi, vaan voit tarpeen tullen maksaa pelkkiä korkoja ja kuluja niin pitkään kuin haluat. Sinä päätät itse, milloin maksat lainan takaisin.

Joustoluottoa voit hakea näiltä sivuilta löytyvällä nettilomakkeella, jonka perusteella sinulle voidaan myöntää Joustoluoton luottolimiitti. Voit nostaa lainaa sinulle myönnetyn limiitin ylärajaan asti täysin remonttisi tarpeen mukaisesti. Mikäli epäilet, että käteisvarasi eivät riitä kattamaan remontin kuluja, Joustoluotto on taustalla hyvä varasuunnitelma. Sitä voit nostaa vaikka pienissä erissä aina tarpeen ilmetessä. Koko limiitin summaa ei ole pakko nostaa. Korkoa maksat vain nostamastasi summasta. Näin voit toteuttaa remontin huolellisesti loppuun asti tinkimättä omista vaatimuksistasi. Wc-remontteja ei joka vuosi toteuteta, joten materiaalit ja työn laatu on on oltava sellaisia, että jaksat katsella lopputulosta vuosia remontin jälkeen.

 

Komplett Bankin Joustoluotolla varmuutta wc-remonttiin

Mikäli tulevat kustannukset epäilyttävät, hae Komplett Bankin Joustoluottoa yllättävien kustannusten varalle. Näin eivät pienet takaiskut tai matkan varrella ilmenneet muutokset lannista, vaan voit toteuttaa ajatustesi mukaisen wc-remontin huoletta.

Voit hakea Joustoluottoa, kun olet 23 vuotta tai vanhempi ja sinulla on säännölliset tulot, olet asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta ja luottotietosi ovat kunnossa, eli sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Komplett Bankin Joustoluottoa voit hakea netissä. Hakulomake löytyy sivun oikeasta reunasta, ja siinä kysytään olennaiset tiedot lainan myöntämiseksi. Lomakkeen lähetettyäsi saat välittömästi vastauksen sähköpostiisi, jossa saat myös ohjeet tarvittavien liitteiden lähettämiseen. Liitteet voit toimittaa sujuvasti joko suoraan nettisivuillamme tai sähköpostin liitteinä.