Ole hyvä ja odota

Saunaremontti

Onko tullut aika laittaa sauna kuntoon? Me voimme auttaa. Tutustu ja lue lisää miten!

Saunaremontti - hinta riippuu materiaaleista

Kaipaako saunasi uusia lauteita, hajosiko kiuas yhtäkkiä tai haluatko päivittää saunasi nykyaikaisemmaksi? Saunan yleisilmeen kirkastus onnistuu helposti esimerkiksi lauteiden käsittelyllä, mutta toisinaan vanhat lauteet kannattaa vaihtaa uusiksi, jos ne ovat menneet jo huonoon kuntoon. Tai kenties olet haaveillut upeasta spa-osastosta saunasi yhteyteen? Pienikin saunaremontti vaatii hieman pääomaa, puhumattakaan koko saunatilan muuttamisesta viihtyisäksi spa-osastoksi.

Saunaremonttia ei kuitenkaan tarvitse lykätä kauas tulevaisuuteen, vaan voit aloittaa suunnittelun ja toteutuksen pikaisellakin aikataululla, niin halutessasi. Mikäli säästöistä ei löydy tarpeeksi rahaa remontin toteuttamiseen, onnistuu remontti helposti myös ulkopuolisen rahoituksen turvin. Komplett Bank tarjoaa lyhennysvapaata Joustoluottoa, jolla rahoittaa vaivattomasti mittavammankin saunaremontin. Joustoluottoa on mahdollista saada jopa 50 000 euroa. Joustoluottoa ottaessasi et sitoudu kiinteään laina-aikaan, vaan voit itse päättää millaisella aikataululla maksat lainasi takaisin. Kuulostaa helpolta ja joustavalta ratkaisulta ja sitä se myös onkin.

 

Mikä on saunaremontin hinta?

Ennen saunaremontin aloittamista on tietysti hyvä selvittää saunaremontin kustannukset. Saunaremontin hintaan vaikuttaa moni asia, ja koska jokainen remontti on uniikki, ovat myös kustannukset sitä. Jos sauna remontoidaan kokonaan lattiasta kattoon, kustannukset saattavat nousta korkeiksikin, mutta remontin hintaan pystyy vaikuttamaan hyvällä suunnittelulla. Saunaremontin lopulliseen hintaan vaikuttavat mm. saunan lauteiden materiaali ja muoto, kiuas, valaistus sekä saunan oven ja seinien materiaali.
Kun remonttisuunnitelmat on tehty, on aika hoitaa rahoitus kuntoon. Saunaremontin rahoittamiseen löytyy monia vaihtoehtoja, jos remonttia ei halua tai pysty maksamaan itse. Yksi erittäin fiksu ja edullinen rahoitusvaihtoehto on esimerkiksi Komplett Bankin Joustoluotto, jolla rahoitat remontin vaivattomasti ja nopeasti.  

 

Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa ainutlaatuisia etuja

Kun valitset Komplett Bankin lyhennysvapaan Joustoluoton saunaremontin rahoitukseen, saat monia erinomaisia etuja, joita muut lainantarjoajat eivät myönnä. Komplett Bankin Joustoluotto on lyhennysvapaa remonttilaina, mikä tarkoittaa, että voit täysin itse päättää milloin maksat lainasi takaisin. Halutessasi voit siis maksaa kuukausittain ainoastaan lainan korot ja kulut. Lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei myöskään ole rajoitettu, vaan tarvittaessa voit ottaa niitä niin monta peräkkäin kuin haluat. Tämä helpottaa oman talouden suunnittelua ja auttaa tilanteissa, joissa oma taloudellinen tilanne jostain syystä muuttuu.

Lyhennysvapauden lisäksi Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa joustoa myös toiseen suuntaan. Sinulle myönnetyn lainarajan puitteissa voit nostaa lainaa lisää jo takaisin maksetun summan verran. Lainan hakemiseen et tarvitse myöskään erillisiä vakuuksia tai takaajia, mikä nopeuttaa lainanhakuprosessia, koska sinun ei tarvitse käyttää aikaasi sopivien takaajien etsimiseen. Joustoluoton hakeminen onnistuu helposti ja vaivattomasti netissä. Hakemuksen täyttämiseen menee aikaa vain muutama minuutti ja saat vastauksen hakemukseesi lähes välittömästi. Parhaimmillaan saat rahat tilillesi jo saman päivän aikana, kun hakemus on lähetetty. Rahat maksetaan tilillesi heti, kun tulo- ja verotustiedot on tarkastettu.

 

Kuinka paljon lainaa on mahdollista saada saunaremonttiin ja millaisella korolla?

Komplett Bankin lyhennysvapaata Joustoluottoa on mahdollista hakea 1 000 eurosta aina jopa 50 000 euroon asti. Joustoluotolla rahoitat kätevästi siis laajemmankin saunaremontin. Komplett Bankin tarjoama korko on aina edullinen ja se vaihtelee 4,9 % ja 19,9 % välillä. Lopullinen korkoprosentti päätetään aina tapauskohtaisesti ja se ilmoitetaan lainahakemuksen vastauksessa. 

 

Kenelle Komplett Bankin Joustoluotto sopii?

Jos olet kiinnostunut nopeasta ja helposta rahoitusratkaisusta toteuttaaksesi remonttisuunnitelmasi, on Komplett Bankin lyhennysvapaa Joustoluotto juuri oikea ratkaisu sinulle. Saunaremontin rahoittaminen Joustoluotolla sopii kaikille henkilöille, jotka ovat täyttäneet 23 vuotta ja asuneet Suomessa pysyvästi vähintään viimeiset 36 kuukautta ja joilla on säännölliset tulot. Hakijan luottotietojen tulee myös olla kunnossa. Hakemuksen täyttämiseen tarvitaan lisäksi sähköpostiosoite ja puhelinnumero.