Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Remonttirahoitus

Kompett Bankin remonttirahoituksella paikat uuteen uskoon! Tutustu ja lue lisää.

Uudista asuntosi ja ota lyhennysvapaa remonttirahoitus Komplett Bankista

Haluaisitko uudistaa kotisi ilmeen? Kaipaako kylpyhuoneesi kipeästi kunnon remonttia tai pitäisikö keittiösi uudistaa kaappeja ja kodinkoneita myöten? Vai onko kodissasi kenties tarvetta pienelle pintaremontille? Meillä jokaisella on toisinaan oman kodin suhteen haaveita, joiden toteuttaminen vaatii rahaa. Olet varmasti kuullut sanonnan, että haaveet on tehty toteutettaviksi. Näin on myös remonttihaaveiden kohdalla! Unelmoitpa sitten kattavasta koko kodin remontista tai pienestä kodin ilmeen kohotuksesta, kaiken tämän voit toteuttaa Komplett Bankin remonttirahoituksella. 

 

Lyhennysvapaa remonttirahoitus joustaa muuttuvien tilanteiden mukaan

Komplett Bankin lyhennysvapaa remonttirahoitus on ainutlaatuisen joustava remonttilaina, koska se joustaa muuttuvien elämäntilanteiden mukana. Lyhennysvapaus tarkoittaa, että halutessasi voit lyhentää lainaa maksamalla kuukausittain ainoastaan lainan korot ja kulut. Tämä tekee remontin ja myös oman talouden suunnittelusta paljon helpompaa ja joustavampaa. Lyhennysvapaiden kuukausien määrää myöskään ei ole rajoitettu, vaan voit täysin itse päättää, milloin maksat lainan takaisin.

Komplett Bankin remonttirahoitus joustaa myös toiseen suuntaan. Toisinaan remontissa tarvittavaa rahamäärää on vaikea arvioida etukäteen, tai remontin edetessä aiemmin tehtyä remonttisuunnitelmaa halutaankin laajentaa. Myös tällaisissa tapauksissa Komplett Bankin remonttirahoitus on oiva ratkaisu. Rahaa on nimittäin mahdollista nostaa lisää tarpeen mukaan sinulle myönnetyn lainalimiitin puitteissa. 

 

Remonttirahat ovat käytettävissäsi parhaimmillaan saman päivän aikana

Remontin tarve saattaa yllättää joskus nopeastikin, tai inspiraation iskiessä olisi mukava aloittaa remonttipuuhat saman tien. Komplett Bankin remonttirahoituksella tämä onnistuu vaivatta. Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Sinun tulee vain täyttää hakemuslomake netissä ja saat vastauksen hakemukseesi välittömästi. Remonttirahoituksen hakemiseen et tarvitse myöskään vakuuksia tai takaajia, mikä vaikuttaa osaltaan hakemisprosessin nopeuteen, koska vakuuksia ja takaajia ei tarvitse erikseen tarkistaa. Tarkistettuamme tulo- ja verotustietosi, ovat rahat nostettavissa ja käytettävissä jopa samana päivänä. 

 

Komplett Bankin remonttirahoituksella teet kotiisi pienet ja suuret muutokset

Olipa suunnitelmissasi sitten kattava remontti koko asunnossa tai ainoastaan seinien maalaus ja tapettien vaihto, Komplett Bankin remonttirahoitus on juuri oikea ratkaisu. Voit hakea rahoitusta tarpeesi mukaan ja luottolimiitin ansiosta rahaa on mahdollista myös nostaa lisää, mikäli suunnitelmat muuttuvat remontin edetessä. Komplett Bankin remonttirahoitusta on mahdollista saada 1 000 eurosta aina jopa 50 000 euroon asti.  

 

Kilpailukykyinen remonttirahoitus edullisella korolla

Remonttirahoituksen lopulliset kulut ovat tietysti tärkeä tieto rahoituksen hakijalle. Pieni rahoitus saattaa muodostua lopulta todella kalliiksi, jos korko on korkea. Komplett Bankin remonttirahoitus tarjoaa edullisen koron, joka on aina väliltä 4,9 % - 19,9 %. Lopullinen korko päätetään aina tapauskohtaisesti jokaisen hakijan kohdalla. Lähetettyäsi lainahakemuksen lähetämme sinulle heti lainatarjouksen, josta lopullinen korko ilmenee. 


Kuka voi hakea remonttirahoitusta? 

Komplett Bankin remonttirahoitusta voit hakea, jos olet vähintään 23-vuotias ja asunut Suomessa vähintään viimeisen 36 kuukauden ajan ja sinulla on säännölliset tulot. Tarkistamme myös kaikilta hakijoilta luottotiedot. Lisäksi tarvitset hakemusta varten sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. 

 

Miksi Komplett Bankin remonttirahoitus kannattaa?

Komplett Bankin remonttirahoitus tarjoaa kaikki nämä ainutlaatuiset edut rahoituksen ottajalle: 
- Remonttirahoituksen hakeminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti netissä. Parhaimmillaan rahat ovat nostettavissa jopa saman päivän aikana.
- Rahoitusta on mahdollista saada 1 000 - 50 000 euroa. Lainaa on myös mahdollista nostaa lisää lainalimiitin puitteissa. 
- Joustava takaisinmaksu: maksat lainaa takaisin juuri silloin kun se sopii sinulle parhaiten. Halutessasi voit maksaa kuukausittain vain lainan korot ja kulut, eikä lyhennysvapaiden kuukausien määrää ole rajoitettu.
- Vakuuksia ja takaajia ei tarvita rahoituksen hakemiseen.