Siirry suoraan sisältöön.

Venelaina

Venelaina nyt Komplett Bankista - edullisin ehdoin ja ilman vakuuksia!

Venelaina Komplett Bankista

Iskikö venekuume ja aallot kimmeltävät houkuttelevasti kaukana horisontissa? Onko mieleinen vene jo kiikarissa, mutta rahoitus uupuu? Ota edullinen ja joustava 1000 - 50 000 euron venelaina Komplett Bankista ja nosta ankkuri ja purjeet kohti seikkailuja! Olipa tavoitteenasi soutu-, moottori- tai purjeveneen hankkiminen, Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa fiksun, joustavan ja edullisen ratkaisun ostoksen rahoittamiseen. Sen maksuehdot ovat markkinoiden joustavimmat, ja hakeminen on helppoa ja nopeaa. Et tarvitse vakuuksia tai henkilötakaajia ja hakemuksen tekeminen onnistuu milloin vain ja missä vain. Vaikkapa kesken venekauppojen!

Ota venelaina ja toteuta unelmasi

Veneen ostaminen on unelma, jonka toteuttaminen vaatii usein paljon rahaa. Venelaina onkin tavallisin keino järjestää rahoitus veneen ostamista varten. Säästäminen on usein hidasta ja työlästä puuhaa, eikä koko lainasumma välttämättä ole kasassa, kun täydelliset kaupat sattuvat kohdalle. Nyt voit hakea sopivan lainan netistä saman tien, ilman vakuuksia tai henkilötakaajia. Sinun ei siis tarvitse asettaa asuntoasi vakuudeksi lainalle, tai häiritä ystäviäsi, jotta saisit lainallesi takaajat. Näin saat lainan paljon nopeammin ja pääset saman tien hieromaan venekauppoja, eikä aikaa tuhlaannu turhaan paperiralliin.

Komplett Bankin Joustoluotto on laina, jossa on edullinen korko, jonka maksuehdot ovat markkinoiden joustavimmat, ja joka mukautuu erilaisiin elämäntilanteisiin paremmin kuin yksikään toinen laina. Se ei jätä sinua pulaan silloinkaan, kun taloutesi on tilapäisesti vastatuulessa. Reivaa purjeesi ja ohjaa laivasi kohti tyyneyden satamaa, sillä Komplett Bankin reilu ja joustava laina antaa sinulle mahdollisuuden valita kuinkan paljon lyhennät lainaa kuukausittain. Tiukat laina-ajat ja isot kuukausierät ovat historiaa, sillä nyt voit valita joustavan lainan ja päättää itse lainastasi – ennennäkemättömän joustavasti.

Venelaina, joka joustaa myös takaisin maksettaessa

Komplett Bankin Joustoluotossa on kaksi erikoisominaisuutta. Ensimmäinen ominaisuus on vapaus päättää omasta lyhennystahdista, voit  siis itse vapaasti päättää, milloin ja missä tahdissa maksat lainan takaisin. Toinen erikoisominaisuus on uudelleenkäytettävyys, voit halutessasi nostaa uudelleen sen osan lainasta, jonka olet jo maksanut takaisin.

Tällä tavalla et joudu pulaan joustamattomien kuukausierien vuoksi, ja sinulla on tarvittaessa rahaa käytössäsi yllättävien menojen varalle. Ehkä juuri ostamasi vene kaipaa hieman laittoa, tai uusia varusteita? Voit huoletta nostaa lisää lainaa maksamasi tilalle ja toteuttaa unelmasi kokonaan. Kukapa telakalla toimimattomana makaavaa venettä haluaisi!

Kuka voi hakea venelainaa?

Voit hakea Komplett Bankin Joustoluottoa, jos olet täyttänyt 23 vuotta, ollut kirjoilla Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta ja sinulla on säännölliset tulot. Tarkistamme lisäksi luottotietosi. Hakemusta varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron, jotta voimme lähettää sinulle lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Ota meihin yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää lainasta!

Näin haet venelainaa Komplett Bankista

Komplett Bankin Joustoluoton hakeminen ei voisi olla helpompaa ja nopeampaa. Täytä tämän sivun oikeassa reunassa oleva hakemus ja lähetä se. Saat vastauksen saman tien. Myönteisen päätöksen saatuasi tarkistamme vielä palkka- ja verotietosi. Kun tarkistus on valmis, voit nostaa lainan parhaimmillaan jo saman päivän aikana.

Lainatarjouksen saatuasi, tutustu siihen kaikessa rauhassa ja huolella. Jokainen lainatarjous on henkilökohtainen. Allekirjoittaminen tapahtuu vaivatta sähköisesti - missä ja milloin sen vain haluat tehdä. Kätevää, eikö? Ja sitten ei muuta kuin venekaupoille!